10 senedir azimle sorduguna gore, bir 10 sene daha soracak demektir:)))
Bu durumda en guzeli hic takmamak ,
Hayirdir dediginde esinizin soyledigini tekrar etmek.
Hemen hemen tum kv de var, kiz annesine gidiyorsa kiskanma halleri.
Mumkun olsa herseferinde sizinle gelirler hatta.
Bosver canim takma.
Hatta birdaha annenlerde ararsa telefonu da acma, aaa duymamisim de.
Esinin cebinden aradiginda da esinin soyledigini soyle.
Haklısın canım zaten eşim annesinin bu tür konuşmalarını bildiği için hiç sinirini bozmak istemiyor ona kalsa açmayacak telefonu ama ben ayıp olmasın öyle şey olur mu diye açıyorum ve nasibimi alıyorum her seferinde :))
Ana -ogul arasina girme canim:))
Acinca da sinir ediyor sizi baksana.
Benim esim evlenmeden once baska sehirde yasiyordu.
Kandillerde aramazmis mesela.
Ben arar telefonu eline verirdim hadi konus diye.
Kiymet mi bildiler ? yoooo
Simdi biraz gec arayinca trip atiyorlar.
Demekki neymis, iliskilerine karima bosver.
Ana ogul aralarinda halletsinler.
Sonra boyle nasibini alirsin:)))
sen yanlış düşünmüyosun bence..
kıskanç kayınvalide örneği,benimki gibi
eşinin cevabı iyiymiş,o şekilde orjinal cevaplarla karşılık verebilirsin,belki vazgeçer..belki diyorum,10 yıldır devam ettiğine göre biraz zor sanırım :)
Bende vazgeçeceğini hiç sanmıyorum ama gerçekten artık sinirim bozuluyor onun yanında annemlere gideceğim derken tedirgin oluyorum yine sinirlerim tavan yapacak diye
Kaynanın her lafına takılıp uzulursen ss tonun değişirse bır 10 sen daha sorar..
Takmayın .Sorsun sızde annemı ozledım deyın.Ne kadar sık ozluyor dersede ben annemsız yaşayamam her dakıka ozluyorum deyın..
Annenıze verdıgınız kıymetı anlasın...
Bir de cuma günü gelemeyiz ki vaktim yok dediğimde cumartesi günü hastalanmış hastaneye gitmiş kendi kendine sonra kayınpederim gitmiş ne oldu diye kimseye haber de vermiyor ben hastanedeyim diye arıyor daha sonradan evi kayınpederimde gitmiş ne oldu diye. Eşime söyledim tahlil filan yapmışlar dedim ne çıkmış dedi hiçbir şey dedim bir şeyi yok çünkü dedi tek derdi herkes onunla ilgilensin onun peşinde ben 35 yıllık annemi tanımıyor muyum dedi ben de olur mu canım hasta olmasa niye gitsin hastaneye dedim iyi niyetliyim çünkü iyi bak görürsün yarın gezmeye gider hatta bugünden de gider dedi vee dün bir komşusuyla televizyonda evlence programına gitmiş gördük eşimde görmüş akşam bana hani kayınvaliden hastaydı ben sana demedim mi gezmeye gitmek istemiştir babamda götürmemiştir üstüne bir de sende gelemeyiz diyince kendini hastalığa vurdu işte dedi. Şok oldum.
Bir de cuma günü gelemeyiz ki vaktim yok dediğimde cumartesi günü hastalanmış hastaneye gitmiş kendi kendine sonra kayınpederim gitmiş ne oldu diye kimseye haber de vermiyor ben hastanedeyim diye arıyor daha sonradan evi kayınpederimde gitmiş ne oldu diye. Eşime söyledim tahlil filan yapmışlar dedim ne çıkmış dedi hiçbir şey dedim bir şeyi yok çünkü dedi tek derdi herkes onunla ilgilensin onun peşinde ben 35 yıllık annemi tanımıyor muyum dedi ben de olur mu canım hasta olmasa niye gitsin hastaneye dedim iyi niyetliyim çünkü iyi bak görürsün yarın gezmeye gider hatta bugünden de gider dedi vee dün bir komşusuyla televizyonda evlence programına gitmiş gördük eşimde görmüş akşam bana hani kayınvaliden hastaydı ben sana demedim mi gezmeye gitmek istemiştir babamda götürmemiştir üstüne bir de sende gelemeyiz diyince kendini hastalığa vurdu işte dedi. Şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?