• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

Onlar düşmanı kucumsedikleri icin kaybetmeye mahkumlar hahaha :))))

Esinle arayı bal kaymak tutacaksin...onun yanindayken de kayinvalide ye saygili olacaksin..ama en ufacık yanlısı dogru zamanda!!! Dogru yerde!!!digru bir ses tonu ve edayla esinin kulagina fisildayacaksinnnn :)))

Hehee bende nişanlıyken öyle yapardım. Benim kv sağolsun iyidir çok severim ama o zamanlar tanımıyodum tedbiri mekanda ferahlık vardır:9: En ufak şeyde eşime söylerdim bana bunu söyledi çok üzüldüm diye:20: Kimbilir kaç kere tartıştı benim için canım kocam

Hehee bende nişanlıyken öyle yapardım. Benim kv sağolsun iyidir çok severim ama o zamanlar tanımıyodum tedbiri mekanda ferahlık vardır:9: En ufak şeyde eşime söylerdim bana bunu söyledi çok üzüldüm diye:20: Kimbilir kaç kere tartıştı benim için canım kocam

Eyy koca birinci gorevin beni sonsuza dek annenden koruyup kollamaktir :))))

seninki iyiymiş ben kv ne kadar hürmet ettim ayaklarının altına kremler sürüp sardım neymiş topugu catlamış ulsn kendi anneminkini ellemedim bile bir kere kocam bir gun aferin demedi kaldıkı kadıla tartışacak burnumdan getir ikiside şimdi şimdi akıllanyo ama ben çakallaştım diyoki o saf kızı özledim ben diyo.

seninki iyiymiş ben kv ne kadar hürmet ettim ayaklarının altına kremler sürüp sardım neymiş topugu catlamış ulsn kendi anneminkini ellemedim bile bir kere kocam bir gun aferin demedi kaldıkı kadıla tartışacak burnumdan getir ikiside şimdi şimdi akıllanyo ama ben çakallaştım diyoki o saf kızı özledim ben diyo.

Ahh kardes sen cok fena kaptirmissin yakayi...

senin gorevin melek cilve ile kocanin aklini basindan alip akli havada iken o evden ayrilmayi aşılamak :)))

ah be canım sen neden okdr el pençe durdun o kadına yapılır mı bu. o saf kızı özleme beni sen bu hale getirdin de eşine çünkü bunlar hep onun yüzünden annesine karşı daima seni korumalıydı yapılır mı bu

nerden buluyon kıss bunları sen walla bayıldım yaaa
peki gelgelelim asıl mevzuya cilve nedir arkadaş anlayamadım gitti yaw nedir bu cilve?

şimdi diyosunki bu kadın kaynanayla kala kala kadınlığını unutmuş öle değil yaf hakikatte nedir cilve kardeşim çok konuşmak mı güzel giyinmek mi ne isterse yapmak mı! bununkanunu kuralınıda bilirsin sen yaz hele bir:)

:))) senun bu geceden sonra sirtin yere gelmez vallahi canim :)))

Kızın hayatında dönüm noktası oldun. Çİrkinördekyavrusundan önce ve çirkinördekyavırısndan sonra:9: nickinde yaz yaz bitmedi:9:

Valla benim kayınpeder sizin kaynanalar gibiydi. Bide adam kalp hastası kimse bişey diyemiyor korkusundan beni de böyle sindirdiler. Adam çatallarımı kontrol ediyodu eğiliyomu diye tabaklarımın markasına bakıyodu filan:9: Geçen ramazan iftara çağırdım sabahtan akşama kadar envayi çeşit yemek yaptık eşimle birlikte adam bisürü laf saydı ben sustum:20: Amaaaa eşim askere gitti o zaman 1 haftalığına gittim yanlarında kaldım içinde ne varsa konuştum böyle böyle yaptınız diye tabi başka şeyler vardı bu söylediklerimden. Bunları da eklemedim uç şeyler diye. Şimdi adam çekinir oldu benden konuşurken iki kere düşünüyor oh olsun:9:

şimdi diyosunki bu kadın kaynanayla kala kala kadınlığını unutmuş öle değil yaf hakikatte nedir cilve kardeşim çok konuşmak mı güzel giyinmek mi ne isterse yapmak mı! bununkanunu kuralınıda bilirsin sen yaz hele bir:)

Cilve beşi bi yerde gibi bisey tatlım :))

giyinmek konusmak koklamak dokunmak kiskirtmak. ..

ne isterse yapmak degil ne istersen yaptirmak deli kizzz :))

Back
X