Kayınvalidem eşime beni şikayet etmiş.

Duru-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
128
70
48
31
Herkese merhaba

3 aylık evliyim.Yapı olarak çabuk ısınamayan mesafeli bir tipim.Kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz,yemeklerimiz ayrı,herseyimiz ayrı caya iniyoruz onlar çıkıyor,arada yemek fln bu şekilde bi iliskimiz var.Normalde çalışıyor kendi işleri olduğu icin geç gidiyor o zamanlar hep olmasa da ben kahve yapıp iniyorum esim olmadan.Esim 2-3 gün şehir dışındaydı bu süre içinde sadece gittiğinin ertesi günü kayinvalidemlerle vakit geçirdim,sonra ki gün akşam yemeğe davet etti bende teşekkür ettim yedigimi ders çalıştığımı söyledim gayet tatlı bi şekilde biraz bozuldu ama tamam rica ederim dedi kapattı telefonu.Diger günler görmedim görüşmedik neyse esim geldi dün de annesini aradı dışardaymış gelince kahve yapacağım gelsin dedim o da söyledi tamam dedi kapattılar.Bi sure sonra esim asagi indi kv gelmiş konuştular çıktı annem bize gelmiyor 4 gündür inmedi aramadı hep bi mesafe koyuyor ben onu gelin değil kızım olarak gördüm fln demiş benim sinirlerim bozuldu mesafe koyduğum fln yok ben yapi olarak böyleyim o da daha yakın olduğu icin öyle hissediyor o ya da başkası ben hep böyleyim ona kastım yok ayrıca evlerimiz uzak olsak ne olacaktı dedim git anneme söyle onu dedi beni karıştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi.cok sınırım bozuldu şimdi hiç gidip gelmek istemiyorum esim üzülüyor biliyorum onun icin yapacağım ne yapacaksam ama beni şikayet etmesi bencilliği beni soğuttu.Hic anlayış yok daha yeni evliyiz yeni bi hayat yeni bi şehire alışmaya çalışıyorum yeni bi aileye alışmaya çalışıyorum insan biraz olsun düşünmez mi zamanla oturur herşey diye ya ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.

Uzun oldu kusura bakmayın okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

birlikte olma konusu okadar karışık ki daha çözen çıkmadı.
kadının en büyük zaafı eşi için herşeyi yapma fikridir.siz eşiniz için degil kendi dogrunuz da yapın ne yapacaksanız.siz mutlu olursanız yuvanız dünyanız mutlu olur
validenizle görüştügünüzde eşinize serzenişte bulundugunu ama size anlatmanın daha iyi olacagını anne kız arasın da mesafe olmayacagını söyleyin.
görmek istedigi zaman kapınızın açık oldugunu da dip not olarak iletin.
iletişim herzaman iyidir

Seni kızı gibi sevse(ki asla ihtimal vermiyorum) gelip sana söyler oğluna şikayet etmez!
Mesafe candır. Hiç bozma zamanla alışır diğer türlü sürekli bir sorun yaşicaksın başlamış zaten.

Aynen bende kızı gibi gördüğünü düşünmüyorum yapmacık geliyor inanmıyorum samimiyetine su hareketinden sonra dediğiniz gibi gelip bana söyleyebilirdi.Tesekkur ederim yorumunuz icin

daha çok demişte demeseydi de vesaire olacak

aynen devam edin herşeyi kafaya takıp yaranmaya çalıştıkça fazlası istenir
güleryüzünü esirgemeyin aynen devam edin
duymamazlıktan gelin

evliliklerde sağır olmak gerekir çoğa zaman büyüklere karşı

Dogru diyorsunuz ufak tefek laf sokmalarını hiç takmadım esime de hiç yansıtmadım ama bu yaptığı sınırımı bozdu teşekkür ederim yorumunuz icin

Aynen bende kızı gibi gördüğünü düşünmüyorum yapmacık geliyor inanmıyorum samimiyetine su hareketinden sonra dediğiniz gibi gelip bana söyleyebilirdi.Tesekkur ederim yorumunuz icin

Rica ederim ne demek.. çok karşılaştım kv sorunu bende tecrübe sahibi olmama sebep oldu :)
Şimdi ayda 1 kez anca gidiyorum 10 dk mesafe var aramızda. Gittiğimde de eşimle beraber. Ben tek kahve içmeye sanırım en son geçen sene gittim o da rahatsızdı diye :)
O da bana tek gelmez yani ikimiz vakit geçirmeyiz :kahve:çok da keyifliyim kafam rahat.

