uzun alsaydınızda laf söylerdi..
o gerçekten babane olsaydı içi sızlardı tek laf bile etmeden gider bir palto alırdı
nasıl insan bunlar ya
Ben çalışan bir anneyim. Ama çok para kazanamıyorum maalesef. Karınca kararıncaçocuklarımın üstüne başına yiyeceklerine dikkat etmeye çalışarak eşime maddi yönden destek olmaya çalışıyorum. Ama kayınvalidem çocuğuma aldığım hiç bir şeyi beğenmiyor. Burun kıvırıyor. Ha kendisi daha iyisini alır mı? Asla! SÜREKLİ ELEŞTİRİP BENİ YARGILIYOR.Bugün ağlattı beniKızıma geçen yıl kışlık bir mont almıştım. Bu senede giyer diye biraz büyükçe idi. Genelde ben alırım çocukların giysilerini. Ev içi bütçesi malum. Bana dedi ki kayınvalidem. Neden uzun manto almamışım da mont almışım.Montu neden dizlerine kadar almamışım Geçen yıl uzundu, bu sene çocuk büyüdü, kısalmıştır dedim. Hersene yeni mont alamıyorum çünkü. Manto zaten çocuk rahat giyemez dedim. Ooooo millet neler giyiyor dedi. Ben de söyleyin babasına alsın o zaman dedim. Ben bu kadar yetişebiliyorum dedim. Zaten manto bile almış olsaydım. Neden kürk almadın derdi. Şaşırmış: akannehirHerkes alıyordur her sene yeni bir mont belki. Benim param olunca alabildiğim herşeyi alıyorum onlara. Anneyim ben; neyi esirgeyebilirimki. Herşey çocuklarım için. Kendimden önce onları düşünürüm tabniiki. Kimse benim analığımı yargılayamaz klava:
Ben çalışan bir anneyim. Ama çok para kazanamıyorum maalesef. Karınca kararıncaçocuklarımın üstüne başına yiyeceklerine dikkat etmeye çalışarak eşime maddi yönden destek olmaya çalışıyorum. Ama kayınvalidem çocuğuma aldığım hiç bir şeyi beğenmiyor. Burun kıvırıyor. Ha kendisi daha iyisini alır mı? Asla! SÜREKLİ ELEŞTİRİP BENİ YARGILIYOR.Bugün ağlattı beniKızıma geçen yıl kışlık bir mont almıştım. Bu senede giyer diye biraz büyükçe idi. Genelde ben alırım çocukların giysilerini. Ev içi bütçesi malum. Bana dedi ki kayınvalidem. Neden uzun manto almamışım da mont almışım.Montu neden dizlerine kadar almamışım Geçen yıl uzundu, bu sene çocuk büyüdü, kısalmıştır dedim. Hersene yeni mont alamıyorum çünkü. Manto zaten çocuk rahat giyemez dedim. Ooooo millet neler giyiyor dedi. Ben de söyleyin babasına alsın o zaman dedim. Ben bu kadar yetişebiliyorum dedim. Zaten manto bile almış olsaydım. Neden kürk almadın derdi. Şaşırmış: akannehirHerkes alıyordur her sene yeni bir mont belki. Benim param olunca alabildiğim herşeyi alıyorum onlara. Anneyim ben; neyi esirgeyebilirimki. Herşey çocuklarım için. Kendimden önce onları düşünürüm tabniiki. Kimse benim analığımı yargılayamaz klava:
Konumu ne olursa olsun bazı insanlar, sırf eleştirmek için eleştirir. Halbuki yaptıkları eleştiririnin en efak bir yapıcılığı yoktur. O yaşta bir hanımefendiye şahsen yakıştıramadım. Ama sen yine de edepten vazgeçme. Allah ileride daha güzellerini nasip eder de ve konuyu kapat. Eğer ki edepten uzaklaşır sen alsaydın dersen konu büyür. Üzülme de, demek ki kapasitesi bu kadarmış. Yoksa biz insanların sorgu ya da yargı makamı olmadığını o yaşa kadar öğrenirdi..Demek ki o hanımefendi de hoşgörüyü değil, eleştiriyi öğrenmiş. Bazen tek çözüm olayları olduğu gibi kabul edip susmaktır.
Çok sevdiğim bir söz var: Edepli edebinden susar, edepsiz kendi susturdu sanar.
Allah evlatlarınla birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür versin.
Takmayın bence dıyemedınız begemedıysenız daha guzelı sız alın..Ben bu kadar alabılıyorum..
Ister buyuk ıster kucuk olsun lafı ısteyene vereceksınız..
Sende deseydin ki ben kısasını aldım sende uzunu nu al babaannesi sonuçta..Patavatsız işte sıkma canını...
bencede keşke deseydiniz uzununu da siz alın diye...
hem almazlar hemde yorum yaparlar...
Uzun mantoyu babannesi alsın deseydiniz keşke.
Teşhisi koyayım ben hemen, kayınvaliden kafayı yemiş.
Ona ne ayol senin bebeğinin montundan filan. Alırsın almazsın, ister uzun ister kısa alırsın, ister 10 tane alırsın ister 1 tane. Kime ne. Töbe töbe. Karışma diyip tersle:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?