- Konu Sahibi simgem7137
mrb hanımlar..eşimi çok seviyorum..ama kayınvalidemin bitmek tükenmek bilmeyen ksıkançlıkları atık tahammül sınırlarımı aşmaya başladı..eşimin yanında otururken sırf yanında kalmayayım diye iş buyurur..been eşim kolunu omzuma atar elimi tutar evde..hemen ağız burun yapar işaret eder eşime..neymiş kardeşlerine kötü örnek oluyormuş..eşim birikimini benim üzerime yaptı..kayınvalidem duyunca bir ton laf etmiş..
inanılacak gibi değil..eşim öyle iyidir ki nasıl böyle bir aileden yetişmiş hayretler içerisindeyim..biz izmirde okuduk ünv de tanıştık..aşık oldum eşime ve başlarda iyiydi hersey..evlenince ailesinin gerçek yüzünü öğrendim..eşim allahtan haklıyı haksızı ayırt edebiliyor ama tabi annesi yimede canımı çok sıkıyor..nasıl davranmalıyım..şasırdım kaldım..görüşlerinize ihtiyacım var..
inanılacak gibi değil..eşim öyle iyidir ki nasıl böyle bir aileden yetişmiş hayretler içerisindeyim..biz izmirde okuduk ünv de tanıştık..aşık oldum eşime ve başlarda iyiydi hersey..evlenince ailesinin gerçek yüzünü öğrendim..eşim allahtan haklıyı haksızı ayırt edebiliyor ama tabi annesi yimede canımı çok sıkıyor..nasıl davranmalıyım..şasırdım kaldım..görüşlerinize ihtiyacım var..