Sanırım şimdi de kızımın bana düşkün olma ihtimali onu çıldırtıyor.
Bıraksaydında yokuştanmı kayıyo duygusalamı bağlıyo ne yapıyosa yapsaydı hiç anlamıyorum bu kvleri oğulları evlenince kıymete biniyo
Bir çocuğun annesine düşkün olmasından daha doğal ne olabilir? Daha da ilginci bundan neden rahatsız olunur?
Ruh hastası!
Aynen ya. Hazır yerler buzlu, yokuş falan...Allah ın işine karışılmaz yani.
Artık kv ler manyak
Kendileri eziyet cekmisler heralde zamanin da gelenlerin rahat yaşamlarını istemiyorlar.benim kv de de en az seninki kadar manyak benim kızım da 5.5 aylik hava soğuk diye pek çıkarmıyorum davet edene sen gel diyorum oda beni aynı şeyle suçluyor sen çocuk sadece senle olsun diye kapatiyorsun eve diyor oysa ben hasta olup huyu degismesinden korkuyorum
Görüşme ne güzel bahanen de var artık
Cok haklisin cnmm benim sallamaMerhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
Siz suçlu olmasanızda bu kayınvalideler gelinleri günah keçisi ilan etmekten vazgeçmezler.Ben kendi annem ve babaannemden biliyorum.Eşiniz annesinin tarafını tutmuyorsa takılmayın bence.Ama ona tavır koyarsanız daha da hırslanır size karşı
seni anlıyorum benim kv dede sorun çıkarır bana atar suçu yorulduk artık eşimleMerhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.
Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(
Vallahi kaynanalar kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor o kadar sinsi ve planlı hareket ediyorlar ki sonra o kötülük ve sinsilikle suçladıkları gelin masum çıkıyor yaşla birlikte planları tutmuyor
aksine yakalanıyorlar oğullarınıda kayıp ediyorlar , biz gelinlerde sabırlı olmanın meyvalarını topluyoruz , gerçek maskeleri yüzüstüne çıkıveriyor , oğullarıda anlıyor kim suçlu kim masun
sende sabırlı ol bekle gör
Ben sabır ediyordum cidden ama son olay artık bardağı taşırdı bende
Oğluna da dedim yarın bir gün tansiyonum çıktı yok buram ağrıyor size geleyim derse bi zahmet samimiyetsiz olan bana değil o çok samimi akrabalarına gitsin, lafı söylerken hiç düşünmeden söylüyor bi zahmet sonucuna da katlanıversin çocuk değil dedim.
Cidden umrumda da değil artık.
Hasetinden çatlıyor sakın yumuşayıpta üç günlük dünya diyipte tekrar muhabbet kurmaya kalkmayın. Şu dünyanın üç günlük olduğunun biraz da valideniz farkında olsun. Şımarmış iyice şimdi görüşmeyin gitmeyinde bakalım görüşmemek nasıl oluyormuş bi görsün, eşin ısrar etse bile hayır de.
Ay kusura bakmayin okurken kahkaha attim bir an ben yazdim sandim ne ara yazmisim dedim :)
Benim de durumum ayni ki biz ayni apartmandayiz. Esim soguk bir insan evlenmeden oncede boyleymis ama evlendikten sonra ben yapmis oldum. Kendi akrabalarinin dugunune bile zorla goturdum bi kac kez. Kardrsiyle arasi kotu hic iyi olmamis ama ben yapmis oldum. Halbu ki tek kardesin var iyi olun diye arayi yapmaya cok calistim. Kardesine goturdum zorla. Ordada kv kavga cikardi sacma sapan. Sen ayirdin bozdun kardeslerin arasini fitnesin fesatsin senin cocuklarindq ayni olsun dedi kac kezzz. Oglu sarilmiyomus ona baskasinin ogluslari annecim annecim diye sariliyomus ben yapmisim. Evlenmeden once sariliyomuydu anne. Yok hep boyleydi ama senin hosuna gidiyor dimi.dedi. Neyse cok uzattim konunuzu sabote ettim kusura bakmayin daha saymakla bitmez.dedikleri ama ben konusuyorum yine de olumlu dunya takmiyorum kafayi yemis o bosveeer diyorum hayatima bakiyirum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?