Ne bileyim o kırılacak da ben kirilmayacak miyim anlamadimCok takmayın, ben kv ile telde her gün telefonla konuşurum, isten ciktim aradim diyelim efendim kuzum ya da efendim kızım diyerek acar teli.
Diyelim ki o gün eltimde , telefonu efendim (adimi ekleyerek) acar. Hemen anlarim orada olduğunu. Hic sorun etmedim bence siz de sorun edip kendinizi kafanızı mesgul etmeyin derim
Bir de bayıl istersen Ferihamerhaba hanımlar. bir haftadır kayinvalideme gittiğim de bana hiç kızım annem demiyor inceden surekli boyle hitap ederdi. bugün aksam farkettim ki eltim varken bana böyle sert davranıyormus. eltim yokken annem kızım canim modu . bhju dile getirsem surekli suçlu kıskanç ben oluyorum sizce ne yapmalıyım.
kayinvalidem çocuğuma bakıyor o yuzden hergun görüşüyorum
Amannn demezse demesin bu kadar takilmayin bencemerhaba hanımlar. bir haftadır kayinvalideme gittiğim de bana hiç kızım annem demiyor inceden surekli boyle hitap ederdi. bugün aksam farkettim ki eltim varken bana böyle sert davranıyormus. eltim yokken annem kızım canim modu . bhju dile getirsem surekli suçlu kıskanç ben oluyorum sizce ne yapmalıyım.
kayinvalidem çocuğuma bakıyor o yuzden hergun görüşüyorum
sorun deyip dememesi değil ki neden o varken ayrı o yokken ayrıYa neden hep rekabet? Bana onu dedi ona demedi. Ona şunu dedi bana demedi. Dese ne demese ne, bu neyin ölçütü? Dert arıyorsunuz kendinize oturduğunuz yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?