valla benim kayınvalide en başta kabul etmedi beni,ya ne söylesem sürekli muhalefet, o muhalefet oluncada ben yok öyle değil böyle diyordum, aaa kadın yine yok sen yanlış biliyosun diye inatlaşıyordu, yahu kadın sen benim lafıma karışma, ben önemli bir kararda almıyorum, normal ordan burdan konusuyoz ama sırf bana inat , sen bilmiyorsunda ben biliyorum demeye calışıyodu...kaç kez evime yemekli oturmaya gelmiştir, 1 kez mutfaga bile girmemiştir,ondan bişey bekleyen yok ama insan demezmi belki gelin bana sormaya cekiniyodur, kızım kolay gelsin diyip bi mutfaga girmezmi,,, ooo daha neler nelerr..... zamanla dahada abarttı, kavga , gürültü en son bitti.en son içlerindeki zehiri akıttılar... eşimden ve benden uzak olsunlar, maddi manevi bize muhtaç olmasınlar, sağlıklarınada bişey olmasın , ama yaptıklarını çekerler bu dünyadada inşallah.öyle ahh adiyorumki.beni çok üzdüler.. neyse yani seninkine benzer bendede vardı.....
bir gün eşim, ben ve kayınvalidem oturuyorduk,eşimde yanımda oturuyordu, eşim elini omzuma attı ,sadece omzumu masaj gibi yapıyor, ozaman herkeste biliyrdu boyun ve sırt agrılarım vardı,aaman allahım kadının suratını görseydiniz.sirke gibiydi, ağzının yanındaki keskin çizgiler aşagı doğru ne biçim uzamıştı.bi baktım surat asıldı..ama özelliklede bir kaç dakika yaptırdım, resmen çatladı ona bile.. şimdi aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor
ya dostum olana benimkiler gibi ne kaynana, ne kayınpeder ne görümce versin... allaha havale