• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem Fotoğrafımızı Asmamış

Of bende yemeği hızlı hızlı yaptım geldim iftara kadar dertlesiriz diyodum, bu gidiş olmadı ne güzide

Konuya pek inanmadim ama diyelim ki doğru. Ee ne güzel iste kayinvalide gibi biri hayatinda olmayacak, sar sarmala eşini, yaninda olduğunu hissettir

Merhabalar direkt konuya gelmek istiyorum. Zamanımız değerli malum.
Kayınvalidem ile görüşmüyoruz bahsettiğim olay eski ama eşim çok üzülüyor. Eşim tek erkek çocuk diğerleri kız.
Evlenmeden bize sürekli kızlarının kayınvalidesi fotoğraf asmış bunu anlatıyordu kızının kayınvalidesi şunu almış bunu yapmış. Bizimkini nişanlıyken bile asmadı eşim de damatların bile fotoğrafı var bizim yok diye üzülüyor ayrıca eşime senin gibi olacaksa inşallah çocuğunuz olmaz, keşke senin yerine kız doğursaydım dedi bunu deme sebebi de düğünümüzü mahvettiği için annesi ile bir süre konuşmaması.
Şimdi de eşime telefonda kızlarına dana kesmiş bundan bahsediyor. Bir de size de verirdim ama beni dinlemiyorsunuz kızlarım kaynanalarını dinliyor o yüzden onlara yardım ediyorlar ben size çöp vermem artık diyor. İstemiyoruz zaten eşime evlenmeden şart koştum evimizi kendimz alalım ne ailenden yardım alalım ne de biz verelim diye. Çünkü ihtiyaçları hiç yok .
Eşim de ben üvey miyim diye üzülüyor canım benim kıyamam. Aslında bu olay eski ama aklıma geldi birden.
Diğerleri kız 🙄 e nispet yapicam diye 40 yılda bir doğruyu yapmış dana kestirmiş kızlara yani danayı eşine kesmemiş diyemi üzüldün 🤔

Bence konu fotoğraf değil dana neymiş dana niye erkeğe kesilmemiş te kızlara kesilmiş 😏😏

Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz onun yerine gidin bi kitap alın okuyun başından sonuna kadar bakalım nasıl bir duyguymuş.

Kayınvalidem ile görüşmüyoruz bahsettiğim olay eski ama eşim çok üzülüyor. Eşim tek erkek çocuk diğerleri kız.
Evlenmeden bize sürekli kızlarının kayınvalidesi fotoğraf asmış bunu anlatıyordu kızının kayınvalidesi şunu almış bunu yapmış. Bizimkini nişanlıyken bile asmadı eşim de damatların bile fotoğrafı var bizim yok diye üzülüyor ayrıca eşime senin gibi olacaksa inşallah çocuğunuz olmaz, keşke senin yerine kız doğursaydım dedi bunu deme sebebi de düğünümüzü mahvettiği için annesi ile bir süre konuşmaması.
Şimdi de eşime telefonda kızlarına dana kesmiş bundan bahsediyor. Bir de size de verirdim ama beni dinlemiyorsunuz kızlarım kaynanalarını dinliyor o yüzden onlara yardım ediyorlar ben size çöp vermem artık diyor. İstemiyoruz zaten eşime evlenmeden şart koştum evimizi kendimz alalım ne ailenden yardım alalım ne de biz verelim diye. Çünkü ihtiyaçları hiç yok .
Eşim de ben üvey miyim diye üzülüyor canım benim kıyamam. Aslında bu olay eski ama aklıma geldi birden.
Offf çok saçma sizene asar asmaz. Ana ile oğul arasına girmeyin.

Üşenmiyor musunuz gelip gelip bu konuları açmaya, hayır amaç ne ki yani, sıfır sanatsal kurgu.
Fake olduğu konularından ve üslubundan çok belli değil mi ya, neden herkes düzgün cevap yazıyor onu anlamadım ben.

Dert edecek başka şey bulamadın mı ?
Sen fake misin ya
Nedense bi trollük seziyorum

Ve beyin kosarak uzaklaşır....

Teselli et Esını guzişim. Ben varım de, doğacak cocuklarımız var de.
Canım adam hani bunu ve doğmamış bebeğini istemiyorya 😆😆 hani şu eşşalar elbiseler oyuncaklar aldığı bebeği 😂 sende kızın yarasına tuz bastın bak şimdi ayıp .

Ne dertler var yetişin ey ümmeti Muhammed, insan kendi dertlerinden utanıyor, geçim derdi, sağlık, işsizlik, bunlar ne ki?
Bak kadının resmini asmamışlar damatların resminin yanına. :KK16: :ıslık:

Allahim resim asilmamis diye uzuluyorlar benim kv evime gelip kocaman nisan resmni dusurup cerveyi kirdi camdi napak olekmi smdi resim sarili bir seklde dolap uzerinde duruyor. Tek derdiniz bu olsun siz kendi resmninizi evin 4 bir yanina asin en iyisi esiniz mutlu olsun

Amannn kv evinde bizim fotograflarimizin yerini bile bilmez. O kadar kötü durum yani..

Guzide yasin kac? Cok genc olmalisin. Esinle mutlu isrn bu tip seyleri nedrn sorun ediyorsun? Sen kendine sorun mu ariyorsun? Esine uvey evlat muamelesi yapiliyorsa tatil icin 1 ay esin neden memleketine gidiyor?

Back
X