Oğlunuza kendi anneniz bakamaz mıydı ?
Geçmişte yaşanılan sorunların unutulacağını sanmıyorum ne yazık ki.
Ayrıca tabii ki eşinin annesi sokağa atacak değilsin çalışan bayansın artık senin yetemediğin yerde o yetecek.
Ciddi sağlık vb. sorunlar olmadığı takdirde büyüklerle yaşamın hayatı etkileyeceği kanısındayım ben.
bence sıkıntılar çıkabilir yani bu kararı iyi düşünün sonra pişman olabilirsiniz. kv ye yakın bi yere taşınıp gündüz baksa akşamda çocugunuzu alıp evinize geçseniz olmaz mı? iyi düşünün derim ben..
geçmiş konularınızı bilmediğimden şuanki mesajınıza cvp vericem, titizliğinden söz etmişsiniz siz işteyken oda yapar ev işi yardımcı olur belki? tartışmaların olması kaçınılmaz gibi ama siz yinede evinizde misafir ( evi var ama yok, demekki gidebilecek bir evi var) olan k.v ze ılımlı davranın eşinizinde dediği gibi birazınıda duymayın kulak arkası yapın
Ben çok zorda kalmadığım sürece aynı evde oturmak istemezdim.
insan heryönden rahat edemez,işten eve geleceksin istediğin gibi uzanıp yatamıycaksın.
kayınvalideniz yatana kadar sizinde ayakta olmanız gerekecek.
Titiz demişiniz eğer çok titizse oturup akşama kadar iş yapar.
Sizde gerektiği yerde lafınızı esirgemeden söyleyin( Tabikide kavga ederek değil)
Rabbim yardımcınız olsun
teşekkürler. Kayınvalidemin evi var,ama kayınpeder kovdu ve kiraya verdi evleri,yasal olarak hakkını arayalım diyoruz kabul etmiyor kayınvalide. Yıllardır kızı ve damadında yaşıyordu şimdi bize geldi....yani dediğiniz gibi olamıyor maalesef.
yazdıklarınızdan olgun biri olduğunuzu düiünüyorum kayınvalideniz de her şeye burnunu sokmayan biri değilse problem olmaz eski defterleri kapatabildiyseniz ne mutlu size o zaman ara sıra 3 maymunu oynamak gerekebilir.. eğer siz işteyken yemek de yaparsa size başka şeyler için zaman kalabilir hafta sonu yapacaksanız temizliği anne sen hafta içi zaten yoruluyosun ben hallederim diyerek çözüm bulavbilirsnz
Belki baştan oturup konuşulmalı, çalışan insanın çok titizlenmesi mümkün olmuyor.
Sınırları çizmelisiniz , msela yatak odanıza girmesini istemiyorsanız , temizliğiyle ben ilgilenirim deyip
belirtebilirsiniz.
Çocuğunuz çokta küçük değil, epey vakti olacaktır.
Onu da krndine bir düzen kurmasına müsade ederseniz, belli sınırlar içerisinde size çok yardımcı olacağını düşünüyorum.
Gerekli uyarıları biriktirmeden , sıcağı sıcağına yapmanızı tavsiye ederim.
kendi evinizde kendı başınıza yaşamak güzel gerçekten ama sızın kv nız zaten kocası tarafından yaralı bır kadın ne guzel şimdiye kadar kızı ve damadı sahip çıkmış,simdide siz kol kanat gereceksınız sız zaten kalmasından degılde tıtız olmasından dolayı sorun yaşarmıyız dıye dusunuyorsunuz zaten calışıyorsunuz inanin evde bır buyugun olması guzel kı sızın kv de bu tabıre tam uyuyor zararı olmaz işten gelince sıcak bır yemek,cocgunuza bakılacak elbelltekı hayatınızda bazı degışıklıkler olacak ama 2 tarafta huysuzluk yapmazsa aşilır dıye dusunuyrum
yazdıklarınızdan olgun biri olduğunuzu düiünüyorum kayınvalideniz de her şeye burnunu sokmayan biri değilse problem olmaz eski defterleri kapatabildiyseniz ne mutlu size o zaman ara sıra 3 maymunu oynamak gerekebilir.. eğer siz işteyken yemek de yaparsa size başka şeyler için zaman kalabilir hafta sonu yapacaksanız temizliği anne sen hafta içi zaten yoruluyosun ben hallederim diyerek çözüm bulavbilirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?