kayınvalidem bizimle oturacak endişelerim var :(

Teşekkür ederim....
Evet olumlu bakıyorum,sonuçta evladı ve durumu zor....kendisini sever ve de saygı duyarım.
Titiz olması tabi ki cok güzel,ama bazen hani bişey yapılacak,daha beklemeden hemen kendi fikrini söylüyor mudahale ediyor hareketlerime,bazen işlerime. Ama bunlar büyütülecek sorun değil.çalışacağım için 4 4 lük olamam,ev hanımı olduğu ve hayatında hiç çalışmadığı için beni ne kadar anlar bilemiyeceğim ama orta yolu bulmak ve kırılıp kırmak lstemiyorum. En netice de eşimin annesi...

Temizlik konusunda endise etmegin bence. Birsey derse, güzelce anlatirsiniz, tüm gün calisdiginiz icin yetisemediginizi onun icin islerin bir kisimini haftasonlarina birakmaya mecbur kaldiginizi....eminimki anlayis gösterir ve kendiliginden yardim eder.

teşekkür ederim. Evet eşim her daim yanımda sağolsun. Kayınvalidem ile evlendiğim ilk yıllar cok sorunlarım oldu. Hepsi görümcem kaynaklı.(bakınız eski konularım )ama hepsi geride kaldı....çok titiz ve ben çalışacagım iöin 4 4 lük olamam. Ondan ev işi yapmasını beklemiyorum,ha yaparsa sevinirim ama önceliğim evladım.ona iyi baksın yeterli. Sorun illa ki yaşayacağız bu belli birşey,ama saygı çercevesinde halletmek istiyorum,kırmadan kırılmadan...

teşekkür ederim. Endişelerim kendisi cok titiz olduğu için,her an her dakika bunu benden de bekleyecek. Ben pis asla değilim ama takıntılı temiz de değilim. Hayırlısı artık hakkımızda.

Kayınpeder Neden Evden Kovdu Kayınvalidenizi Tekrar Barıştırsanız Onlar da Beraber Yaşasa

Kayınpeder Neden Evden Kovdu Kayınvalidenizi Tekrar Barıştırsanız Onlar da Beraber Yaşasa

Adam 50 sinden sonra karısını beğenmez oldu
genç sevgili yapmış kendine.
Zamanında barıştılar ama yeniden ayrıldılar
Daha da birleşmezler ,bizim de öyle bir çabamız yok
yıllar geçti daha barışmazlar,

ah be canım benim kaynanamı anlatmışsın iyidir hoştur ama titizdir. evin içindeyken tek kavga sebebimiz buydu. vay evi pislik götürüyormuş. halbuki haftalık yapılan temizliği günlük yapardım. karnım burnumdayken bile. yoksa suratını bir karış yapar. ayılıp bayılırdı. işin çok zor. keşke kabul etmeseydin birlikte oturmayı.

Şahsen takdir ettim seni.. Allah gönlünde olan tüm güzellikleri nasip etsin sana :)

Bu devirde kimse kolay kolay kayınvalidesini kabul etmiyor. Tabi herşey karşılıklı, demekki kayınvaliden de aklı başında, oturaklı bir kadın.

Bence kayınvaliden temizlik konusunda sana yardımcı olacaktır. Ayrıca temizlik konusunu, senin çalışan bir bayan olduğunu vs. sen değil de eşin söylerse daha uygun olur bence.

Gerçekten herkes kabul etmez bu durumu...sıkıntı olacağını sanmam ...Kv akıllı kadın demişsiniz ,emin olun oda herşeye hazırlıklı geliyordur ...tıtız bir Hanımsa zaten oda size yardım edecektir etmezse ve titizlik yaparsada uygun bir dılle çalıştığını vs vs anlatırsın olur biter arkadaşım ...
Merak etme hayırlı bır iş yapıyorsun Allah yardım eder ...inşallah. Günlük gülistanlık Yaşar gideresiniz ...

tebrik ediyorum seni öncelikle
eşinin de dediği gibi senin evine geliyor
illa ki karışmak isteyecektir
sende nazikçe "ben böyle yapıyorum, ediyorum" dersin
inşallah hep mutlu olursunuz canım :)

Merhaba,
Ayrı yaşama şansınız yok belliki , sizde kalmasınıda istiyorsunuz bu durumda temizlikle ilgili laf ederse anne ben çalışıyorum izin günümde hallederim vs dersiniz.
Aklı başında düzgün biri demişsiniz yorumlarınızda anlayışla karşılayacaktır.
Kolaylıklar dilerim.

Temizlik konusunda şöyle diyebilirsiniz anne sen zaten rahat edemezsin h.içi bişeyler yaparsın evi derler toplar böyle bir kadın.
ama senin çok yorulmanı istemem ben hafta sonları elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten. Senin torununla vakit geçirmeni isterim tarzı bi konuşma yapabiliğrsiniz konu açıldığında.

cnm madem o kadar titizse kendisi yapsın Allah Allah yaa. Anneciğim çalışan bir bayanım adım hıdır elimden gelen budur der geçersin.uzatmaya kırmaya kırılmaya da gerek yok. misafir değil artık. yapacaktır ev işlerini. akşama kadar boş oturup seni beklemez diye ümit ediyorum. kimse başka insanın temizliğine laf edemez. evede olsan bile her kadının işi gücünyaptıkları farkılıdır. herkes titiz olacak diye bi kaidede yok. hayatımdan örnek vereyim sana. bir gün kvalidemler yemeğe geldiler. çay tatlı fln derken sohbet ediyoz annemde var. kızım şu beyaz maymun (büyük pelüş bir maymunum var :) makineye sığmıyomu deyiverdi. yani kirlenmişmişmiş. dedim yoooo anne sığmıyor. o kadar. ona açıklama yapacak değilim . onla laf yarışına girip onuda kendimide üzecek değilim. söylediği ile kaldı sustu oturdu tık yok. bilmem anlatabildimmi :))))))))) birde herkesin bildiğini söylemeden edemicem samimi olma dertleşme uzun sohbetler etme nasılsın iyimisin havalarda soğudu o kadar benden söylemesi ben bu hatayı yaptım b...ku çıkıyo sonra

mutluluklar her şey gönlünce olsun

ya ne güzel titizmiş kadın işte sen işteyken tertemiz yapar oğluna temiztemiz bakar bence iyi herşey yolunda seviyorum kav mi de diyorsun bence sorun olmaz

Aslinda temiz olmasi cocukla ilgilenecegi icin arti bir durum.belki bazen takinti durumuna getirise sikinti olabilir.onun disinda agzindan cikani bilirse,kari kocayi zaman zaman ozgur birakirsa,fitne fesat isleriyle ugrasmazsa yasanilabilir.gerci oyle kaynana da yok ya:)))

temizlik konusunda bisey derse gul gec. ben bu kadar becerebiyorum adim hidir elimden gelen budur de hatta kadinin ne kadaaar harika temizlik yaptigini onun eline kimsenin su dokemeyecegibi falan soyle ver gazi. aslinda cok temizim ama zamanim yok olayina girme. yoksa yaptigin hersey batar.

2 defa mecburiyetten kaynalamla beraber oturdum ama yine olmadı yine olmadı
o kadar sessiz sakin ılımlı olmamam rahmen yaranamadım be canım

inşallah senin iyi olur ama
ev üstüne ev olmuyo
sna ne kadar alma yanına oturm sakın huzursuzluk çıkıcak v.s v.s
ama hayat mecburiyet yaşam neyi gerektiriyosa onu yapmak zorundayız

Ne güzel işte evin mis olacak hafta sonu temizlik derdin olmayacak .Ayrıca bişe derse sen daha iyi yapıyon ben ne yapsam beğenmicen dersin. Ama sende onun temizlediği yeri kirletip bırakma. Valla öyleyse kimse katlanamaz. Yani öyleysen sen ona değil o sana katlanıyo demektir

öyle bişey asla yapmam bende yeterince temiz im,
katlanılacak bir durum yok ortada....

Zor olduğunu bende biliyorum ama şu durumda yapacak çok da bişey yok. Karşılıklı birbirimizi idare etmek zorundayız. Saygıyı yitirmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…