• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim

Canim simdilik bisey deme..hele o eve gir..bi kac gun donra anahtarimi kaybettim ortam kotu belki de kapinin ustunde unuttum oradan aldilar kilidi degistirelim de eşine..ve multilock kilit taktir çünkü onlar anahtarcilarda cogaltilmiyo fabrikadan seri numarası ile geliyo. ..böylelikle kayinvalideni de ekarte etmiş olursun :)))

gizliden de bu mesaj gider ona ""el mi yaman bey mi :))))"""

Canim simdilik bisey deme..hele o eve gir..bi kac gun donra anahtarimi kaybettim ortam kotu belki de kapinin ustunde unuttum oradan aldilar kilidi degistirelim de eşine..ve multilock kilit taktir çünkü onlar anahtarcilarda cogaltilmiyo fabrikadan seri numarası ile geliyo. ..böylelikle kayinvalideni de ekarte etmiş olursun :)))

gizliden de bu mesaj gider ona ""el mi yaman bey mi :))))"""

canımmm çok teşekkür ederim cok mantıklı bir plan :)) aklıma anahtarı kilit içinde kırmak falan geliyordu ama bu bahsettiğin multilock kilit fikrin harikaymış eve girer girmez bu yöntemi uygulayacağım gerçektende :) şuan içimi rahatlattın yaa :))

canımmm çok teşekkür ederim cok mantıklı bir plan :)) aklıma anahtarı kilit içinde kırmak falan geliyordu ama bu bahsettiğin multilock kilit fikrin harikaymış eve girer girmez bu yöntemi uygulayacağım gerçektende :) şuan içimi rahatlattın yaa :))

:)))))) onlar kendilerini akıllı sanıyorlar ama kimlerle dans ettiklerini bilmiyorlar şekerim :))

aleni tavir yok ilk zamanlar..altran alttan :))))

:)))))) onlar kendilerini akıllı sanıyorlar ama kimlerle dans ettiklerini bilmiyorlar şekerim :))

aleni tavir yok ilk zamanlar..altran alttan :))))

teşekkürler :) gerçektende psikolojimi bozmaya çok meyilli çünkü oğluna cok bağlı anlıyorum herşeye rağmen saygımda kusur etmiyorum ama beni yıprattığı bir çok konu mevcut o yüzden bu anahtarda işimi alttan alttan göreyim :)

"Anne ya benim anahtarı evde(baba evin:p) bi'yerde kaybettim dünden beri ara tara bulamadım sendeki anahtarı alayım ben lazım oluyor malum:38:" dersin :31:

yakın sayılırız yürüyerek 15-20 dakika kadar mesafedeyiz birbirimize

O zaman mutlaka hallet kilit olayini :)))) bosver düğün arifesinde de cok takma soylenenleri..daha sonra nasil olsa çıkarırsın acısını. .en mutlu gunlerini onun bunun yaptiklarina söylediklerine takilip kendine zehir etme :))) keyfini çıkar :)))

"Anne ya benim anahtarı evde(baba evin:p) bi'yerde kaybettim dünden beri ara tara bulamadım sendeki anahtarı alayım ben lazım oluyor malum:38:" dersin :31:

bu da çok güzelmiş canım kızlar gerçektende çok kötüsünüz ben onca dert onca olay arasında tıkanmıştım resmen sağolun yaa :)))

O zaman mutlaka hallet kilit olayini :)))) bosver düğün arifesinde de cok takma soylenenleri..daha sonra nasil olsa çıkarırsın acısını. .en mutlu gunlerini onun bunun yaptiklarina söylediklerine takilip kendine zehir etme :))) keyfini çıkar :)))

çok sağol canım yardımların için en güzel zamanlarımın zehir olmasına izin vermeyeceğim sağol :))

"Dur cocum, bendekinin yedegini yaptirayim, birini sana vereyim, nemelazim, bir daha kaybedersen gene alirsin" derse n'oolucak? Ya da zaten yaptirmistir bile her ihtimale karsin.. Direkt multilock yaptirsa bence daha iyi.. On defa anahtar kaybettim demek zorunda da kalmamis olur.

bu da çok güzelmiş canım kızlar gerçektende çok kötüsünüz ben onca dert onca olay arasında tıkanmıştım resmen sağolun yaa :)))

