- 29 Ağustos 2014
- 4.990
- 17.239
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kötü olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi zaman herşey zamanla kv öyle değil herşey su an olacak ben sürekli mic mic yanında olcam samimi olcam fln bunu bekliyor ben bunu yapamam elimden geldiğince konuşuyorum görüşüyorum ve alışmaya çalışıyorum o da biraz daha anlayışlı olabilir sadece bunu bekliyorum ben
Bende 3 yillik evliyim ve ben sunu anladim esine annesini karalarsan sen suclu olursun her zaman annesini hakli gorur o dogru soyler hep annesini yagla balla o zaman kvde seni yagliyo abende cok sorunlar yasadim halada yasiyorumHerkese merhaba
3 aylık evliyim.Yapı olarak çabuk ısınamayan mesafeli bir tipim.Kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz,yemeklerimiz ayrı,herseyimiz ayrı caya iniyoruz onlar çıkıyor,arada yemek fln bu şekilde bi iliskimiz var.Normalde çalışıyor kendi işleri olduğu icin geç gidiyor o zamanlar hep olmasa da ben kahve yapıp iniyorum esim olmadan.Esim 2-3 gün şehir dışındaydı bu süre içinde sadece gittiğinin ertesi günü kayinvalidemlerle vakit geçirdim,sonra ki gün akşam yemeğe davet etti bende teşekkür ettim yedigimi ders çalıştığımı söyledim gayet tatlı bi şekilde biraz bozuldu ama tamam rica ederim dedi kapattı telefonu.Diger günler görmedim görüşmedik neyse esim geldi dün de annesini aradı dışardaymış gelince kahve yapacağım gelsin dedim o da söyledi tamam dedi kapattılar.Bi sure sonra esim asagi indi kv gelmiş konuştular çıktı annem bize gelmiyor 4 gündür inmedi aramadı hep bi mesafe koyuyor ben onu gelin değil kızım olarak gördüm fln demiş benim sinirlerim bozuldu mesafe koyduğum fln yok ben yapi olarak böyleyim o da daha yakın olduğu icin öyle hissediyor o ya da başkası ben hep böyleyim ona kastım yok ayrıca evlerimiz uzak olsak ne olacaktı dedim git anneme söyle onu dedi beni karıştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi.cok sınırım bozuldu şimdi hiç gidip gelmek istemiyorum esim üzülüyor biliyorum onun icin yapacağım ne yapacaksam ama beni şikayet etmesi bencilliği beni soğuttu.Hic anlayış yok daha yeni evliyiz yeni bi hayat yeni bi şehire alışmaya çalışıyorum yeni bi aileye alışmaya çalışıyorum insan biraz olsun düşünmez mi zamanla oturur herşey diye ya ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.
Uzun oldu kusura bakmayın okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Bende 3 yillik evliyim ve ben sunu anladim esine annesini karalarsan sen suclu olursun her zaman annesini hakli gorur o dogru soyler hep annesini yagla balla o zaman kvde seni yagliyo abende cok sorunlar yasadim halada yasiyorum
Hatta kv bana esim gibi trip atar kuser kendi kendine konusmaz havalara girer
Eltime o benim kizim sen gelinimsin der : D cokta fififi
Kuzu eşine öfkeni belli etme şakın ben beş yılı devirdim kv ve diğer leri yüzünden eşimle çok ama çok kavga ettim. Ama boşşşş ... sen o an eşin e Diceksin ki ben de onu annem gibi seviyorum neden öyle düşünmüş anlayamadım üzüldüm keşke bana söyleseydi deyip konuyu kapatacak kahveni yapıp eşinle içecen , ya da yine aynı cümleler i eşine kurup ben bi gidio konuşayım annemle deyip o an inip kadına bi sorun mu var anlamadım eşim bişeyler dedi diceksin sert soğun ciddi bir şekilde , burda yazdıklarını söyleyeceksin eşine ilk anda verdiğin kızgın cümlelerini kv ne söyleyeceksin , benle ilgili bi sıkıntın olursa bana söyle deyip çıkacaksın evine , sonraki zamanlarda bişey olmamış gibi devam edeceksin , eşine yine şikayet ederse seni beni yanlış anlıyor annen, üzülüyorum neden böyle düşünüyor ki anlamıyorum ben onu çok seviyorum oysaki vs deyip duracaksın eşine , ben çok anlattım kendimi eşime ama boşmuşş, keşke burda yazdığım gibi davransaydım en başta. Çok pişmanım ben bilemedim eşimle çok ama çok kavga ettim annesinin beklentileri yüzünden
Uyanık ol gözünü seveyim ben çok çektim eşine sakın öfkeni yansıtma , İnan’ bak altı yıldır savaşıyorum hep ben yenildim son altı aydır kendimi değiştirmeye çalışıyorumİşte bende öyle yaglayip ballayamiyorum:)aynen alıngan ve tripli.bence de çokta fifi huzur versin yeter :)
Ben ustune dustukcexsevgilim esim gibi davraniyo bende konusmuyorum o konusmayinca valla esimle huzurumu dusunuyorum onla bozulmasinda kimle nolursa olsun salla takma kafana kendi kendine esini doldursun esin seni tanimiyomu sanki fifi ye devamİşte bende öyle yaglayip ballayamiyorum:)aynen alıngan ve tripli.bence de çokta fifi huzur versin yeter :)
Uyanık ol gözünü seveyim ben çok çektim eşine sakın öfkeni yansıtma , İnan’ bak altı yıldır savaşıyorum hep ben yenildim son altı aydır kendimi değiştirmeye çalışıyorumİşte bende öyle yaglayip ballayamiyorum:)aynen alıngan ve tripli.bence de çokta fifi huzur versin yeter :)
Ayni bizim yasadiklarimizUyanık ol gözünü seveyim ben çok çektim eşine sakın öfkeni yansıtma , İnan’ bak altı yıldır savaşıyorum hep ben yenildim son altı aydır kendimi değiştirmeye çalışıyorum
Ama eşine önce bi pozitifleri yolla , bunu ihmal etme , konuşmaya gitmeden önce eşine söyle üzüldüm annen yanlış anlamış de gidip konuşayım de ben de onu annem gibi seviyorum de , bak aynı taktik , sonra kadına gidip ona buz gibi konuş yazdığım gibi , kendine düzen versinHaklısınız herkes öyle söylüyor konuşacağım bende.uzuldum sizin içinde![]()
En güzeli :) Eşimle problem olmaz umarım şimdi git gel annemle ol fln demiyor ama kv böyle yaptıkça değişir mi nasıl olur bilmiyorum üzüldüğünü görüyorum çünkü bakalım hayırlısı
Kızı var zaten bana der kızım gibi görüyorum diye o dediği gibi değil:)) ve yaşadım üç senedir bunlarla uğraşıyorum:)Kızı gibi görse arkandan konuşmazdı. Ayrıca çok yapmacık bişey kimse kimseyi kızı gibi oğlu gibi göremez.
Fakat baştan hatayı sen yapmışsın aynı apartmanda oturarak bu sorunları daha çok yaşayacaksın
Aynı.. ama çocuktan sora offf bı karışır bir karisir çocuktan önce bunlar yoktu...hah işte bizim başımız da böyleydi beni karıştırmayın kendiniz halledin aynı cümleler canım eşin benimkinin aynısı