Kayinvalidem bizi aramiyor.

şu kv.lerin ortasını bulamadık
ya yağar yağar çürütür yada yağmaz yağmaz kuruturlar:9:
arkadaşım sen seviyosan kv.deni ara hal hatır sor
o aramazsa da aramasın boşver

Merhaba hanimlar.
Size danismak istedigim bir konu var, dert sayilmaz cok sukur.
Yardimci olursaniz sevinirim.

1yillik evliyim, 1yilimizi tamamladik ins.
Konu su ki, esimin ailesi, ozellikle de annesi, babasi bu 1yil icinde bizi sdc 2kere aradilar.
Biz yurtdisinda yasiyoruz. Evlenip, esimin yanina buraya geldim.
Ilk zamanlar bizim aramamiz cok kulfetli oluyordu, aramalarimiz kisitli oluyordu haliyle ama yinede eksik etmeden, kendi ailemi aradigim gb
onlari da ariyorduk.
Hatta babaanne, annane, teyze vs vs herkesi sirayla ariyorduk diyebilirim.
Kendi annem daha sonrali daha sik aramaya basladi ev telinden ve faturasinin da sbt 17 tl geldigini gorunce rahat rahat konusmaya basladik.
Bizde burada net uzerinden tel ayarladik, artik herkesi rahat rahat arayabiliyoruz.
Ama esimin ailesi hala aramiyorlar bizi, tatile gittigimizde, sen caldir anne biz arariz dedigimiz halde, arayan soran yok.

Birde bu sefer tatile esimle beraber gittik, annesi resmen gozumuze sokarcasina, en olmaz komsularini bile aramaya baslayinca, esim tepki gosterdi.
Anne bizi niye aramiyorsun diye.
O da bir kere aradigindan faturanin cok yuksek geldigini soyledi, esim miktari sordu, 25 tl gelmis, cokmus yani.
Birde bir kerede caldirmislar cepten, o zamanda 2tl leri gitmis, o yuzden de caldirmiyorlarmis.
Durumlari yok falan degil, oyle dusunulmesin.
Biz onlarda kaldigimiz surece, ailede ki herkes her gun istisnasiz arandi, esimde kendi gozuyle gordu bunlari.
Uzerine konustugumuzda da ben artik ailesini aramayacagimi soyledim. O da sen aramazsan ben zaten aramam dedi.

Tatilden doneli 2hafta oldu, hala ne arayan ne soran var o taraftan.
Esim konustugu halde durum hala boyle.
Aramizda hicbir sey gecmedi.
Dugunumuzde tek kurus harcamadilar, bir arada kalmadik.
Benimle yada esimle bildigim kadariyla bir sorunlari yok.
Ama neden hala boyle davraniyorlar anlamiyorum.

Sadede gelirsem, ben aslinda bayramda aramayi dusunuyorum sdc.
Sizce ne yapmaliyim? Daha sik arasam mi, aramasam mi kararsiz kaldim.

Birde bizi hic mi merak etmiyorsunuz dedigimizde de, gorumcemden haber aldigini soyledi,
eski konularimda cok gecmisti bu, esim gorumcemle cok sik netten gorusuyor diye.
Her neyse, sizce ne yapmam gerekiyor?

ayyyyy canııııım çok şanslısın ya ne güzel bi imrendim bi imrendim ki. ne güzel işte boşver eşin de tamamen sana kalır sana iyice bağlanır hayattaki en büyük bağım diye düşünür. bayramlaeını da kutla tabi

bu kaynanalar ne yapsa kabahat,arasa da kabahat,aramasa da kabahat:44:

neyse ben hergün arayacağım:27:

aman bosver dert etme aramasınlar daha ıyı maddıyatı sorun hep eder erkek tarafı baska seyede bol keseden harcrlar

hehehehe çok güldüm halen daha içten içie gülüyorum en büyük derdim o olsun:52::52::52::52::52::52::27: gerçi o dert değil ödül hehe senden uzak allaha yakın de geç

