tatlım üzme sen kendini daha yeni toparladın zaten sen kendini hollolur ya boşver ben hissediyorum şuanda eşin sırf annan öle dior die bişey yapmıyor çünkü gelip yine senin canını sıkmasın die sen bence bu gece en tatlı halinle yatarken eşine böle usul usul sor çok özeniyorduk yapmıycakmıyız de ölç bakalım ne dicek[/QUOTE
sürekli söyluyorum ne zman alınacak az kaldı hadı acele edelım dıyorum tamam olur hallederız dıyor benı oyalıyor resmen,eğer odası alınsın buraya yüklücem sevıncımı sizlerle paylasıcam ama umudum kalmadı
adam para vermezse ben nasıl baslayım hazırlığa ,bir maasım isim yokannemın aldıklarını gösterıyorum heveslensin dıye ,bakıyor gülümsüyordu,simdi iseee umursamıyorrr herseyın başı cadolozzzzzzzzzzzzzzz
adam para vermezse ben nasıl baslayım hazırlığa ,bir maasım isim yokannemın aldıklarını gösterıyorum heveslensin dıye ,bakıyor gülümsüyordu,simdi iseee umursamıyorrr herseyın başı cadolozzzzzzzzzzzzzzz
ah canım ya sitem edebilirsin kimse sana sitem ediyosun diye kızmaz ama beddua ettiğin için tepki alıyosun unutmayın beddua iki başlıdır haklısın tabiki bebeğinin herşeyi olsun istersin bu senin en doğal hakkın
sen şimdi bunlarla kendini üzme yazık sanada doğmamış bebeğinede
şimdi tek düşüncen ikinizinde sağlıklı bi şekilde bu süreci atlatmak olsun
çul çaput boş ver o kadar önemseme ben iki çocuğumu bir beşikte büyüttüm büyümediler mi sanki bizim adetlerde de ilk bebeğin alışverişini annane yapar gücü yettiği kadar
kayınvalidemden hiç bişe yapmadı ama kendi kızına eliden geldiği kadarını yaptı kendi kızından bir ay sonra doğum yaptım kızına onca şey yaptı altınlar taktı benim bebğime 5 liralik bi takım almış üstelik tezgahta kirlenmiş güneşten ağarmıştı ama eşim bu durum fazla yadırgamadı bende üstünde durmadım hiç bişey benim huzurumdan daha değerli değil
bebeğine ve kendine sağlık dile evine huzur dile kendine eziyet etmekten vazgeç
kayınvalidenle aranda ne yaşanırsa yaşansın eşine yansıtmamaya çaliş sonra eşinle çıkmaz bir sokağa girersin işte o zaman dünyayı sana verseler giden geri gelir mi?
bu yazdıklarımız sana boş gelebilir
kayınvaliden kötü olabilir anlayışsız olabilir sen sükünetini bozma bırak sabır dile bol bol dua et
Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın, bu kadar basit...
kaynanam ne kadar ölsün desende asıl sorun eşin.35 yaşına gelmiş bir insan işine başkalarını karıştırmamalı.ne demek annesinin sözüyle hareket ediyor.eşlerinizle sorununuzu çözmek yerine kaynanaya veryansın ediyorsunuz.eşin bu benim çocuğum istediğimi alırım demesi lazım annesine.18 yaşında ergen değilki bu.benim 17 yaşındaki oğlum bile istediğim gibi hareket ederim diyor
asabi 17 ergen ile 35 yaşında anakuzusunu karıştırmamak gerek
kaynanam ne kadar ölsün desende asıl sorun eşin.35 yaşına gelmiş bir insan işine başkalarını karıştırmamalı.ne demek annesinin sözüyle hareket ediyor.eşlerinizle sorununuzu çözmek yerine kaynanaya veryansın ediyorsunuz.eşin bu benim çocuğum istediğimi alırım demesi lazım annesine.18 yaşında ergen değilki bu.benim 17 yaşındaki oğlum bile istediğim gibi hareket ederim diyor
oğlum 17 yaşında ergen ama kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunun gayet bilincinde ama konu sahibide aşk uğruna bile bile lades demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?