Kayınvalidem beraber oturmak istiyor,nasıl davranmalıyım?

benim eşim asla istemez annesiyle oturmayı ama dediğiniz gibi kayın validem lafını ediyordu her fırsatta eşimbişiy diyemiyodu bir gün yine kalabalıkta açtı bu konuyu mecbur bırakmak için eşimi bende valla aşkım ne güzel olurkalabalık aile dedim senin annen ee bende özlüyorum annemi benimkide gelir hep birleikte yaşarız dedim kaynanmın rengiattı olmaz öyle şey diyemimiyo tabi ogün bügün 4 yıldır konu kapandı açanyok eşim dua ediyo bana kırmadan hallettin diye :65:

biraz özel olacak ama hani cinsellikten girsen konuya? :66: eskisi gb olamayz falan gibilerden, duygu sömürüsü yap cevabın hep net olsuni, baktın onlar gözlerini kararttı sende karart çağır anneni gelsin ikide bir sende kalsın 3hafta 4 hafta...

kayınvalideler ununu elemiş asmış duvara.
gelini anlamak tercihleri değil ki kendileri hayatlarına biraz olsun renk katmak için aynı evde oturmayı tercih ediyorlar.
gelin sıkılır mı yapabilir mi en önemlisi gençlerin bir özel hayatları olduğunu unutmak istiyorlar.
keşke eşinizde size bu konuda destek olabilse..
aynı evde yaşamak deveye hendek atlatmak kadar zor birşey.
çok iyi düşünüp öyle karar verin.
bu devirde mecbur olmadıkça böyle bir yükün altına girmek hayatı monoton ve renksiz kılmaktır.

Sanırım ısın aslı bu kalp kırmadan anlatabılmek derdını.. Benım bunu ogrenmem lazım, laf cevırmeyı bılmem lazım... 7 aydır ılk kez boyle kavga edıyoruz, 8 yıldır beraberız 2 buyuk kavgamız oldu ıkısı de benzer konulardan... Asamıyoruz bu konuyu.. Benım tarafımdan bakmasını saglamam lazım, bu arada annesının de kalbını kırmamam lazım... Alllak bullak oldum. Bız benım annemle gorusmuyoruz kızlar o evlı baska yerde dugun gunumden berı bayramlarda 2 dakıka belkı konusuruz o da bana bagırır.. Anneannem burda ama ne kadar yetısırse... Babamda evlı baska kadınla onla da gorusuryoruz ama ıste nadıren.. Belkı de bundan kendımı yalnız hıssedıyorum boyle durumlarda.. Aıle olarak goruyordum ben onları ama olmuyormus sanırım...

Sanırım ısın aslı bu kalp kırmadan anlatabılmek derdını.. Benım bunu ogrenmem lazım, laf cevırmeyı bılmem lazım... 7 aydır ılk kez boyle kavga edıyoruz, 8 yıldır beraberız 2 buyuk kavgamız oldu ıkısı de benzer konulardan... Asamıyoruz bu konuyu.. Benım tarafımdan bakmasını saglamam lazım, bu arada annesının de kalbını kırmamam lazım... Alllak bullak oldum. Bız benım annemle gorusmuyoruz kızlar o evlı baska yerde dugun gunumden berı bayramlarda 2 dakıka belkı konusuruz o da bana bagırır.. Anneannem burda ama ne kadar yetısırse... Babamda evlı baska kadınla onla da gorusuryoruz ama ıste nadıren.. Belkı de bundan kendımı yalnız hıssedıyorum boyle durumlarda.. Aıle olarak goruyordum ben onları ama olmuyormus sanırım...

işte bu biraz zor bir durum, o zaman özel hayattan falan gireceksin konuya, iş eşinde biter, eşin haklısın dedimi annesi diretemez, kayınvalidelerin yüz bulma sebepleri oğulları, yoksa yapamazlar..

Kayınpederin yok sanırım. Görümcen evli mi? Neden onda kalmıyor da illa ki oğluna gelmek istiyor? Nedir bu kayınvalidelerin oğlunun dibinden ayrılmama sevdası yaa.
Sen de anneanneni getireceğni söyle o zaman.

Kızlar perşembe akşamı görümcemle konuştum, içimdeki çok şeyi anlattım. Kırgınlıklarımı, düşüncelerimi vs. Eşimde duymuş olacak ki maşallah suphanallah 2 gündür normale dönüyor gibi çok şükür.. Bozulmaz yine aramız dilerim. Dün görmedim görümcemleri özel misafirimiz vardı bakalım bu akşam nasıl olacak tavırları.. Hadi hayırlısı dilerim daha fazla uzamaz bu konu. Benim kayınvalideme hizmet edişimi o hiçbir şeye elini sürmemesini istediğim için böyle yapıyorum diye anlıyormuş. Oysa ben aksine rahat etsin değerli hissetsin diye yapıyordum... Çok şaşırdım bunu duyunca... Dua edin kızlar bana da bu konu tatlıya bağlansın artık.. Artık yoruldum çünkü gerçekten.. Huzursuzluk, kötü, gergin içerikli konuşmalar istemiyorum hayatımda..

Kayınpederin yok sanırım. Görümcen evli mi? Neden onda kalmıyor da illa ki oğluna gelmek istiyor? Nedir bu kayınvalidelerin oğlunun dibinden ayrılmama sevdası yaa.
Sen de anneanneni getireceğni söyle o zaman.

Evet canım ayrılar. Evli o da 18 yıllık..

umaraım sorun tekrarlanmaz. ama bugünden itibaren bence arada seksi iç çamaşırlarıyla sürpriz yapın eşinize, ne bileyim ev uygunsa çıplak karşılayın falan. onu süslenip karşılayın, güzel yemekler yapın. böyle özel anların sayısını arttırırsanız hem evliliğiniz sağlamlaşır hem de kimsenin gelip de bu düzeni bozmasını istemez eşiniz. elinin kuvvetli olur bence:)

ev üstüne ev olmaz bi evin iki hanımı olmaz ne saygı kalır ne sevgi kabul etme melekte olsa olmaaaaaaaazzzzz

bazı kayınvalideler amma meraklı ya gelinle aynı evde kalmaya...insan evlenince kendi ailesiyle bile aynı evde kalamıyor çoğuzaman :37:bir evin tek hanımı olur iki tane değil:63:

45-50 yaşındaki kayınvalidem bile gitmiyor kayınvalidesini görmeye, çalıştırıyolar kadını gittiğinde diye. biz niye isteyelim di mi? evliliğimizin en güzel günlerini niye başbaşa geçirmek varken koloni halinde yaşayalım?

Back
X