- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Esin annesinin huyunu biliyorda takmiyor, sen niye dert ediyorsun canim yaaa.
Birak esin kursun dengeyi.
Valla cok hosuma gitti esinin tutumu.
Sen isguzarlik yapma bakalim gelin hanim, cik aradan.
Esi bazi gercekleri gorsun diye bir kolunu feda edecek arkadaslar var kk de.
Sende hic takma , huzurunu bozma.
Esin arkanda ve farkinda.
Gul gec, olayi sit - com gibi izlemeyi dene.
Val,a cok eglenirsin, senin kv cok alem kadinmis:))
kv sizi evine davet ettiğinde,
hayırdır anne neden ne olduki niye geleyimki gibi cvplar ver sonra anlar:)
öyle bir anlarki,,Bu gayet iyi fikir aslında ama o anlar mı onu bilemiyorum çünkü işine gelenleri anlıyor işine gelmeyenleri hiçççç duymuyor bile.
Evet o konuda her zaman eşimden Allah razı olsun. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimde biraz bocalıyordu birbirimizi tam olarak yeni tanımaya başlıyorduk çünkü biraz etkileyebiliyordu eşimi ama şimdi eşim asla bana laf söyletmez ve her zaman korur. Bir keresinde kayınvalidem ağzından kaçırdı, dayısının eşi ben ve kayınvalidem mutfakta yemek hazırlıyorduk birden benim oğlum asla karısına laf söyletmez hele bir söylemeye kalk bak neler oluyor vallahi insanın üstüne yürüyor kimse benim karıma laf söyleyemez söyletmem dedi boşta bulundu herhalde :) yengesine de abla sen nereden biliyorsun sen gelinin hakkında oğlunu mu doldurmaya çalıştın ki oğlun bunu fark edip öyle davrandı dedi kayınvalidem kıpkırmızı ses yok hemen bir tabak alıp içeriye girdi yengem de o gidince boşver kızım sen hiç takma kırk yıl arasa senin gibi gelin zor bulurdu allah bunu ıslah etsin ne diyeyim ki dedi.
Helal olsun esine adam gibi adammis.
Demekki bu erkeklerin arasinda sagduyulu ve mantikli adamlar da cikiyor aradan.
Bazilari neyin ne olduklarini gayet iyi bildikleri halde, gene de laf soyletmez, eslerini ezer , ezdiriler.
Cok sanslisin canim bu bakimdan,
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Sende hic umursama bosver gitsin.
Dedigim gibi gul gec, arada gormezden , duymazdan gel.
Hayat boyle geciyor iste.
Bu da tuzu , biberi olsun.
Valla ben topicleri, kizlarin yasadiklarini okudukca halime sukreder oldum.
Allah herkesin yuvasina huzur, mutluluk versin insallah.
Helal olsun esine adam gibi adammis.
Demekki bu erkeklerin arasinda sagduyulu ve mantikli adamlar da cikiyor aradan.
Bazilari neyin ne olduklarini gayet iyi bildikleri halde, gene de laf soyletmez, eslerini ezer , ezdiriler.
bu benim eşim oluyor neyin ne olduğunu çokkkkk iyi bildiği halde ne laf söyler,ne söyletir,beni ezer,ezdirir.......ömrümden koca bir ömür gitti genç yaşımda...
............
10 yıldır kesintisiz her defasında böyle yapıyor. Ama neden yaptığına anlam veremiyorum. ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?