Arkadaşlar merhaba. Ben daha önce benzer konudan bahsetmiştim burada.Nişanlıyken eşime beraber oturma teklifi getirmişti kayınvalidem ancak ben kabul etmedim, açıkça söyledim ben sizinle beraber oturmak istemiyorum diye, ben onu istemiyorum oldu. Eşimle ayrılıyorduk nerdeyse o zaman ama atlatmıstık. 1 haftalık gelındım göromcem geldi bana konusma yaptı esım yokken tabı anlatma dedı bende zaten evlendıgım gun karar aldım soylemeyecegım dedıklerını dıye soylemedım de. 7 ay oldu evlenelı, durgundu ortalık 7 aydır.Dun aksam esım bıze yakın ev bakıyor ona soyledı oylesıne bır ev buldum ama 4+1 dedı. Hemen beraber oturalım o zaman dedi. ne dersın dedı bana bende kırmamak ıcın o ev arka cephe anne ısıtamayız ben evımden memnunum hem tasınmak ıstemıyorum dedım, sen gec sımdı cepheyı felan soyle beraber oturalım mı dedı bende artık hayır ıstemıyorum dedım. Sen ıstesende ıstemesende gelıcem bak gorursun dedı guldu sonra ben dusunmuyorum zaten tasınmayı dedı. Sız benı ıstemeyın zaten ben gıdıcem dedı. Ben cevap vermedım hıc bırıne ama esım dun aksam cok tavırlıydı bana. Bu konuda cok netım ıstemıyorum ıstesem zaten bastan olur derdım. Ama nasıl davranmalıyım da bu konuyu artık kapatmalarını saglamalıyım bılemedım. Bana bır onerıde bulunur musunuz kızlar. Cok ıyı bır ınsan sevıyorum kayınvalıdemı ama aynı evde olmuyor, nısanlıyken kaldım evlerınde o zaman bıle olmuyordu evlıyken hıc olmaz. Hayata bakısımız, evllıge bakısımız, kadınlıga bakısımız farklı. Bırbırıye anlasan ıkı ıyı komsu olmak varken neden anlasamayan ev arkadasları olalım nıye bu ısrar anlamıyorum!! Bana bır akıl verebılecek olan var mı? Ben herkese rest cekıp evlendım mutlu olmak hakkım benım, 7 sene bekledım esımı. Bunları hak etmıyorum!!
Arkadaşlar merhaba. Ben daha önce benzer konudan bahsetmiştim burada.Nişanlıyken eşime beraber oturma teklifi getirmişti kayınvalidem ancak ben kabul etmedim, açıkça söyledim ben sizinle beraber oturmak istemiyorum diye, ben onu istemiyorum oldu. Eşimle ayrılıyorduk nerdeyse o zaman ama atlatmıstık. 1 haftalık gelındım göromcem geldi bana konusma yaptı esım yokken tabı anlatma dedı bende zaten evlendıgım gun karar aldım soylemeyecegım dedıklerını dıye soylemedım de. 7 ay oldu evlenelı, durgundu ortalık 7 aydır.Dun aksam esım bıze yakın ev bakıyor ona soyledı oylesıne bır ev buldum ama 4+1 dedı. Hemen beraber oturalım o zaman dedi. ne dersın dedı bana bende kırmamak ıcın o ev arka cephe anne ısıtamayız ben evımden memnunum hem tasınmak ıstemıyorum dedım, sen gec sımdı cepheyı felan soyle beraber oturalım mı dedı bende artık hayır ıstemıyorum dedım. Sen ıstesende ıstemesende gelıcem bak gorursun dedı guldu sonra ben dusunmuyorum zaten tasınmayı dedı. Sız benı ıstemeyın zaten ben gıdıcem dedı. Ben cevap vermedım hıc bırıne ama esım dun aksam cok tavırlıydı bana. Bu konuda cok netım ıstemıyorum ıstesem zaten bastan olur derdım. Ama nasıl davranmalıyım da bu konuyu artık kapatmalarını saglamalıyım bılemedım. Bana bır onerıde bulunur musunuz kızlar. Cok ıyı bır ınsan sevıyorum kayınvalıdemı ama aynı evde olmuyor, nısanlıyken kaldım evlerınde o zaman bıle olmuyordu evlıyken hıc olmaz. Hayata bakısımız, evllıge bakısımız, kadınlıga bakısımız farklı. Bırbırıye anlasan ıkı ıyı komsu olmak varken neden anlasamayan ev arkadasları olalım nıye bu ısrar anlamıyorum!! Bana bır akıl verebılecek olan var mı? Ben herkese rest cekıp evlendım mutlu olmak hakkım benım, 7 sene bekledım esımı. Bunları hak etmıyorum!!
Valla bılmıyorum bende ıste kızlar.. Anlamış degılım ne yalan soyleyım. Ben bır sey pısırdıysem ozel ararım onu aksam yemege gelın anne dıye, zaten arabayla 5 dk mesafede oturuyor. Ne bılıyım bır seye ıhtıyacı olursa temızlık yemek felan yaparım elımden geldıgınce. Bır yere gıdecek olsak onu da goturelm derım esıme hanı yalnız bırakmamaya calısıyorum. Daha yakında daha rahat edecekse gelsın otursun ama ayrı evı olsun ben sadece bunu ıstıyorum. Beraber oturmak buyuk erdem ıstıyor, her ıkı tarafı da kırmıcaksın, sen kırılmayacaksın, ıdare edeceksen, ben bu kadar erdemlı degılım yanı..Konusacagım tabı kı ama bu sefer konuyu onlar acana kadar bekleyım dıyorum. Bende bu sorunun yanıtını merak edıyorum, neden yanı??
Evlenmeden önce böyle bir teklif gelmiş olması düşündürüyor.Acaba ilk başta biraz ayrı otursunlar bakalım,sonra nasılsa evleri birleştiririz mi dediler ? Eğer eşin sana ciddi olarak teklif ederse,sen de evlenmeden önce karar vermiştik,bu konu kapandı,yeniden açmayalım,her seferinde tatsızlık oluyor dersin.
Eşinin surat yapması normaldir.Annesinin söyleyebileceklerini tahmin ediyorum.Oğlum bu kız beni istemiyor,demek yarın öbürgün hasta olsam bana bakmayacak,beni kapıya koyacak diye damarına basmıştır büyük ihtimalle.Ben olsam annen hasta veya düşkün olsa başımın üstünde yeri var ama şu an aynı evde oturmamıza sebep göremiyorum derdim.
Aynı evde oturmak sana karışmasından başka sorunlar da getirir.Eşine bunları anlatabilirsin.Mesela ayaklarını uzatamazsın,eşine sarılıp oturamazsın,birliktelik,banyo gibi şeyleri rahat yapamazsın.Geç kalksan laf olur,suratın asık olsa alınır.İnsanız canımız sıkkın olabilir,ne bileyim adet dönemidir bilmemnedir muhabbet istemeyiz.Kayınvalden melek de olsa eninde sonunda pişman olursun.
Bence hiç geri adım atma,bırak eşin surat asıyorsa assın,nasılsa geçer.Ama aynı eve girince geri dönüş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?