Kayınvalidem, eşim, dertli ben

Yaw hele şükür birisi anladı yazımı. Ya konu upuzun diye nispeten sarılıyor öpüyor. Kadın eşime sarılırken bana pis pis bakıyor. Bunlarda çok normal masum sarılmaya karşıyım sanılıyor. Nispeten yapıyor, benim kafamı görünce dik dik bakıyor.

Sen hiç oralı olma ve kıskandığını belli etme bir daha hatta öptüğünde yalandan seviniyormus gibi gül oh oh ne güzel mutlu aileyiz de senin kıskanmadıgını zannettiğin de zaten öpüp koklamayı bırakıcak hatta sen kaynanana cok samimi davran ana ogul nispet yapmak yerine normal hayatlarına dönerler gelin tınlamıyor diye

ANNENİ YANIMDA ÖPME FLAN GERÇEKTEN ÇOK AYIP ETMİŞSİNİZ.O ANNE CANIM.ANNELER BAŞ TACIDIR.Belliki birbirinize ıyı gelmıosunuz haftada 3 nedir?Böylede kötüsün zaten gitme bence.BİŞEYLER ALMAK ISTEMIOSANIZDA ALMAYIN HANIMEFENDİ.

İnşallah canım benim

Çok kırıcı yorunlarınız. Benimle olan evliliğinde neden gerçekleşmesin?

Benim kaynanamda aynısı kötü olduğundan değil ama oğlunu paylaşamıyor bize ne zaman gelse dizinin dibinden ayrılmaz sürekli sarılır gezerken elini tuttuğunu bilirim hatta hergün arar yemek yedin mi diye sorardı sonra birgün bana bi estiler kaynanamlar bize geldiğinde hep birlikte gezmeye gideceğiz baktım bu yine eşimin eline doğru yöneliyor pardon anne dedim önüne geçtim ben tuttum eşimin elinden birkaç kere daha yapınca artık pes etti

of ne kadar basit işlerle uğraşıyorsunuz....
adam sanki bulunmaz hint kumaşı, anası öpmeye doyamıyor, karısı kıskanıyor, çok saçma..
görüşmeyin olsun bitsin...
kötü gelin oluverin ne olacak, iş bulup çalışın böyle saçma şeyleri kafaya takmazsınız o zaman...

Üzülme heryere gelemez.Bunun doğusu var uzaklığı var.Zaten tayininiz sık çıkacak.Sizin hayrınıza olmuş.

Ben olsam bundan sonra Şafak sayarım,o kadını da takmam,görmezden gelirim.Nasılsa gideceksin ordan :) İnşallah gittiğiniz şehirde güzel huzurlu bi hayatınız olur.

Eşim insanlarin yaninda beni gormezden gelse, tanimiyor gibi davransa ustelik zorla goturdugu bir ortamda! Ben olsam ben de bozulurum ve hatta kiskanmiyor dahi olsam anneni de öpme o zaman derdim yani.
Onlarin yaninda sizden uzak durmasinin sebebi de kaynananin tembihlemesidir zaten ama boyle kim çekerse oraya gelen adamla huzur bulamazsin, gozuyle gordugunu, kulagiyla duydugunu inkar edip annem yapmiyor diyorsa yapacak birsey yok sizi o kadar da sevmiyor belli ki.

Şu erkekleri bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirip, sonra bi tarafları kalkınca dövünüyorsunuz ya.
Annesinden bile kıskanacak kadar neyi var adamın anlamadım.
Koskoca iki kadın, kıçı kırık bi adam için sidik yarıştırıyor. Klasik kaynana işte "padişah oğluşum, dünya üzerinde tek doğuran kadın benim" sendromu.
Düzgün insan olsalar zaten, eliyle evlendirdiği oğlunu gelininden kıskanmaz. Siz de umursamayıp önünüze bakacağınıza aynı statüye geliyorsunuz.

Çok teşekkür ederim.

ah arkadaşım aynı durumdayız. benimki son görülme takip ediyor gece gündüz ''günaydın aslan parçam günaydın ayım güneşim'' mesajları atıyor. yemek yedin mi aç mısın gel sana mama yapıyım!!??? gel de sinir olma.
ben kendisiyle fazla görüşmüyorum, evine gitmiyorum oğlu her hafta gidiyor. ben ayda bir gidiyorum. mesafe koydum, yanımda eşime samimi hareketlerde bulunmaya devam ediyor, ayda bir gördüğüm için umursamıyorum
eşim varken bana farklı konuşuyor, yokken farklı davranıyor aynı şeyleri ben de yapıyorum.
fazla iş de yapmıyorum, umrumda değil, sinirim bozuluyo onun hareketlerinden dolayı bozmak zorunda değilim.eşime de söyledim o da ona göre davranıyor, isterse davranmasın.
resti çekkkkkkkkkk bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…