Kayınvalidem covid

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kayınvalidemin testi pozitif çıkmış. Aynı sitedeyiz ama kızlarımın benim kendisiyle temasımız yok. Doktora eşinim götürdü ama maskesi varmış ikisininde. Eşimde olmuş olabilir mi? Birde bu durumda hepimizi karantinaya mı alırlar kendisi ile temas yok kızlarım ve ben açısından. Ayrıca öğretmenim okulda çok dikkat ediyorum ama onun olması ve eşimin arabada götürmesi endişe ettirdi eşimle duyduğumuzdan beri temas yok yinede anneme gidip kalsam mı diyorum ama bizi alırlarsa nasıl olur bilemedim alırlar mı yinede bu durumda

Kayınvalidemin testi pozitif çıkmış. Aynı sitedeyiz ama kızlarımın benim kendisiyle temasımız yok. Doktora eşinim götürdü ama maskesi varmış ikisininde. Eşimde olmuş olabilir mi? Birde bu durumda hepimizi karantinaya mı alırlar kendisi ile temas yok kızlarım ve ben açısından. Ayrıca öğretmenim okulda çok dikkat ediyorum ama onun olması ve eşimin arabada götürmesi endişe ettirdi eşimle duyduğumuzdan beri temas yok yinede anneme gidip kalsam mı diyorum ama bizi alırlarsa nasıl olur bilemedim alırlar mı yinede bu durumda
Esiniz pozitif cikarsa temasli olarak sizi karantinaya alirlar ama direk temas olmayinca almiyorlar sanirim

Kv ye kimlerle temas ettiğini sordular mı tc adres istediler mi eşinizin bilgileriniz verirse eğer eşinize zorunlu karantina uygulanır sizin temasınız yoksa ve bilgilerinizi vermezse karantinaya alınmazsınız diye biliyorum

Esiniz annesinin yanina gitsin madem . Ailenizide riske atmayin.
Esinizin negatif olma ihtimaline karsin , ayri odalarda dursunlar kayinvalide ile . Gecmis olsun bu arada

Diyelim ki eşinize bulaştı, eşinizden de size bulaştıysa annenize gidip niye onları riske atacaksınız?
Eşimle hiç temas kurmadık bulaşma riski yok denecek kadar az salona girdi çıkmadı hiç girerken maske kullandık. Kızlarım babasını isteyecek bu yüzden zor geçecek görmezlerse sorun olmaz diye anneme gitmek istiyorum

Hanimefendicigim. Sizde olup olmadığı kesin değilken ailenizi riske mi atacaksınız.

Biraz bencilce olmuyor mu sizce de.

Evinizde kalın. Eşiniz pozitif çıkarsa evin 1 odasında kalir. Siz ayri bir odada bulunursunuz.

Evinizden ayrılmayın.
Eşim ile annesi görüşmüyor bugün hasta olduğunu söylemiş hastaneye o götürmüş ve öyle öğrendiler eşim eve gelip salona girdi yüzünü sadece camın arkasından görüyoruz. Kızlarım sürekli ağlıyor gitmek için yanına. Hiç temas kurmadık camın arkasında bile uzaktaykende maske var bu konuda hep hassas davrandım çok dikkat ettik dışarıya çıkmadık bile aylardır sayılıdır. Şuan kızlarım için gidip kalmak istedim hiç temas olmadığı içinn

Esiniz annesinin yanina gitsin madem . Ailenizide riske atmayin.
Esinizin negatif olma ihtimaline karsin , ayri odalarda dursunlar kayinvalide ile . Gecmis olsun bu arada
Sağolun. Eşime onu söyledim ama gitmek istemedi onlarla normalde görüşmüyor zaten şuan onlarla kalmak istemiyorum dedi

Kv ye kimlerle temas ettiğini sordular mı tc adres istediler mi eşinizin bilgileriniz verirse eğer eşinize zorunlu karantina uygulanır sizin temasınız yoksa ve bilgilerinizi vermezse karantinaya alınmazsınız diye biliyorum
Umarım alınmayı durduk yere çünkü bizde iki tarafla hatta eşimle bile temas yok.

cezasi var diye biliyorum cunku eve karantina yapiliyor pozitif cikarsa kendi ailenizde riske atmis olursunuz bence
Peki iki tarafla da hiç temas yoksa yani mantığıma uymuyor hiç. Eşim annesi ile görüşmedi ilk kez bugün hastaneye götürdü onu öyle öğrendiler ve maskeleri varmış ben duyduğum gibi gelince eşime salon yolu gözüktü oradan hiç çıkmadı

Siz neden gidiyorsunuz ki. Çok ufak ihtimalde olsa sizde de olma durumu var kendi ailenizi riske atmayın. Eşiniz annesinde kalsın. Hem ilgilenir çocuğu olarak hem sizi riske atmaz.

Uzun süredir görüşmediniz ve ilk defa hastaneye götürdüyse eşiniz kendine test yaptırsın ya da 14 gün ayrı odada dursun. Ailenizi karıştırmayın derim. Çocuklarınıza hakim olacak olan, disiplin edecek olan da sizsiniz. 3 5 10 yaşında çocuklar anlıyorlar durumu açıklayıcı olursanız uzak tutarsınız.

Benim de bugün komşu teyzemi karantinaya aldılar. Ciğer tomografisinden şüphelenmişler. Ama testi negatif çıkmış. Ona rağmen karantina ve ilaç uygulaması yapıyorlarmış. 8/8 sonrada 3 hap falan varmış. Ambulans falan gelip kan sulandırıcı iğne yaptı. Yani kadın 67 yaşında kendimi iyi hissediyorum diyor. Hiçbir belirtisi de yok. Ama tomografiden yola çıkarak bu işlemleri yapıyorlar. Rabbim tez zamanda tüm hastalara şifalar versin.

Back
X