Kayınvalidem, eşim, dertli ben

Yahu istemediğini açık açık yüzüne vurmuş. Ne diye gidip bulaşıklarını yıkıyorsun. Eşin zorla götürüyorsa tok git işini yapma köşede otur çık gel. Hizmetçi misin?

Kv terbiyesizin cahilin teki karsisinda 2 cocuk var ve sizi kendine oyuncak etmis durumda ne mi yapmalisin ona cevap vermek seviyesine inmek yerine susmalisin.Esine de sikayet etmeyi birak ta ki artik patlama noktasina gelinceye kadar sonra yaptiklarini vsyi bir butun halinde esine anlat ve ana ogul onlari birbirlerine birak esin ya biz ne yaptik diyecek ya da anasinin dizinin dibinden ayrilmayacak kii boylesinden cacik olmaz zaten uzulmemelisin.Ama once sabredip sikayet etmeden neler oluyor gozlemlemelisin

Teşekkür ederim. Yazdıklarını dikkate alacağım.

O anne 24 yaşındaki oğlunu istediği gibi sever. Evet inat yapıyor olabilir, umursamıyormuş gibi yapacaksınız.

Ayrıca 40 yaşındaki kadına ne hizmet ediyorsunuz. Herkes kendi işini kendisi yapsın. Kıskanmayı hele ki anneden kıskanmayı çok abartılı takıntılı durum olarak düşünüyorum. Rahat olun, kıskanmayın, kimseye hizmetçilik yapmayın, kocanızı şişirip göklere çıkarmayın.

İlk tartışmada, küfür, hakaret, dayak, aldatma, yoluna giden kocalar için kıskanmak fazla değil mi?

Zaten seni sevmiyorlar, eşinde onların yanında sana yabancı gibi davranıyormuş. Bidaha gitme, zaten kötü olacağın kadar olmuşsun

Kimseye yaranamazsin sakin kendinden ödün verme. Eşinde daha aile olduğunu farkedememiş, ne demek senin soylediklerini annesine yetiştirmek.

Gerçi eşinin yaşi küçük belliki. Buyuklerden birisine söylesen alip karşısına konuşsa, evde konuşulan evse kalır özellikle eşinle annen arasında laf taşımak olmaz diye.

Eşinizle beraber gidiyorsanız ne ara laf sokuyor? akşama kadar bulaşıklar duruyormuş falan ne alaka anlayamadım sizi mi bekliyor yapmayın börek çörek o zaman yani hem yapıp hem de ben bunları yapıyorum demeniz de ayrı saçma. Aileniizn gönderdiği para ile mi geçiniyorsunuz? size ödetiyorsa onunla gitmeyin. Siizn yaşınızın kıyafeti başka onunki başka yani aynısını alsa güler millet sizin zaten ayrı eviniz var orada bol bol sarılıyorsunuzdur eşinizle annesinin yanında da öpmeyiversin ne olacak ki anneden kıskanmakta ayrı paranoyaklık uzak mı dursun annesinden bu kocalar evlenince yok mu saysın daha taşınmadan ya gelirse diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…