kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor..görüşlerinize ihtiyacım var..

cnm ben zaten duygusal bi insanım alınganımdir da içimde tutamıyorum zaten herseyi..eşime söylerim ama gemide olduğu için herseyi yansıtmak hoş değil diye düşünüyorum..üzülüyor çünkü..anlatmayıncada annesi haklıymış pozisyonunda oluyor ..bıktım yani..yaptığı çok saygısılık var kadının ama çok absürt olanlarını söylüyorum..eşime hepsini söylemeye kalksam huzurumuz kalmaz ki..şikayet eder gibi de olmuyor tuhaf oluyor biraz ..kaldım öyle yani..kadın,''benle uğraşamazsın sen'' demişti bi kere..düşünün artık
bi rde sinir hastası kolumu sıkmaya kalktı bi defasında üstüme yürüyerek..evlendikten sonra onları ziyarete gitmiştik.eşime kızıp bana laf soktu hep bunun aklını sen çeliyosun diye hiçte bir suçum yoktu birden delirdi ve öyle yaptı..evi terkettik tabi eşimle bir ay konuşmadık onlarla..sonra eşim arayı yumuşattı..ama kadın uslanmayacak belli..:47:ne yapıcam bilmiyorum eşimle birbirmizi çok seviyoruz ama ailesine de düşkün epey..bende çok soğudum görmek bile istemiyorum kadını:18:

Eşinin senin yanında durması iyi.. Sen bir saygısızlık yapmadıkça senin tarafında olacaktır diye düşünüyorum. Dediğim gibi sınırını çiz, mesafeni koru, bu konu kv hayatta olduğu sürece böyle devam edecektir bunu da yaz bir kenara..

cnm ben zaten duygusal bi insanım alınganımdir da içimde tutamıyorum zaten herseyi..eşime söylerim ama gemide olduğu için herseyi yansıtmak hoş değil diye düşünüyorum..üzülüyor çünkü..anlatmayıncada annesi haklıymış pozisyonunda oluyor ..bıktım yani..yaptığı çok saygısılık var kadının ama çok absürt olanlarını söylüyorum..eşime hepsini söylemeye kalksam huzurumuz kalmaz ki..şikayet eder gibi de olmuyor tuhaf oluyor biraz ..kaldım öyle yani..kadın,''benle uğraşamazsın sen'' demişti bi kere..düşünün artık
bi rde sinir hastası kolumu sıkmaya kalktı bi defasında üstüme yürüyerek..evlendikten sonra onları ziyarete gitmiştik.eşime kızıp bana laf soktu hep bunun aklını sen çeliyosun diye hiçte bir suçum yoktu birden delirdi ve öyle yaptı..evi terkettik tabi eşimle bir ay konuşmadık onlarla..sonra eşim arayı yumuşattı..ama kadın uslanmayacak belli..:47:ne yapıcam bilmiyorum eşimle birbirmizi çok seviyoruz ama ailesine de düşkün epey..bende çok soğudum görmek bile istemiyorum kadını:18:

Eşinin senin yanında durması iyi.. Sen bir saygısızlık yapmadıkça senin tarafında olacaktır diye düşünüyorum. Dediğim gibi sınırını çiz, mesafeni koru, bu konu kv hayatta olduğu sürece böyle devam edecektir bunu da yaz bir kenara..

Esinin durumun farkinda olmasi guzel
Kv cidden edepsizmis kolunu sikmak falan da ne !

Mecbur kalmadikca arama
Cok fazla yuz verme
Peki haklisiniz dogru diyorsunuz vb alttan almalar yapma
Ben 3yildir hepsini yapiyordum oglumun mevlidinden sonra bicak gibi kestim

Eskiden kucagimdan inmeyen oglum simdi senin yuzunden gelip iki cift sohbet etmiyor dedi dusunsene!
Evet cunku artik kucaginda ben varim diyemedim
Surekli pesinde geziyor hayatim cnm diye diye ama damadim kizima hic oyle yapmiyor diye de soylenmisti
Oyle acayip biri yani

Bugun butun gun esimle temas halinde kah omuzunda kah dizindeydim
Bilsin oglunun en yakininda kim oldugunu

Lafimi da saygi cercevesini koruyarak esirgemiyorum artik
Oglumla ilgili konularda da ben hallederim ben yaparim siz rahatsiz olmayin fln diyorum

Anlattikca yaralarim depresiyor!