birlikte olma konusu okadar karışık ki daha çözen çıkmadı.
kadının en büyük zaafı eşi için herşeyi yapma fikridir.siz eşiniz için degil kendi dogrunuz da yapın ne yapacaksanız.siz mutlu olursanız yuvanız dünyanız mutlu olur
validenizle görüştügünüzde eşinize serzenişte bulundugunu ama size anlatmanın daha iyi olacagını anne kız arasın da mesafe olmayacagını söyleyin.
görmek istedigi zaman kapınızın açık oldugunu da dip not olarak iletin.
iletişim herzaman iyidir

Haklısınız ama o şikayetten sonra içimden gelmiyor yine saygısızlık yapmayacağım konuşacağım görüşeceğim ama ne bileyim alttan alttan eşimi doldurur yanı bu yaptığı bunu gösteriyor.kapim acık onun istediği arayim sürekli gideyim çağırayım benim de işim var evime hayatıma alışmak istiyorum bi de dışardan okuyorum derslerim var hep onunla olamam ki teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin

Rica ederim ne demek.. çok karşılaştım kv sorunu bende tecrübe sahibi olmama sebep oldu :)
Şimdi ayda 1 kez anca gidiyorum 10 dk mesafe var aramızda. Gittiğimde de eşimle beraber. Ben tek kahve içmeye sanırım en son geçen sene gittim o da rahatsızdı diye :)
O da bana tek gelmez yani ikimiz vakit geçirmeyiz :kahve:çok da keyifliyim kafam rahat.

En güzeli :) Eşimle problem olmaz umarım şimdi git gel annemle ol fln demiyor ama kv böyle yaptıkça değişir mi nasıl olur bilmiyorum üzüldüğünü görüyorum çünkü bakalım hayırlısı

Esimle aramın bozulmasına sebep olmasın bence de mesafe iyidir ama su konuşması bunu yapabilecegi anlamına geliyor bakalım hayırlısı :)
sen şimdi eşine aa ben öyle birşey yapmadım felan deyip annesini kötülersen aran o zaman bozulur
eşine aaa canım bende annemi kendi annemden farklı görmüyorum
demekki yanlış anlamış çok üzüldüm bak şimdi de
birazda üzül :KK70:
kayınvalidene de anneciğim benimle ilgili bir sıkıntın olduğunda benimle paylaş biz anne kızız gibisinden konuş
ama asla eşine annesini kötüleme hı hı de geç:ukala:

sen şimdi eşine aa ben öyle birşey yapmadım felan deyip annesini kötülersen aran o zaman bozulur
eşine aaa canım bende annemi kendi annemden farklı görmüyorum
demekki yanlış anlamış çok üzüldüm bak şimdi de
birazda üzül :KK70:
kayınvalidene de anneciğim benimle ilgili bir sıkıntın olduğunda benimle paylaş biz anne kızız gibisinden konuş
ama asla eşine annesini kötüleme hı hı de geç:ukala:

Ben direk saf gibi ne alakası var ben böyleyim fln dedim tersledim o an ki sinirle :/// bunu deneyeceğim teşekkür ederim

Yapamıyorum iste ya keske yapabilsem dediğinizi ama beceremiyorum:/ Direk yüzüm düştü eşime sert sert konuştum

Eşinin tavrı kötü değil ama.Yanlış mı anladım?Kızmamış bağırmamış hatta araya girmem demiş.Kızma adama.Kadın sinsi.İşi biliyor.Tatlı tatlı sokuşturuyor oğluşuna.Sen de öyle yap.Yoksa bak annem nasıl güzel konuştu sen direk nefret kustun der kalırsın.Mesafeni koru.Yine bildiğini yap.Sen de oyna onun gibi.Sevme,ortamlarda seviyor gibi dolan kim bilecek:)

Ben direk saf gibi ne alakası var ben böyleyim fln dedim tersledim o an ki sinirle :/// bunu deneyeceğim teşekkür ederim
canım bende senin gibiydim
hep ben öyle birşey yapmadım deyip kendimi savunurdum
ama kv köşelerde bana istediğini derdi oğlunun yanında canım cicim
noldu sonunda boşanma aşamasına geldik
ama çok şükür ki eşim anladı kimin neler yaptığını
şimdi onlar hakkında iyi kötü hiç birşey konuşmuyorum
bizden mutlusu yok
aramda kv mesafe var çok huzurluyuz
ben yapmadım deyince erkek hemen ne yani benim annem yalan mı söylüyor modunda oluyor

Back
X