Tipik kv canim. Ben su torun mevzusuna takildim. Tabii ki seni taniyacak. Kv ne bekliyormus ki?
Tipik kv canim. Ben su torun mevzusuna takildim. Tabii ki seni taniyacak. Kv ne bekliyormus ki?
Aynen adamın işi oraya yakın araba ile 10 dakika git iki kilo meyve al eline bir çay iç gel yok gitmiyor
Işleri oluyor yap diyorum yapmıyor ben kendim yapıyorum koşturuyorum oğlumuza zaman bırakmıyor bizimle ilgilenmiyor diyorlar
Bir gün laf arasında ablasına söyledim artık hep ben dürüyorum arada sen de söyle diye
Onlarla gorusuyorsa dolduruyorlardir kv yi. Benim gelinim benim sozumden cikmaz.Torunum annesinden cok bana düşkün falan diyorlarsa gaza geliyordur senin ki. Gorusme olsun bitsin.
Ya benimle kıyasladığı gelinlerden biri kayınvalidesiyle oturuyor bebek her gün onu da görüyor,
Diğer kişi de kv aynı yerde çalışıyor çocuğu da getiriyor
Onlar her gün sabah akşam birlikteler onların çocukları her gün babaannelerini de görüyorlar demeye getiriyor.
Ama kafası basmıyor ki biz aynı yerde de oturmuyoruz aynı yerde de çalışmıyoruz
Eşiniz arkanızda ne güzel.Bence takmaya değmez bu yüzden.Canınızı sıkmayın
canım hiç ilgilenme bana bir ablam anlattı
ailesiyle oğulları küsmüş gelin barıştırmış
sonra gelini oğullarıyla arasını bozmuşlar
o yüzden eşini bu konuda sıkıştırma
içinde kalıyorsa söyle giderse gider
gitmezse gitmez
illa gideceksin diye diye sıkıştırma
bir kez de bırak
eğer ki hava kötü olursa olsun gelmek istiyorsa
bırak gelsin karışmayın
mesafeli ol...
Onlarla gorusuyorsa dolduruyorlardir kv yi. Benim gelinim benim sozumden cikmaz.Torunum annesinden cok bana düşkün falan diyorlarsa gaza geliyordur senin ki. Gorusme olsun bitsin.
Ister yabani yetistirirsin ister sosyal ona ne? Senin ki sanki kocanin ondan uzak durmasını kabullenemiyor gibi. Aslinda hata kendinde ama gel de anlatYok işte eş dost akraba bilmezmiş kendimize kapalı yabani yetiştiriyormuşuz vs vs
Çocuk olmadan daha önce bir bayramda eşime kime gitcez dedim de bir küfretmediği kaldı sonra gelin göndermiyor
Bu arada benim Kv de de kimseye gitmez gelmez öyle bir çevresi falan da yok buna rağmen bizim çocuk kimseyi bilmeyecekmiş kim varsa sanki
O da klasik Kv tavrı
Konu sahibi ben de dertli çıktım konunu işgal ettim çkan sonuç yalnız değilsin görme duyma umursama
E o zaman senin ki kendi kasiniyor. Bak simdi bu lafi bana da annem soylese bende kizarim yani. Ne demek baska kisilere cocugumdan cok değer veriyorum?
Onlar dolduruyor diye tahmin ediyoruz biz de
Eşim zaten o yüzden görüşmek istemiyor o kişilerle bir şekilde doldurup ya eşimin üstüne ya benim üstüme salıyorlar.
Kv eşime ben onlara sana verdiğim değerden daha fazla değer veriyorum onlarla aramı bozma vs diyor.
E o zaman senin ki kendi kasiniyor. Bak simdi bu lafi bana da annem soylese bende kizarim yani. Ne demek baska kisilere cocugumdan cok değer veriyorum?
O zaman önce kendi davranislarina bakacak ama nerdee tabi
Malesef öyle..
Hasta masta olsan dahi onlar çağırsa bırakır gider öyle bir insan.
Bence de görüşmeyin. Ne zaman aklını başına toplar, iki laf konuşacak kıvama gelir o zaman belki...
Evet bunu kendisi 8-9 saat gece uykusundan uyanmış ben sabahlamış sezeryan olalı 5 gün olmuşken söyledi. günaydın demiş duymamışım evde çıktı oğlunu arayıp ağladı ben günaydın dedim cevap vermedi dedi ben de sinirlendim aldım telefonu bana " ben bu aralar duygusalım beni idare edin" dedi.
Demişim ya...
Bunu görünce fikrimi değiştirdim. Hiç görüşmeyin bence. Ayıp ya. Resmen lohusa kadından rol çalmaya kalkmış hırsa bak.
Bıraksaydında yokuştanmı kayıyo duygusalamı bağlıyo ne yapıyosa yapsaydı hiç anlamıyorum bu kvleri oğulları evlenince kıymete biniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?