Bir defterim var kv olunca yapmayacaklarimi yaziyorum!

evt cnm çogu zaman yanımda ama bir yandan da çıkan bu sorunların bazen aramıza girdiğini hissediyorum ..annesini çok seviyor onunla hep iyi olmamı istiyor..ben bunu yapmamayıncada alınganlık gösteriyor..ama kayınvalidem buna izin verse ben zaten uyumluyumdur hiçbirsorun çıkmaz ama öyle şeyler yapıyor ki nefret ettiriyor yakın davranmak gelmiyor içimden..artık yaka silktim..sırf eşimin hatrına arayıp soruyorum..eskiden haftada iki kez arardım şimdi bir kez arıyorum..
aslında duymayı hiç istemediğim ama gün gibi acık olan gerçeği söylemişsin cnm..evt bu böyle devam edicek hep:22:

Esinin durumun farkinda olmasi guzel
Kv cidden edepsizmis kolunu sikmak falan da ne !

Mecbur kalmadikca arama
Cok fazla yuz verme
Peki haklisiniz dogru diyorsunuz vb alttan almalar yapma
Ben 3yildir hepsini yapiyordum oglumun mevlidinden sonra bicak gibi kestim

Eskiden kucagimdan inmeyen oglum simdi senin yuzunden gelip iki cift sohbet etmiyor dedi dusunsene!
Evet cunku artik kucaginda ben varim diyemedim
Surekli pesinde geziyor hayatim cnm diye diye ama damadim kizima hic oyle yapmiyor diye de soylenmisti
Oyle acayip biri yani

Bugun butun gun esimle temas halinde kah omuzunda kah dizindeydim
Bilsin oglunun en yakininda kim oldugunu

Lafimi da saygi cercevesini koruyarak esirgemiyorum artik
Oglumla ilgili konularda da ben hallederim ben yaparim siz rahatsiz olmayin fln diyorum

Anlattikca yaralarim depresiyor!

Bir defterim var kv olunca yapmayacaklarimi yaziyorum!

cnm aramazsam eşim alınır..haftada bir arıyorum mecbur..ince iki defa arıyordum şimdi bire düşürdüm..
ah ne güzel valla ben onun yanında eşimi öpsem cinnet falan geçirir heralde..eşim kolunu omzuma atsa deli danalar gibi dolanıyor etrafta..sanırsın ölüm kalım olmuş..annesi olmasa eşime
aşık derdim yani..çok tuhaf gerçekten..kadın ne kadar da deli olsa eşime böyle düştün olduğundan eşimde seviyor tabi annesini..herseyden önce annesi..silip atamaz ama ben okadar nefret ettim ki kadının yaptıklarından tahammülüm çok azladı eskiye göre..eşimde bunun farkında ve içten içe alınıyor bana bunu hissediyorum ama annesi çok cazgır olunca birşey de söyleyemiyor bana..
kayınvalideme düğünden sonra gitmiştik ramazan bayramın falan derken 8 gün kalmak zorunda kaldık başka sebeplerde vardı..ben tabi mutsuz oldum çok 3 kilo verdim e haliyle süzüldüm yüzüm düştü birz..bana hemen eşimin yanında yanakların çökük dedi..başka bir günde dişlerini göstererek gülme resimlerde kötü çıkıyor dedi yine eşimin yanında
o kadar üzüldüm ki gülmeme kimse karışamaz içimden geldiği gibi gülerim dedim..yapmacıkmı olayım dedim bozdum onu.. eşimde kızdı annesine ben böyle seviyorum onayakışıyo dedi..zaten istisnasız herkes çok güzel zarif gelinin var der ona ama o bana bir kere güzelsin dememiştir hiç hakkımı vermez tersine onurumu zedeler..ahh ah anlatsam daha neler varda ...

slm kızlar dün kayınvalidemle bi tartışma yaşadık..eşim benim kaptan dolayısıyla evde yalnız kalma durumunda kalabiliyorum bazen..ailem beni yalnız bırakmamaya çalışıyor ama onlarında kendilerine göre işleri güçleri var..başımda nöbet tutacak halleri yyok..ben 28 yaşındayım ayrıca kenimi korumsasın kollamsını da bi,lirim evellallah ..sorun dünn kayınvalidem aradı ve yalnız olduğumu öğrenince bana tepkili konuştu..nasıl yanlız kalıyoaun seni niye yalnız bırakıyolar vs..aslında tepkili konuşmasa kızmazdım ama bana saygılı değil hiç azarlar gibi konuşu..ben izmirdeyim kalkıp istanbula gidecekmişim onların yanına yada ailemin yanına gidecekmişim benim adıma karar veriyor yalnız kalmayacakmışım..bende dinledim dinledim sonra patladım ..dedim ki bizimkiler gelicek ztaen bugün yarın.. bi kaç gün kendi evimde kalamıycakmıyım ben niye böyle yapıyorsun yalnış davranıyosun ben çocuk değilim nöbet mi tutacaklar başımda oğlun biliyor bu kadar tepki niye dedim..onun ses tonuna yaklaşık bi ses tonuyla konuştum bi an kaybetmişim kendimi..ama asla saygısız kelimeler kullanmadım..bilmiyorum acaba yanlış mı yaptım eşimi arayıp şikayet eder artık..napıcam bilimiyorum bu kadınla

Back
X