- Konu Sahibi simgem7137
cnm ben zaten duygusal bi insanım alınganımdir da içimde tutamıyorum zaten herseyi..eşime söylerim ama gemide olduğu için herseyi yansıtmak hoş değil diye düşünüyorum..üzülüyor çünkü..anlatmayıncada annesi haklıymış pozisyonunda oluyor ..bıktım yani..yaptığı çok saygısılık var kadının ama çok absürt olanlarını söylüyorum..eşime hepsini söylemeye kalksam huzurumuz kalmaz ki..şikayet eder gibi de olmuyor tuhaf oluyor biraz ..kaldım öyle yani..kadın,''benle uğraşamazsın sen'' demişti bi kere..düşünün artık
bi rde sinir hastası kolumu sıkmaya kalktı bi defasında üstüme yürüyerek..evlendikten sonra onları ziyarete gitmiştik.eşime kızıp bana laf soktu hep bunun aklını sen çeliyosun diye hiçte bir suçum yoktu birden delirdi ve öyle yaptı..evi terkettik tabi eşimle bir ay konuşmadık onlarla..sonra eşim arayı yumuşattı..ama kadın uslanmayacak belli..ne yapıcam bilmiyorum eşimle birbirmizi çok seviyoruz ama ailesine de düşkün epey..bende çok soğudum görmek bile istemiyorum kadını:18:
Eşinin senin yanında durması iyi.. Sen bir saygısızlık yapmadıkça senin tarafında olacaktır diye düşünüyorum. Dediğim gibi sınırını çiz, mesafeni koru, bu konu kv hayatta olduğu sürece böyle devam edecektir bunu da yaz bir kenara..