Bizim kulturumuzde cocuklardan buyukleri aramasi beklenir, onlarin da boyle dusunuyor olmasi cok muhtemel.
Niye kendinizi bu kadar kasip dert yapiyorsunuz boyle hemen cozulecek seyleri anlamiyorum. Demek ki onlarin da kendince sebepleri var. Ozlediyseniz, seslerini duymak istiyorsaniz siz arayin. Buna bir engel mi var? Siz arayinca telefonlarini acmiyorlar mi?

ay canım en kötü günün böyle olsun herkes canı ne istiyorsa öyle yapsın, siz de neden bu kadar alınıyorsunuz anlamadım gerçekten fatura yüzünden aramıyor olabilirler belki bir art niyet yoktur gerçekten, hem herkes öyle hergün her hafta aramayı aranmayı sevmez, ben mesela telefon özürlüyüm, herkesin yaşama sekline düşüncesine saygı f-duymak gerekiyor bence , siz kandillerde bayramlarda arayın büyükler diye bence bu kadarı yeter de artar bile cnm bnm, sevinmen lazım kaynana ne kadar uzak olursa o kadar muhterem olur bence.

Aramazlarsa aramazlar siz arayın.... Net üzerinden telefonda ayarlamışsınız. Eşinizin üzüldüğünü belirtmişsiniz. Seviyorsanız eğer eşinizi bir probleminiz yoksa eğer sırf eşinizi mutlu etmek için arayın.

keşke kayınvalidem benide aramasa, kanatlanıp uçarım mutluluktan yeminle, şaka yapmıyorum en azından manevi olarak ayaklarım yerden kesilir:27::27:

ne bileyim bi facebook kullanmayı falan öğretinde yazışın internetten dicem ama internetleri yoktur muhtelemelen, 25 liralık telefon faturasını sorun ediyorlarsa

yanlış anlaşılmasın bu arada para olayı herkese göre değişken kimine göre az kimine göre çok olabilir 25 lira

Son düzenleme:
İnsan büyükleri tarafından özelliklede eşinin ailesi tarafından aranılıp merak edilmek isteniyor tabiki, bende aynı şekilde çok aranmam ama eşimin işi ailesine yakın gün aşırı uğrar hergün arar konuşurlar,o yüzden oda benden haber alıyo bende ondan :) ilk başlarda dert ediniyodum ama 2 yıl bitti artık alıştım ,napiyim beni aramayanı bende aramıyorum..
Çok istisnai durumlarda arıyorum,severimde kaynanamı,gönüller bir olsun napalım :)))
Çok dert etme derim sana :)

Kandill daha önce görümcenin araması mevsuzundan ötürü aramıyorlardır, görümcen anlattıysa msn de yazdıklarını okuttuysa aramamaları gayet normal, bende onların yerinde olsam gelip kızım böyle böyle oldu diye anlatsa o yazışmalardan bahsetse bende mesafe koyardım, aramaya çekinirdim. Çünkü hem mesafeli olmaya çalışan aynı zamanda da samimi olmaya çalışan gelin tipi çiziyorsun. Problemlerini eşinle çözmelisin ailesiyle değil, görümcen de yaptığın gibi bu durumu da eşinin ailesi ile konuşup halletmeye çalışma derim. Daha yeni evlisin yanlış anlaşılmalar olması muhtemel...

Bencede hergün aramakta fayda var.
Her şekilde kayınvalide suçlu nasıl olsa.:9::9:
En azından uzak kalmamış oluruz oğluşlardan.:9:

boşver ya.aramazsa aramasın.eşin de inan senin kadar stres yapmıyordur.bence fazla bulaşma arama olayına.sebep falan arama.sonra kabak senin başına patlar.sen kendi ailenle görüşüyorsan o yeter zaten sana.

genelde onlar aranmayı bekliyormuş onlar büyükmüş anneymiş, kocamın savundugu şey bu hatta sen ararsın geri dönüşüde yapmazlar suclu sen olursun evine davet edersin ortada bir şey yokken bahane bulur gelmezler

birebir yaşıyorum bu diyalogları

all bendende o kadar birebir bende yasıyorummm

onu biliyoruz ablaa :1::1::1:

Back
X