Merak etme biz olayın dışındayız diye beyinler böyle işliyo, yoksa tıkanırdık biz de:9:
Bence ilk benim dediğimi dene ama nişanlına ve ailene de böyle de ki pot kırılmasın. Sonra mesela evdeki anahtarı hala bulama ve zaten elinde anahtar olduğu için aramayı bırakmış ol:27:

Baktın sonradan istiyo ki çok garip olur ya 1)anne ne gerek var lazım olursa ben veririm anahtarımı der kötü gelin olursun ya da 2)verir evlenip o eve geçince anahtarını düşürürsün/kapıda kırarsın vs vs değiştirmen gerekir:40:

Bence direkt kilidi değiştir. Sonuçta kayınvalidendeki anahtarı aldığın zaman belkide yedek anahtar yaptırmış olabilir günahı boynuna tabi. Ya da gene kaybederse ne yaparsın cocuuuum der kopyasını sana verirse. En güzeli kilidi değiştir. En sağlam yöntem hemde. Kopyalanamaz kilit olmasa bile eşinle konuşun kilidi değiştirin ve annesine de vermesin. Bu senin elinde o senin dediğini yapacak emin ol ki ;)

Bence direkt kilidi değiştir. Sonuçta kayınvalidendeki anahtarı aldığın zaman belkide yedek anahtar yaptırmış olabilir günahı boynuna tabi. Ya da gene kaybederse ne yaparsın cocuuuum der kopyasını sana verirse. En güzeli kilidi değiştir. En sağlam yöntem hemde. Kopyalanamaz kilit olmasa bile eşinle konuşun kilidi değiştirin ve annesine de vermesin. Bu senin elinde o senin dediğini yapacak emin ol ki ;)

değiştiricem canım belki önce bi anne kaybettim falan derim ama kadın evde de oturmuyor zaten bulabilene aşk olsun ben en kısa zamanda anahtarı içerde kırdım bahanesiyle kilidi değiştireyim canım çok sağolun fikirleriniz için yaa :))

kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim

hiç normal bidurum deyil canım tipik bi kayınbalide örnegi :36:
benim kv'de
böyle yapmıştı çat diye girerdi içeri ayy allahım:52:
sen hiç muhatap olma bence,eşini devreye koy,eşin devreye girerse bidaha isteyemez
ama sen söylersen tekrarlar ve sen suçlu olursun.
bence böyle yapmalsın tabi yinede sen durumunu daha iyi bilirsin canım
ama mutlaka ne yap ne et anahtarını al...:24:

Merak etme biz olayın dışındayız diye beyinler böyle işliyo, yoksa tıkanırdık biz de:9:
Bence ilk benim dediğimi dene ama nişanlına ve ailene de böyle de ki pot kırılmasın. Sonra mesela evdeki anahtarı hala bulama ve zaten elinde anahtar olduğu için aramayı bırakmış ol:27:

Baktın sonradan istiyo ki çok garip olur ya 1)anne ne gerek var lazım olursa ben veririm anahtarımı der kötü gelin olursun ya da 2)verir evlenip o eve geçince anahtarını düşürürsün/kapıda kırarsın vs vs değiştirmen gerekir:40:

canım kayınvalidem isteyebilir yani gerçektende son yaptıklarından sonra herşeyi bekliyorum ve o yüzden bu anahtar olayınada takmış durumdayım onda olmasını istemiyorum

hiç normal bidurum deyil canım tipik bi kayınbalide örnegi :36:
benim kv'de
böyle yapmıştı çat diye girerdi içeri ayy allahım:52:
sen hiç muhatap olma bence,eşini devreye koy,eşin devreye girerse bidaha isteyemez
ama sen söylersen tekrarlar ve sen suçlu olursun.
bence böyle yapmalsın tabi yinede sen durumunu daha iyi bilirsin canım
ama mutlaka ne yap ne et anahtarını al...:24:

alıcam canım çok sağol gerçektende uzun zamandır herşeye sabrediyorum ama düğün yaklaştıkça ben gelin olarak panik yapacağıma o oğlum gidiyor beni bırakıyor diye sürekli ağlamalar sürekli herseye müdahale etmeler gerçekten bugüne dek sınırlarımı cok zorlasada gıkımı cıkarmadım ama çok yordu beni anahtarımın olmasını istemiyorum sonucta o bizim evimiz değiştiricem kilidi peki bişey sorucam siz aynı benim kayınvalidem demişsiniz nasıl kurtuldunuz bu tavırlarından ?

Back
X