Kayinvalidem bizi aramiyor.

Zamanında çok sıkıntı çekmiş insanlarda bu konularda biraz sıkı oluyorlar,hele de belli bir gelirleri varsa değiştiremezsinizki zamanında yurt dışı aramaları yüzünden aramalara korkan çok insan var. Arayan siz olun ne olacak.Hal hatır sormanın sırası,gerisi berisi,ilerisi, olmuşu, olmamışı yoktur.Arayıp sormakla incilerde dökülmez.Sizin büyüğünüz gelip gidip,sizi huzursuz edecek tavvırlarıda olmadığıına göre arayın.Eşinizinde sen aramazsan ben hiç aramam yaklaşımı acı...

Zamanında çok sıkıntı çekmiş insanlarda bu konularda biraz sıkı oluyorlar,hele de belli bir gelirleri varsa değiştiremezsinizki zamanında yurt dışı aramaları yüzünden aramalara korkan çok insan var. Arayan siz olun ne olacak.Hal hatır sormanın sırası,gerisi berisi,ilerisi, olmuşu, olmamışı yoktur.Arayıp sormakla incilerde dökülmez.Sizin büyüğünüz gelip gidip,sizi huzursuz edecek tavvırlarıda olmadığıına göre arayın.Eşinizinde sen aramazsan ben hiç aramam yaklaşımı acı...

Bende oraya takıldım, tekrar okudum hatta, yazıklar olsun öyle evlada, haklılar aramamakta, karısı aramazsa anasını babasını aramayacakmış... Ne acı...

hiç sevmem telefonda konuşmasını
abim şehir dışında onu bile ayda yılda bir arıyorum ya kandil doğum günlerinde yada işim düşünce :1:

madem aramıyor diye bu kadar sıkıntıya giriyorsunuz o zaman siz arayın

Bende oraya takıldım, tekrar okudum hatta, yazıklar olsun öyle evlada, haklılar aramamakta, karısı aramazsa anasını babasını aramayacakmış... Ne acı...

Yazık onu yetiştirip, okutup, büyüten aileye ne denir ki Rabbim her ana babaya hayırlı evlat nasip etsin .

niye bu kadar fazla tepki gosteriyorsunuz ki
telle konusmak belki zul gelebilir ama
bu insanlar yurt disinda ayri bir memlekette
aslinda telefonla aranmak sorulmak ne kadar onemli bisey
bir anne baba katlari yatlari alsa ne olcak arada hos sohbet muhabbet olmadiktan sonra..
tam anlamiyla aralrinda ne gectigini bilmiyoruz bile...
acikcasi evlendigimde yaklasik bir yil haftada 3 kez arardim kayinvalidemi nasilsin ne yapiyorsun bi istegin varmi falan..
ama her telde hic aramiyonus sormuyonus ve ustelik bi onceki telimi bir gun once etmisim..
baktim olmuyor..
bayram seyran kandil..hastaysa gecmis olsun demeye..
insanlar telle gorusmek yetmiyor diye
70 yasindan sonra evlatlariyla torunlariyla gorusmek icin evlerine net baglatiyorlar..
onemli olan bu iste..
hergun telle aranmak mi..
yoksa konusmada ozlemi huzuru hissetmek mi...:31:

Back
X