Kayınvalidem benim için bitti..

Tipik kv canim. Ben su torun mevzusuna takildim. Tabii ki seni taniyacak. Kv ne bekliyormus ki?

Eşiniz arkanızda ne güzel.Bence takmaya değmez bu yüzden.Canınızı sıkmayın

Tipik kv canim. Ben su torun mevzusuna takildim. Tabii ki seni taniyacak. Kv ne bekliyormus ki?

Ya benimle kıyasladığı gelinlerden biri kayınvalidesiyle oturuyor bebek her gün onu da görüyor,
Diğer kişi de kv aynı yerde çalışıyor çocuğu da getiriyor
Onlar her gün sabah akşam birlikteler onların çocukları her gün babaannelerini de görüyorlar demeye getiriyor.
Ama kafası basmıyor ki biz aynı yerde de oturmuyoruz aynı yerde de çalışmıyoruz

Yok işte eş dost akraba bilmezmiş kendimize kapalı yabani yetiştiriyormuşuz vs vs

Çocuk olmadan daha önce bir bayramda eşime kime gitcez dedim de bir küfretmediği kaldı sonra gelin göndermiyor

Bu arada benim Kv de de kimseye gitmez gelmez öyle bir çevresi falan da yok buna rağmen bizim çocuk kimseyi bilmeyecekmiş kim varsa sanki

O da klasik Kv tavrı

Konu sahibi ben de dertli çıktım konunu işgal ettim çkan sonuç yalnız değilsin görme duyma umursama

Sen ne kadar aramız iyi desende El kızısın ..
Bir un bi yerde patlak verır ve vermişte işte..

canım hiç ilgilenme bana bir ablam anlattı
ailesiyle oğulları küsmüş gelin barıştırmış
sonra gelini oğullarıyla arasını bozmuşlar
o yüzden eşini bu konuda sıkıştırma
içinde kalıyorsa söyle giderse gider
gitmezse gitmez
illa gideceksin diye diye sıkıştırma
bir kez de bırak
eğer ki hava kötü olursa olsun gelmek istiyorsa
bırak gelsin karışmayın
mesafeli ol...

Onlarla gorusuyorsa dolduruyorlardir kv yi. Benim gelinim benim sozumden cikmaz.Torunum annesinden cok bana düşkün falan diyorlarsa gaza geliyordur senin ki. Gorusme olsun bitsin.

Eşiniz arkanızda ne güzel.Bence takmaya değmez bu yüzden.Canınızı sıkmayın

Eşim arkamda olsa da ne yapabilecek ki sonuçta ailesi
En fazla karım haklı der çok daha az görüşür
Kayınvalide habire telefonla taciz eder yani huzurumuzu kaçırır bi şekilde

Yok canım zaten aynı şehirde yılda 3-4 ancak görüşüyoruz

Onun dışında git vs de demem de şehir dışından geldiler araba ile al dedim

Otobüs saati yaklaşınca ara alacağım de telefonu kapatırlar falan dedim

Kimse organizasyonu görmüyor kabak bize patlıyor

Onlarla gorusuyorsa dolduruyorlardir kv yi. Benim gelinim benim sozumden cikmaz.Torunum annesinden cok bana düşkün falan diyorlarsa gaza geliyordur senin ki. Gorusme olsun bitsin.

Onlar dolduruyor diye tahmin ediyoruz biz de
Eşim zaten o yüzden görüşmek istemiyor o kişilerle bir şekilde doldurup ya eşimin üstüne ya benim üstüme salıyorlar.
Kv eşime ben onlara sana verdiğim değerden daha fazla değer veriyorum onlarla aramı bozma vs diyor.
Onları kendi oğlundan daha fazla sevdiğini dile getiriyor.

Ister yabani yetistirirsin ister sosyal ona ne? Senin ki sanki kocanin ondan uzak durmasını kabullenemiyor gibi. Aslinda hata kendinde ama gel de anlat

E o zaman senin ki kendi kasiniyor. Bak simdi bu lafi bana da annem soylese bende kizarim yani. Ne demek baska kisilere cocugumdan cok değer veriyorum?

E o zaman senin ki kendi kasiniyor. Bak simdi bu lafi bana da annem soylese bende kizarim yani. Ne demek baska kisilere cocugumdan cok değer veriyorum?

Malesef öyle..
Hasta masta olsan dahi onlar çağırsa bırakır gider öyle bir insan.

Bence de görüşmeyin. Ne zaman aklını başına toplar, iki laf konuşacak kıvama gelir o zaman belki...

Demişim ya...

Bunu görünce fikrimi değiştirdim. Hiç görüşmeyin bence. Ayıp ya. Resmen lohusa kadından rol çalmaya kalkmış hırsa bak.

Demişim ya...

Bunu görünce fikrimi değiştirdim. Hiç görüşmeyin bence. Ayıp ya. Resmen lohusa kadından rol çalmaya kalkmış hırsa bak.

Sanırım şimdi de kızımın bana düşkün olma ihtimali onu çıldırtıyor.

Bıraksaydında yokuştanmı kayıyo duygusalamı bağlıyo ne yapıyosa yapsaydı hiç anlamıyorum bu kvleri oğulları evlenince kıymete biniyo

Amaaan arkadasim Allah kolaylik versin. Kayinvalide dedigin bildigin sivilceli ergen gibi :) bence hic barismaya, konusmaya calisma. Esine de annesiyle ilgili iyi kotu hicbir yorum yapma. Kisacasi hiiiccc umursama, sallama.

Bıraksaydında yokuştanmı kayıyo duygusalamı bağlıyo ne yapıyosa yapsaydı hiç anlamıyorum bu kvleri oğulları evlenince kıymete biniyo

Yokuştan kayarsa da fena başımızın etini yiyor ben nasıl çıkıcam ya arabam kalırsa çizildi mi arabam arabama bir şey olduysa diye..
Oğlundan çok kayınvalidem beni kıskanıyor sanırım. Çünkü tartışma boyunca ara ara söylediği o bebek büyüyünce senden başkasına gitmeyecek, sana düşkün olacak habire durup durup buları söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…