kayınvalidem bizimle oturacak endişelerim var :(

onun ne kadar temiz titiz olduğunu beğendiğimi hep eşime söylerim. Zaman zaman kendisine de hayranlığımı belirtmışlığim vardır. Duymamaya çalışıcam bazı şeyleri....seviyeyi korumak adına.

fitne fesat bir kadın değil.ne konuştuğunu da bilir. Bazen gideceğimiz bi yere müdahale edebilir(sonra gidin gibi ) ama tabi eşim de benden yana olduğu için biz bildiğimizi okuyacağız...

ya ne güzel titizmiş kadın işte sen işteyken tertemiz yapar oğluna temiztemiz bakar bence iyi herşey yolunda seviyorum kav mi de diyorsun bence sorun olmaz

evet titiz bir kadın. Yıkamaya vereceğim yolluğu bile kendi yıkamış. Ne gerek var 1 tane yolluk vs. Bende aradım yıkamacıyı iptal ettim.tabi bazı sorunlar mutlaka olacaktır,önemli olan büyütmemek,sinirlendiğim durumlar mutlaka olacaktır,bakalım hayırlısı...

seninki de blr alemmiş ))))))) anneni mi beklemiş söylemek için....bütün gün evde olacağı için mutlaka yapar.Kusur bulursa da yorgunum anca bu kadar olabiliyor derim...kimi de kırılırsam söylerim. En iyisi içimde bırıktirmemek bazı arkadaşların dediği gibi. Teşekkürler iyi dileklerin için...

teşekkür ederim. Zaten canı rahat etmez mutlaka ki toplar. Yaptığı kadar yapmadığı kalsın. Ama böyle de söyleyebilirim duruma göre.

teşekkür ederim. Zaten canı durmaz rahat edemez. Böyle söylemek iyi olur sanırım.

Valla canım öyle yapamaz,yaparsa da anca beni üzer.öyle ayılma bayılma yok bizde. Siz de zor günler atlatmışsınız. benimle yaşamaya gelmiş birine ben git diyemedim. Hayırlısı...

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim amin...
Yerine göre eşim de müdahale eder. Yardımcı olursa sevinirim,ama olmassa da kirletmeyeceğine eminim ben...Yemekleri zaten ben yaparım genelde,eşim kayınvalidemin yemeklerini pek sevmiyor,Sen yaparsın dedi bana :) hayırlısı hakkımızda....

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Evet akıllı bir kadındır,cok sorun yaratıp insanları sıkıntıya sokmaz. Sağolsun temizdir de Allah için. Yardım edeceğini umuyorum ama etmesse de dağıtıp kirletmeyeceğine eminim, yemekleri genelde ben yaparım zaten,yerine göre de yapmak isterse o... hayırlısı bakalım

tebrik ediyorum seni öncelikle
eşinin de dediği gibi senin evine geliyor
illa ki karışmak isteyecektir
sende nazikçe "ben böyle yapıyorum, ediyorum" dersin
inşallah hep mutlu olursunuz canım :)

Teşekkür ederim....hoşuma gitmeyen şeyleri uygun bir dille söylerim artık kırmadan kırılmadan,yerine göre söylediği mantıklı ise yaparım da. bakalım neler olacak,hayırlısını diliyorum...

Evlatlarını onca emek ve sevgiyle büyütmüş annelerin ihtiyaç duyduklarında yalnız kalmalarına gönlüm hiç razı olmuyor ama ev üstüne ev olmaz ki .

Aynı muhitte, size yakın bir noktada ayrı bir ev tutsanız kendisine olmaz mı acaba? Hem birbirinize yakın olursunuz hemde sizin özel hayatınıza müdahale edilmemiş olur.

Maalesef öyle bir şansımız yok,bizim de durumumuz belli 2 kişi çalışıp ev almaya çabalayan insanlarız. kayınpeder kira gelirlerinden veya emekli maaşından kayınvalidemin asla hakkını vermiyor,yasal yollara başvuralım dedik kayıncalidem buna şiddetle karşı çıkıyor,böyle olunca da bizim yapacak birşeyimiz pek kalmıyor. kaynım desen o da Kirada oturuyor çok da borcu var.... Esasen boşanma yoluna gidilse kayınvalidem her türlü hakkını alır ama....dedim ya yapacak birşey yok,

Zor olduğunu bende biliyorum ama şu durumda yapacak çok da bişey yok. Karşılıklı birbirimizi idare etmek zorundayız. Saygıyı yitirmeden...

umarım dilediğin ve düşlediğin gibi olur canım belkide olur sizin aranızda başka bi problem yok anlaadığım kadarıyla en azından tek sorun titiz olması olsun hiç iş yapmamamsından iyi

Haaa Durum Başkaymış O Zaman Barışma Olmamalı Evet Eee Kayınvalideyi Mecbur Sahiplenicez Yapcak Bişiy Yok Görmezden Gelicen Artık Napalım

Ben şu an kv min evinde yaşıyorum , bnm ki de titiz ve bazen gerçekten illallah geliyo, yeri geliyo ters konuşuyorum. çünkü titizliği rahatsız edici derecede, bni de kendince pis ilan ediyo tabi.. Ona sorsan o sadece temiz olmaya çalışıyo, çalışması buysa başardığı halini düşünemiyorum..
Sizinkine gelince ayrı yaşasa ya da evlense olmuyo mu? neden sizinle yaşıyo?

Bugn sorun cıkmaz, yarın çıkmaz, öbür gün çıkarr... Ne diyim Allah kolaylık ve sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…