kayınvalidem geliyo yardım edin kızlar

ask1

Hiramm annesinin ballı lokumu :))
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
2.677
51
163
mrb kızlar 9 aylık evliyim kaynanam bize kalmaya geliyo bu cuma , geldikleri gün akşama güzel bi sofra hazırlamak istiyorum elim lezzetlidir güzel yemek yaparm fakat ne yapıcagıma karar veremedm sizlerden öneri bekliyorum

güzel yaptıgına inandıgın herhangi bir çorba
islim kebabı
pilav
börek
birkaç çeşit meze salata
tatlı

güzel yaptıgına inandıgın herhangi bir çorba
islim kebabı
pilav
börek
birkaç çeşit meze salata
tatlı

saydgın çeşitler güzel cnm ama az olmazmı hani biraz göz doldursun istiyorum:44:

saydgın çeşitler güzel cnm ama az olmazmı hani biraz göz doldursun istiyorum:44:

biraz daha zenginleştirelim o halde mesela sade pilav yapmak yerine maklube yapabilirsin görüntüsü şahane olur göz doldurur
iki çeşit börek yaparsın bir de zeytinyaglı dolma ohhh
inanılmaz açım bu arada

biraz daha zenginleştirelim o halde mesela sade pilav yapmak yerine maklube yapabilirsin görüntüsü şahane olur göz doldurur
iki çeşit börek yaparsın bir de zeytinyaglı dolma ohhh
inanılmaz açım bu arada

ayy benmde cnm çekti walla islim kebabı hç yapmadım onn yerine karnıyarık yapsam olur heralde , maklubede ii fikirmiş yapıcam mutlaka..

maklubeyi annemde yapardı cnm ordan biliyorum bende, çok saol o zaman netten bakıyım islim kebabına onu yaparım ben de şık görünsün

Mevsimlik menü olarak sunayım:

Hünkar Beğendi
Şehriyeli pilav
Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı dolma
Semizotu salatası
Çoban salata

Bir de ev yapımı zencefilli ve fıstıklı limonata ekleyebilirsin..
Hepsi hem tam mevsimi hem de oldukça göz doldurucu olur.

Kolay gelsin.

Ama eksik bırakmışım..
Üzerine sütlü hafif bir tatlı ikram edebilirsin mesela çilekli irmik tatlısı olabilir; beğendili yemek ağırdır çünkü.Çorba da düşünürsen yoğurtlu çorbalar daha uygun olur gibi bence bu mevsime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…