Ben çalışan bir anneyim. Ama çok para kazanamıyorum maalesef. Karınca kararıncaçocuklarımın üstüne başına yiyeceklerine dikkat etmeye çalışarak eşime maddi yönden destek olmaya çalışıyorum. Ama kayınvalidem çocuğuma aldığım hiç bir şeyi beğenmiyor. Burun kıvırıyor. Ha kendisi daha iyisini alır mı? Asla! SÜREKLİ ELEŞTİRİP BENİ YARGILIYOR.Bugün ağlattı beni
Kızıma geçen yıl kışlık bir mont almıştım. Bu senede giyer diye biraz büyükçe idi. Genelde ben alırım çocukların giysilerini. Ev içi bütçesi malum. Bana dedi ki kayınvalidem. Neden uzun manto almamışım da mont almışım.Montu neden dizlerine kadar almamışım Geçen yıl uzundu, bu sene çocuk büyüdü, kısalmıştır dedim. Hersene yeni mont alamıyorum çünkü. Manto zaten çocuk rahat giyemez dedim. Ooooo millet neler giyiyor dedi. Ben de söyleyin babasına alsın o zaman dedim. Ben bu kadar yetişebiliyorum dedim. Zaten manto bile almış olsaydım. Neden kürk almadın derdi. Şaşırmış: akannehirHerkes alıyordur her sene yeni bir mont belki. Benim param olunca alabildiğim herşeyi alıyorum onlara. Anneyim ben; neyi esirgeyebilirimki. Herşey çocuklarım için. Kendimden önce onları düşünürüm tabniiki. Kimse benim analığımı yargılayamaz
klava: