Kayınvalidem benim için bitti..

Sanırım şimdi de kızımın bana düşkün olma ihtimali onu çıldırtıyor.

Bir çocuğun annesine düşkün olmasından daha doğal ne olabilir? Daha da ilginci bundan neden rahatsız olunur?

Ruh hastası!

Ayni karakterden bir adet kv bende de var
Şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Gorusmeyin akli başına gelene kadar.

Artık kv ler manyak
Kendileri eziyet cekmisler heralde zamanin da gelenlerin rahat yaşamlarını istemiyorlar.benim kv de de en az seninki kadar manyak benim kızım da 5.5 aylik hava soğuk diye pek çıkarmıyorum davet edene sen gel diyorum oda beni aynı şeyle suçluyor sen çocuk sadece senle olsun diye kapatiyorsun eve diyor oysa ben hasta olup huyu degismesinden korkuyorum
Görüşme ne güzel bahanen de var artık

Çok biliyorlar kendileri zaten..

Siz suçlu olmasanızda bu kayınvalideler gelinleri günah keçisi ilan etmekten vazgeçmezler.Ben kendi annem ve babaannemden biliyorum.Eşiniz annesinin tarafını tutmuyorsa takılmayın bence.Ama ona tavır koyarsanız daha da hırslanır size karşı

Cok haklisin cnmm benim sallama

Bizde esimle maalesef boşanma noktasına geldik kv karsi likli binalarda oturuyoruz illallah ettirdi benim ailem akrabalarim kimsenin gelmesine izin verilmiyor benide bi yere gondermiyor aglata aglata on günde bi anneme giderim iki çocuğum var bu sene KPSS girip defolup gitmeyi düşünüyorum çünkü onada karıştı yok kadın calismazmis evde otururmuş benim okudugumu çalışan biri oldugumu bildiği halde isin özünde evliligimi bitirmek hic istemiyorum ama bu kadın bize huzur vermiyor esimde onun lafiyla hareket ediyor çok zor durumday m artik ne yapacagimi bilmiyorum

Şu saatten sonra kim naparsa yapsın
Ama eğer evliliğim o kadın yüzünden çalkalanırsa, eşimle boşanma aşamasına gelirsem ki Allah korusun
Bende eteğimdeki taşları dökerim o zaman çok değer verdiği akrabaları onun suratına bakmaz kalır tek başına beni saf sanıyor yapamam cesaret edemem sanıyor.

Vallahi kaynanalar kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor o kadar sinsi ve planlı hareket ediyorlar ki sonra o kötülük ve sinsilikle suçladıkları gelin masum çıkıyor yaşla birlikte planları tutmuyor
aksine yakalanıyorlar oğullarınıda kayıp ediyorlar , biz gelinlerde sabırlı olmanın meyvalarını topluyoruz , gerçek maskeleri yüzüstüne çıkıveriyor , oğullarıda anlıyor kim suçlu kim masun
sende sabırlı ol bekle gör

ya hep böyşe olmazmı kızlar kaynana kendi oğluna kondurmaz gelinden bilirler her şeyi zavallı gelinde iki arada bi derede uğraşıp gider böylee geldiii böyle gider arkadaş

Hasetinden çatlıyor sakın yumuşayıpta üç günlük dünya diyipte tekrar muhabbet kurmaya kalkmayın. Şu dünyanın üç günlük olduğunun biraz da valideniz farkında olsun. Şımarmış iyice şimdi görüşmeyin gitmeyinde bakalım görüşmemek nasıl oluyormuş bi görsün, eşin ısrar etse bile hayır de.

seni anlıyorum benim kv dede sorun çıkarır bana atar suçu yorulduk artık eşimle

Ben sabır ediyordum cidden ama son olay artık bardağı taşırdı bende
Oğluna da dedim yarın bir gün tansiyonum çıktı yok buram ağrıyor size geleyim derse bi zahmet samimiyetsiz olan bana değil o çok samimi akrabalarına gitsin, lafı söylerken hiç düşünmeden söylüyor bi zahmet sonucuna da katlanıversin çocuk değil dedim.
Cidden umrumda da değil artık.

Ay kusura bakmayin okurken kahkaha attim bir an ben yazdim sandim ne ara yazmisim dedim :)

Benim de durumum ayni ki biz ayni apartmandayiz. Esim soguk bir insan evlenmeden oncede boyleymis ama evlendikten sonra ben yapmis oldum. Kendi akrabalarinin dugunune bile zorla goturdum bi kac kez. Kardrsiyle arasi kotu hic iyi olmamis ama ben yapmis oldum. Halbu ki tek kardesin var iyi olun diye arayi yapmaya cok calistim. Kardesine goturdum zorla. Ordada kv kavga cikardi sacma sapan. Sen ayirdin bozdun kardeslerin arasini fitnesin fesatsin senin cocuklarindq ayni olsun dedi kac kezzz. Oglu sarilmiyomus ona baskasinin ogluslari annecim annecim diye sariliyomus ben yapmisim. Evlenmeden once sariliyomuydu anne. Yok hep boyleydi ama senin hosuna gidiyor dimi.dedi. Neyse cok uzattim konunuzu sabote ettim kusura bakmayin daha saymakla bitmez.dedikleri ama ben konusuyorum yine de olumlu dunya takmiyorum kafayi yemis o bosveeer diyorum hayatima bakiyirum napim

Bunların hepsi aynı , benimkide numaracı ve bir sinsi ama eşim anladı annesini artık ,annesiyle görüşmemi istemiyor , sürekli beni suçladığından eşlmide bıktırdı, benim kafam o kadar rahat ki , yüzünü görmeyince çok mutlu oluyorum

Ya bir de iki haftada bir gidiyoruz kendi de geliyor arada.
Gittiğimizde de 6-7 saat görüyor.
Mesele kıskançlık sana gülüyor bana neden gülmüyor, size evde aguluyor bana agulamıyor hep bi sidik yarışında, şunun gelini ona her gün fotoğraf video atıyor sen neden arada atıyorsun

Kv kendi yeğeninin çocuğu olduğunda bayramdı o zaman hamile falan değildim kızım yoktu daha eşime dedi ki hastaneye geliceksiniz bebeği hastane de göreceksiniz eşim diyor anne bu saate karşıya geçemeyiz trafik berbat ağladı sızladı yok tansiyonum çıktılar falan neyse 3-4 saatte gittik 3-4 saatte geri döndük
Ben doğum yaptım, doğumdan 1 hafta sonra yazlıktan döndüler ama bebek görmeye kızım 4 aylıkken geldiler. Eşim bunları görünce doğal olarak akrabalarına gidesi gelmiyor ama onda bile suç benim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…