- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi oyunbozan8
Hakikaten çok abartmışsınız benim anahtarımda kayınvalidemde var onunkide bende.aynı anahtar sizin kendi annenizde olsaydı yine tepkili olurmuydunuz?hiiç sanmıyorum...
aynen öylee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten çok abartmışsınız benim anahtarımda kayınvalidemde var onunkide bende.aynı anahtar sizin kendi annenizde olsaydı yine tepkili olurmuydunuz?hiiç sanmıyorum...
ya siz hiç gazete okuyup haber ızlemiyor musuunuz??
cinsel saldırı ve istismar bu kadar artmışkn kp kim niye güveneceksiniz ki?
kaldı ki bana ait olan evin anahtarının kp de olmasının manasını ben cözemıyorum...
ben evde yokken gelmeyecekse anahratı da taşımasına gerek yok di mi...zaten zile basınca ben ona kapıyı acarım di mi ama![]()
kesinlikle katılıyorum
senin kv senden habersiz hiç kapını açıyo mu benimki açmaz neden açsın ki ama çok işimize yaradığı kesin
biz yokken balıklarımızı yedirir
mesela bi keresinde evden çıkarken camı açık bıraktık, beklediğimizden uzun sürdü işimiz ve sonrada yağmur yagcak gibiydi kvyi aradık girdi kapadı camı
evimi su bassa daha mı iyi olcaktı sırf kv de anahtar olmıcak diye
yuh artık
sen zaten hiç kp ile evde yalnız kalmıyosun öyle mi
valla benim kv evde olmayınca ben giderim yemek gotururum bulaiık varsa yıkarım sonrada çıkarım
kp de ben evde yanlızken gelebilir pazar alışverişimi yapar getitir tamirlik bişey varsa yapar
çok içiniz fesat çok
anladım canım ama kayınvalidem genç bir insan yani benim annemde,nişanlımın anneside maşallah genç sağlıklı insanlar birde ev kurulurken daha bi kaç kez eşyaların yerlerinin değiştiğini farkettim benim kendi düzenimi beğenmeyip hep kendince düzenlemiş sonra bende yeniden eski haline getirdim ama bu gerçektende kırıcı birşey çünkü o evin hanımı benim ev bizim 2miz yaşayacağız anahtarımın da onda olmasını gerçekten istemiyorum.bulunduğu bir çok tavır beni bu anahtar konusuna bu denli takmaya itti hatta
benim yalnız kalabileceğim bi kayınpederim yok.. olayı çarpıtmayın evde tek kalmak değil... mesela agda yapıyorsun ya da duştan çıktın salonda yayılıyorsun.....catt kılıt sesi kp geldi... eeeee balıklar acıkmıştır :):):):)
eger kp sapıksa o ayrı tabi
ben şehir dışında değilsem neden balıkları kp gelip yedirsin ki
eger kp sapıksa o ayrı tabi
benim anahtarım kv kp ve kaynımın yaşadığı evde duruyo istedikleri zaman gelip kapımı açabilirler ama açmıyolar ben açın demedikçe
bende bundan hiç rahatsız olmuyorum
ya insanlık hali geldi diyelim cat diye uygunsuz bi şekilde karşılaştınız hoş mu???
valla ben o konuda cok sıkıntı yaşadığım için anahtarın ne kv de de ne annemde olmasını onaylamıyorum...
anahtarım ne kv nede kendi annemde var bu tarz bir durum asla normal değil, normal bulanıda normal bulmuyorum ayrıca.. ne münasebet evimin anahtarı niye onda bunda olsun değil anahtarla evime çat kapı habersiz bile kimse gelmez böyle vıcık vıcık aile ilişkilerinin saçma sapan sonuçlarını her gün buralarda okuyoruz ve çevremizde görüyoruz .. herkesin çizmesi gereken sınırlar var ve bütün aile bireyleri o sınırlara saygı gösterip uymak zorunda
Bi kere bizim ewi su basmış şehir dışındaydık komşular haber verdi.kaynanamı aradım gitmiş ewi temşzlemiş halıları yıkamaya vermiş.sevmediğim tarafları var kayınvalidemin ama hakkınıda yiyemem.gereksiz yere hiç ben yokken ewe girmedi
kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim
ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum :)))
bizimde evimizin anahtarı kaynanamda vardı, çeyizlerim gittiğinde bile ondaki anahtarı vermedi.
evlendiğimin haftasına ben işteyken zırt pırt evime girildi, kayınpederimde dahil.
Gardolabımdan eşyalarım çalındı,
Düğün fotolarımdan kaynanamın olduğu tüm fotolar ve erkek tarafının olduğu takı fotoları çalındı,
Peteklerin üzeride kuruması için bekleyen iç çamaşırlarım hınçla yatağımın üzerine fırlatıldı,![]()
yine evde olmadığım bir pazar günü, beni evde bulamadıklarında kayın pederim tarafından banyoma kadar bakılmış:44: ben aranmışım
tüm bunlara dayanamayan salak BEN, kayınvalidemin kardeşide dahil, evden çıkmayın kapının kilidini değiştirin denmesine rağmen, onları dinlemeyip evden çıktım.
İçini dayadığım döşediğim eve 500 tlye kiracı koydu, bende onca borcun içinde 250 tl lik kirayı zor denkleştirip verdim
Sen sen ol benim yaptığım hataları yapma tepkini belli etme, sinsi ol...
bir arkadaşında dediği gibi kilidi değiştirt, bunu kasten yaptığını kocana bile belli etme.
Böyle insanların seni anlamasını bekleyip sakın karşılarına geçip ben gibi, anneciğim keşke biz evdeyken gelseniz hani utanıyorum eve babamda giriyor demeDDD
Yoksa ağız dolusu küfürlerini dinlersin.
Nerden hatırlattınız, Nefretim kabardı bak yine.![]()
göbeği değitirin otomatik olarak onda anhtar kalmaz:)))kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim