kayinvalidem eltim

Ben de ikili ilişkimde eşime aşkım, canım, cicim derken kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında ismiyle hitap ediyorum. Acaba o da bu konuyu dert ediyor mudur? Sanmam :)))

Ayni eltiden bende de var. Kıskanç bir yapısı olduğundan mi neydense onun yanında asla yakın davranmazlar banada. Alıştım artık.

Benim kayinvalidem de eltim yoksa bana güzel sözler söyler sarılır öper o geldi mi sus pus olur
benim kv de aynı hatta eltimden çekinir eltim eşine annen peline böyle yapıyo şöyle yapıyo der de kavga ederler diye (zamanında kendisi oğlunu seviyo diye bile çok etmişler boşanma aşamasına kadar gelmişler) biz onlarsız bir yere gidemeyiz ama kv onlarla her yere gider fotoğraflar atar benimle yapamaz önceden takardım şimdi bende ona göre davranıyorum mesafeli

Valla bende eskisi gibi değilim bazı durumlardan dolayı
Bişey oluyor bu bir oluyor iki oluyor bakıyorsun hep aynı kafadalar o zaman dank ediyor işte.
Benim kayınvalidemin garip şeyleri var mesela biz evleneceğimiz zaman geldiler memleketten ev kiralamışız eşya almışız borçlandık yani. Dönüpte eksiğiniz var mı diye sormadı bile hatta evli olan kaynımın ( kaynıma ev almışlar ) salonunda yemek masası yokmuş onu dert etti kendine günlerce gitti onlara yemek masası aldı. Yeni evlenen de biziz düşünün..

Demesin çok mu lazım

neden desin ki nedenn? ne gerek var?? varsın eltini daha çok sevsin.. çok mu önemli.. çocuğuna bakıyormuş zaten bundan önemli kıymet verme mi olur?? sevmese çocuğuna bile bakmaz emin ol..

aynı durumlar bende de var öyle büyük eşya falan değil ama gizli yaptıkları için konuşurken ortaya çıkıyor ben çalıştığım için beraber çarşıya gezmeye çıkıyorlar kendileride 1 er saat uzaklıktalar birbirlerinde kalıyorlar alışveriş yapıyolar kv eltime alıyo ediyo hiç bahsedilmiyo eltimin eve kargoyla hediye gönderiyo herkesin içinde otururken bunu konuşuyolar kayınvalide hemen cahil bi insan moduna girip işte ben bilemiyorum da edemiyorum da yeğene söylüyorum o hallediyo falan diyo torunlara geline herşey yapıyo yani ben yeni evliyim evlenmeden öncede bişey beklemedim evlendikten sonra da ama 3 senedir tanışıyoruz alınması gereken şeyleri aldı hakkını yiyemem ama hiç bi jestini görmedim karşı tarafa yapılan ve herşeyini anlatan insan nedense böyle şeyleri anlatmıyo

Kendisine ayrıcalık yapıldığını biliyor o yüzden anlatmıyor. Bu ayrım gayrımlar bitmez. O yüzden mesafeli olmak daha güzelmiş.

Kendisine ayrıcalık yapıldığını biliyor o yüzden anlatmıyor. Bu ayrım gayrımlar bitmez. O yüzden mesafeli olmak daha güzelmiş.
Aslında umrumda bile değil çok şükür ailemden herşeyi görmüş bi insanım kimseden de bişey beklemem böyle yapmaları komik sırf o kıskanır diye onsuz biz bir yere gidemeyiz bana bişey alınırsa ona da alınır ama ne hikmetse tam tersi olduğunda pelin çalışıyo, pelin anlayışlı kız sorun yapmaz alınmaz gücenmez şimdilerde o kadar çok soğudum ki kv durgunsun sessizsin o güleç şen şakrak pelin yok diye didikleyip duruyor meraklı öğrenmeden bırakmaz yani ama bundan sonra böyle mesafe mesafe mesafe

Hahahah bu benim annem. Kardeşime ayar vermek için benle onun yanında konuşurken hiç sulanmaz. Yalnızken canım kızım oluruz hemen. Dert ettiğiniz şeye bakın allah aşkına çocuk musunuz

Amaaan sal gitsin kv nin mesafelisi makbul. İşleri düşünce de eltiyi ararlar

Neden beklenti içeriğine giriyorsunuz?Dese ne demese ne.Cocugunuzu verin akşam alın gelin bitti.

Amaaan sal gitsin kv nin mesafelisi makbul. İşleri düşünce de eltiyi ararlar
yok yüzüme karşı gülüp edip arkamdan konuştuklarını da adım gibi biliyorum iyi görünmeleri zoruma gidiyo yoksa isterse koyun koyuna yatsınlar ben yokkken yüzüne bile bakmadığı kayınvalidesine şimdi annecim diyen insan yani kv nin de canına minnet körler sağırlar birbirini ağırlar aynen birbirlerini arasınlar

Benim de elti adayı var kv yi her cuma hayırlı cumalar annecim diye arıyormuş. Bana diyor ki şu kız kadar olamadın. Yutmazsın inşallah bu lafları diyorum, çünkü herkesten çok ben sizin iyi anlaşmanızı mutlu olmanızı isterim
Eşimin kalabalık bir ailesi var. Her giren gelin damat herkesle kanki oluyor bir anda. Bir ben uyumsuz kaldım ortama. Bakıyorum instagramda herkes birbirinde ekli ama kimse beni eklemiyor aha diyorum ortamda olmayan bensem kesin benim dedikodum dönüyordur. Kayınvalidemin önderliğinde
Sizin mesajı okuyunca kendime benzettim de

yalan yok bende arıyordum mutlu oluyor diye farklı bi artniyetim ya da kendimi sevdirmek yaranmak gibi bi amacım yoktu birde uzakta olduğumuz için oğlu benim olduğum şehirde yaşıyor hani aklı kalıyodur vs. diye arıyodum çünkü annemi de her gün işyerindeyken arıyorum ama bi baktım kv bunu ortamlarda söyleyince arkamdan eltim eşimin kuzenleri falan yalaka yaranmaya çalışıyo tarzında konuşmuş hemen kendimi geri çektim, bana da eltim ben herkesle iyi anlaşıyorum tarzında konuştu bende bi insanın herkesle iyi anlaşması bana samimi gelmiyo dedim , resmi olarak son gelen gelin benim benden 1 sene önce gelen akraba gelini var onla bile hemen kanki oldular , kv ye gittiğimizde geceleri oturuyolar falan ben gitmiyorum dediğin gibi hepsi birbirinde ekli bende değil böyle daha iyi en azından ne yaptığımı nereye gittiğimi kv ye yetiştiren yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…