Anladığım kadarıyla birlikte yaşamaya olumlu bakıyorsunuz.
Tek sorun titizliği ise,bence pis olmasından iyidir.
Burada zaman zaman pis kayınvalidelerle ilgili konular açıldı.
Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,odasına kokudan girilmeyen vs....
Belki bazı şeyleri baştan tatlılıkla konuşmak iyi olabilir.
Mesela odanız veya dolaplarınız konusunda hassassanız,bunu baştan belirtebilirsiniz.
eşiniz çok doğru söz söylemiş."o sizin evinize geliyor" siz onlara taşınmıyorsunuzki.sizin çalışan bir bayan ve bir anne olduğunuzu biliyor.çok zorlandığınızı biliyor.o zaman kendisi bu kadar titiz bir kadınsa o zaman size yardımcı olsun.evleri kendisi toplasın.yok ya bir gelip sizinle yaşayacak ve buda yetmezmiş gibi sizin evinize düzeninize temizliğinize burnunu sokacak.
üstelik eskide yaşadığınız sorunlar bile varmış.siz onu sevmiş olabilirsiniz ama bu demek değil ki aynı sorunları bir daha yaşamayacaksınız.heran herşey olabilir.önemli olan eşiniz sizin arkanızda dursun sizi desteklesin.
Temizlik konusunda endise etmegin bence. Birsey derse, güzelce anlatirsiniz, tüm gün calisdiginiz icin yetisemediginizi onun icin islerin bir kisimini haftasonlarina birakmaya mecbur kaldiginizi....eminimki anlayis gösterir ve kendiliginden yardim eder.
Kayınpeder Neden Evden Kovdu Kayınvalidenizi Tekrar Barıştırsanız Onlar da Beraber Yaşasa
teşekkür ederim....Onunla yaşamaktan asla rahatsız değilim,geçtiğimiz aylarda geldi bayram da dahil 2 ay bende kaldı hiç sorun yaşamadık. Seviyorum onun evde olmasını,büyük aklı başkadır. Ama hani çok titiz ya,bende çalışacagım hali ile yorgun geleceğim,temizliğe cok vaktım olmaz anca haftasonları.Bunun problem oluşturmasından korkuyorum,bide ilk gelin olduğum zamanlar çok üzdüler beni bu temiz lik konularında iş bilmiyorsun falan. Aynı şeyleri yaşamam elbet ama yine de endişeliyim.hayırlısı hakkımızda.Ama sevecen bir kadındır Allah için,dedikodu ara bozması yoktur.
teşekkür ederim yorumunuza. Yukarıda açıkladım sebeblerini. Oğlum çok kucuk 4 yaşında. Birazda onun etkisi var. Ben saygısız biri değilim laf da sokamam,tek endişelendiğim konu fazla titizliği. işten gelince de uzanırım o hiç sorun değil. Saygı ve seviyeyi korumak istiyorum. Ama uzulmeden. O yüzden endişeliyim.
merhaba,kısaca özet geceyim
7 senelik evliyim. Geçmiste k,valde ve görümcemle sorunlarımız oldu.bana göre kötü şeyler yaşadım,zamanla unutulmadı ama biraz hafifledi.
çalışan bir bayanım şu sıra ara verdim.oğlum kreşe gidiyor du ama bu sene cok hasta oldu. Kreşten aldık. Kv geldi bizimle yaşamaya. Annemin dairesinde oturuyorduk,kv gelince kiraya taşındık başka muhite. Oğlumu kreşten almamın bir sebebi de bu uzak çünkü,3 5 güne evimize tamamen gececeğiz. Geçmişte yasadıklarım beni endişelendiriyor. Kv cok titiz bir kadın. Ben tekrar iş hayatına döneceğim için hali ile 4 4 lük olamam. Eski cektiğim sıkıntıları gene cekmekten korkuyorum. esim en büyük destekçim. Sen annemin evine degil.o senin evine geliyor,eski şeyler olmaz ,ufak tefek şeyleri de duyma diyor. Endişlerim var,nasıl davranmalıyım sizce????? Kayınvalidemi seviyorum,eski yaşanmışlara rağmen,akıllı bir kadın herşeye burnunu sokmaz,yerinde konuşur ama....temizlik konusunda mutlaka canımı sıkacaktır. Ben kırmak kırılmak istemiyorum,birde bizimle yaşamak zorunda,evi var ama yok (eski konularımda belirttim ),zaten eşimin annesi her türlü kabulum... Aynı evde zor olacağını biliyorum ama olgun davranmak istiyorum,karşılıklı tabi. Bana akıl verirmisiniz arkadaşlarım...
merhaba,kısaca özet geceyim
7 senelik evliyim. Geçmiste k,valde ve görümcemle sorunlarımız oldu.bana göre kötü şeyler yaşadım,zamanla unutulmadı ama biraz hafifledi.
çalışan bir bayanım şu sıra ara verdim.oğlum kreşe gidiyor du ama bu sene cok hasta oldu. Kreşten aldık. Kv geldi bizimle yaşamaya. Annemin dairesinde oturuyorduk,kv gelince kiraya taşındık başka muhite. Oğlumu kreşten almamın bir sebebi de bu uzak çünkü,3 5 güne evimize tamamen gececeğiz. Geçmişte yasadıklarım beni endişelendiriyor. Kv cok titiz bir kadın. Ben tekrar iş hayatına döneceğim için hali ile 4 4 lük olamam. Eski cektiğim sıkıntıları gene cekmekten korkuyorum. Esim en büyük destekçim. Sen annemin evine degil.o senin evine geliyor,eski şeyler olmaz ,ufak tefek şeyleri de duyma diyor. Endişlerim var,nasıl davranmalıyım sizce????? Kayınvalidemi seviyorum,eski yaşanmışlara rağmen,akıllı bir kadın herşeye burnunu sokmaz,yerinde konuşur ama....temizlik konusunda mutlaka canımı sıkacaktır. Ben kırmak kırılmak istemiyorum,birde bizimle yaşamak zorunda,evi var ama yok (eski konularımda belirttim ),zaten eşimin annesi her türlü kabulum... Aynı evde zor olacağını biliyorum ama olgun davranmak istiyorum,karşılıklı tabi. Bana akıl verirmisiniz arkadaşlarım...
Ne güzel işte evin mis olacak hafta sonu temizlik derdin olmayacak .Ayrıca bişe derse sen daha iyi yapıyon ben ne yapsam beğenmicen dersin. Ama sende onun temizlediği yeri kirletip bırakma. Valla öyleyse kimse katlanamaz. Yani öyleysen sen ona değil o sana katlanıyo demektir
2 defa mecburiyetten kaynalamla beraber oturdum ama yine olmadı yine olmadı
o kadar sessiz sakin ılımlı olmamam rahmen yaranamadım be canım
inşallah senin iyi olur ama
ev üstüne ev olmuyo
sna ne kadar alma yanına oturm sakın huzursuzluk çıkıcak v.s v.s
ama hayat mecburiyet yaşam neyi gerektiriyosa onu yapmak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?