ah canım benim seni çok iyi anlıyorumm.. sen gene çalışıyosun şükret.. ben ilk 1 sene nerdeyse her sabah gidip gece geliyodum evime.. ben de kv iyi güler yüzlü diye yakın oturmayı kabul ettim ama bi baktım daha 1 aylık evli değilken bile laf sokmaya başladı.. baya bi süre başlalarının gelinlerinin yaptıklarını dinlemekle geçti. hala da dinliyorum. ama inan benim kadar safı yoktur. bu arada görümcem evliydi çocuğu var geri geldi. kv min yanında kalıyo. önceden sadece kv hizmet istiyodu şimdi hepsi istiyo. ben görümcem için çok iyilik yaptım üzüldüm çünkü ama o en ufak bişeyde surat asar trip atar laf sokar bana. halbuki biz evlenmeden önce melek gibiydi. komşularından tut komşularının çocuklarına kadar hizmet ettim. uzaktan yatılı misafiri geldi her gün gittim temizlik yaptım, yemekleri yaptım hizmet ettim. kendi komşularımla ev oturmasına gidip gelince laf yedim. bişey olsa komşum yardıma koşmazmış onlar koşarmış. ulan hasta olduk eşimle ikimiz de, biri de gelip bi çorba kaynatmadı. hem kendime hem eşime baktım. neymiş on kişi kızının çocuğuna bakıyolar.. daha ilk ayımızdayız bir gün iki gün gitmesem gelmezsen gelme demek ki istemiyosun dedi. sen bize bakmazsan biz de senin çocuklarına bakmicaz dedi. şok geçirdim. seni almazdım bi sürü kızını vermek isteyen vardı. bnm sayemde evlendiniz dedi. 2.şok geçirdim. bi de ben babam eşimi istemedi yine de evlendim. (bu arada eşim çok iyi bi insan onun desteği olmasa dayanamam) görümcem kaç defa eşiyle geldi bende kaldı kaç defa ve bir kez olsun yerinden kalkıp bişeye el atmadı hizmet ettim salak gibi. şimdi de diyo ki arkadaşlarım oturmaya gelecekler gel de bişeyler yap. saçmalığa bakar mısın.. evlerinde kuran okuttu kv ben bir hafta boyunca her gün gittim işini gücünü yaptım. neyse bende kuran okutulacak tel.de arayıp bişey lazım mı diyolar. ağzımla isteyince afedersin neremle ne yapayım.. neyse o gün öğlende geldiler misafir gibi. hiçbiyeri toplamadan da gider görümcem. misafirim geldiğinde mutfağımı bile topluyolar düşün.. şimdi de üşütmüş hasta. ama sanki 3 aylık ömrü kalmış gibi davranıyo. 3 gün gittim yemeğini yaptım doktora götürdüm. gene yaranamadım bacım. ben de hasta oldum kv den geçti galiba. neyse şu an kv ve görümcem triplerdeler. hasta hasta onlara bakmaya mı gidicem? bu arada sürekli başlarında bi dert. ben de çok üzülüyorum çok kez ağlıyorum üstlerine düşüyorum bu sefer hepsi bana yükleniyo. hepsi bişey bekliyo. bu arada ben de sürekli hastalanır oldum kafa olarak da iyi değilim. o yüzden hamile de kalamıyrm hiç sorunum olmamasna rağmn. bnm hayatım hep sıkıntıyla geçti yıkılmadım ama şu an psikolojim kalmadı. lafta çok iyiyiz ama hep bana hep bana olmaz. neyse çok uzattım özür dilerimyani haline şükret canım.. alıştırma. nasıl alıştırrsan öyle gider. bak bnm halime.. dışarıya çok iyi görünüyolar. kv mi seviyorum ama ne yapsam yaranamıyorym. yanımda beni başkasına meth ediyo ama yiğit yüzüne övülmez. tavrınla belli et. kızlarımdan ayrmıyrm diyo ama onlara olan ilgin azcık bana da olsn. gelin yapar nasılsa. kendi kızı için de ah kızım çok yoruldu öldü bitti. gelin hem orda çalışıyo hem evinde çalışıyo ama bi kıymeti yok.
çok üzüldüm yaşadıklarına kayılvaliden kıymet bilmiyor üstüne düşersin temizliğini yaparsın yaranamazsın yaranamamışın baksana sende allah sabır versin sana canım... eşin sana destek veriyormuş ne güzel benim gibi değilsin işte. bence tavrını koy geç olsada koy derim bak hasta oluyorsun üzülmeye değermi 3 günlük dünyada....