Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar.
Size danismak istedigim bir konu var, dert sayilmaz cok sukur.
Yardimci olursaniz sevinirim.
1yillik evliyim, 1yilimizi tamamladik ins.
Konu su ki, esimin ailesi, ozellikle de annesi, babasi bu 1yil icinde bizi sdc 2kere aradilar.
Biz yurtdisinda yasiyoruz. Evlenip, esimin yanina buraya geldim.
Ilk zamanlar bizim aramamiz cok kulfetli oluyordu, aramalarimiz kisitli oluyordu haliyle ama yinede eksik etmeden, kendi ailemi aradigim gb
onlari da ariyorduk.
Hatta babaanne, annane, teyze vs vs herkesi sirayla ariyorduk diyebilirim.
Kendi annem daha sonrali daha sik aramaya basladi ev telinden ve faturasinin da sbt 17 tl geldigini gorunce rahat rahat konusmaya basladik.
Bizde burada net uzerinden tel ayarladik, artik herkesi rahat rahat arayabiliyoruz.
Ama esimin ailesi hala aramiyorlar bizi, tatile gittigimizde, sen caldir anne biz arariz dedigimiz halde, arayan soran yok.
Birde bu sefer tatile esimle beraber gittik, annesi resmen gozumuze sokarcasina, en olmaz komsularini bile aramaya baslayinca, esim tepki gosterdi.
Anne bizi niye aramiyorsun diye.
O da bir kere aradigindan faturanin cok yuksek geldigini soyledi, esim miktari sordu, 25 tl gelmis, cokmus yani.
Birde bir kerede caldirmislar cepten, o zamanda 2tl leri gitmis, o yuzden de caldirmiyorlarmis.
Durumlari yok falan degil, oyle dusunulmesin.
Biz onlarda kaldigimiz surece, ailede ki herkes her gun istisnasiz arandi, esimde kendi gozuyle gordu bunlari.
Uzerine konustugumuzda da ben artik ailesini aramayacagimi soyledim. O da sen aramazsan ben zaten aramam dedi.
Tatilden doneli 2hafta oldu, hala ne arayan ne soran var o taraftan.
Esim konustugu halde durum hala boyle.
Aramizda hicbir sey gecmedi.
Dugunumuzde tek kurus harcamadilar, bir arada kalmadik.
Benimle yada esimle bildigim kadariyla bir sorunlari yok.
Ama neden hala boyle davraniyorlar anlamiyorum.
Sadede gelirsem, ben aslinda bayramda aramayi dusunuyorum sdc.
Sizce ne yapmaliyim? Daha sik arasam mi, aramasam mi kararsiz kaldim.
Birde bizi hic mi merak etmiyorsunuz dedigimizde de, gorumcemden haber aldigini soyledi,
eski konularimda cok gecmisti bu, esim gorumcemle cok sik netten gorusuyor diye.
Her neyse, sizce ne yapmam gerekiyor?
bazıları bundan sikayetcı bazıları da
cok aramasından![]()
bu kaynanalar ne yapsa kabahat,arasa da kabahat,aramasa da kabahat:44:
neyse ben hergün arayacağım![]()
genelde onlar aranmayı bekliyormuş onlar büyükmüş anneymiş, kocamın savundugu şey bu hatta sen ararsın geri dönüşüde yapmazlar suclu sen olursun evine davet edersin ortada bir şey yokken bahane bulur gelmezler
birebir yaşıyorum bu diyalogları