kayınvalidem her seferinde bunu neden yapıyor

cnm sen kendin söylüyosun 10 yıldır böyle diye, demek ki kadının huyu bu..
asla değiştiremezsin...
eşin de senden yana, saygı çerçevesinde gereken cevabı da vermişsin zaten...
kayınvalideni böyle kabul edip, takmayacaksın...

kv sizi evine davet ettiğinde,
hayırdır anne neden ne olduki niye geleyimki gibi cvplar ver sonra anlar:)

Son düzenleme:

Evet o konuda her zaman eşimden Allah razı olsun. Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimde biraz bocalıyordu birbirimizi tam olarak yeni tanımaya başlıyorduk çünkü biraz etkileyebiliyordu eşimi ama şimdi eşim asla bana laf söyletmez ve her zaman korur. Bir keresinde kayınvalidem ağzından kaçırdı, dayısının eşi ben ve kayınvalidem mutfakta yemek hazırlıyorduk birden benim oğlum asla karısına laf söyletmez hele bir söylemeye kalk bak neler oluyor vallahi insanın üstüne yürüyor kimse benim karıma laf söyleyemez söyletmem dedi boşta bulundu herhalde :) yengesine de abla sen nereden biliyorsun sen gelinin hakkında oğlunu mu doldurmaya çalıştın ki oğlun bunu fark edip öyle davrandı dedi kayınvalidem kıpkırmızı ses yok hemen bir tabak alıp içeriye girdi yengem de o gidince boşver kızım sen hiç takma kırk yıl arasa senin gibi gelin zor bulurdu allah bunu ıslah etsin ne diyeyim ki dedi.

ben 20 yıldır evliyim pazarteside adanaya geldim kaynana dediki ne kadar kalırsan kal yinede evini özleyeceksin , ay benim işlerim var diye geldim hem işlerimi hal edecem hem annemi göreceğim ,bu kaynanalar hep kıskanç ,insan ''annene selamımı söyle der'' ,ama dimi , bunların hepsi kıskanç diyeceğim bu işte

Helal olsun esine adam gibi adammis.
Demekki bu erkeklerin arasinda sagduyulu ve mantikli adamlar da cikiyor aradan.
Bazilari neyin ne olduklarini gayet iyi bildikleri halde, gene de laf soyletmez, eslerini ezer , ezdiriler.
Cok sanslisin canim bu bakimdan,
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Sende hic umursama bosver gitsin.
Dedigim gibi gul gec, arada gormezden , duymazdan gel.
Hayat boyle geciyor iste.
Bu da tuzu , biberi olsun.
Valla ben topicleri, kizlarin yasadiklarini okudukca halime sukreder oldum.
Allah herkesin yuvasina huzur, mutluluk versin insallah.

Amin canım, bende bu siteye girip topicleri okuduğumdan beri halime şükrediyorum gerçekten.

evet benim eşim beni çok ezdirdi....daha da çok ezdireceğe benzer.....kendi çabalarımla biraz yoluna koydum....benimki de yeni evlendiğimiz zaman göbek bağlarımız birleşmiş gibi davrandığı için ve onlardan başka kimseyle benim ailem de dahil görüşmemizi istemedikleri için aynı arar dururdu....sadece o mu....görümcem de.....
birşeyler vardı muhakkak bahane edip aramak için....ama amaç nerede olduğumuzu öğrenmekti.....istemezdim öyle olmasını ama fırça yemek istiyorlarmışş...
sürekli arıyorlardı bir biri bir diğeri....eşime dedim mi ben suçlu oluyordum....saatimin pili bitmişti onu bahane edip aradılar ama ilk soru nerdesin...noldu hayırdır deyince saatine pil taktıralım diyecektik....
bir yere gidiyoruz orada telefon nerdesiniz...insanlar tip tip bakıyor sanki açıklama yapıyormuşuz gibi onların haberi olmadan biryere gidemezmişiz gibi....benim aileme gideriz aynı....
birileri gelir ararlar....hem de geleceklerini bildikleri halde.....kaç kez kalkıp gidecek oldu misafirlerimiz onların telefonu yüzünden...bir planınız vardıysa biz gidelim deyip...çok ayıp oldu....eşime söylüyordum ben de...ne söyleyecekse söylesin tamam ama nerede olduğumu napacak diye...amaç başka bilecek illa...sonra da birbirlerini dolduracaklar bak görüyormusun oraya bile gitmiş,bize gelmiyor....
eşim işte telefonu duymaz,bana telefon....ben biliyorum ya onun naptığını....eee nerdesin,telefonu duymuyor....gerçekten çok sinir bozucu günlerdi....artık gerildiğim için aradıklarında nerdesin dediklerinde şurdayım ne vardı demeye başlamıştım sert sert.......eşimin telefonu duymadığı için aradığını söylediğindeyse ben nereden bileyim falan demiştim....
ne zaman telefonum çalsa tüylerim diken diken olurdu hala öyle gerçi..alışkanlık yaptı :))sonra bir gün eşim mucizevi bir şekilde ablası yine arayıp nerede olduğunu sorunca abla sen benim nerede olduğumu napacaksın dedi bir de....bayağı işe yaradı...pek kolay kolay söyleyemez bu tip şeyler...
ama ablası çok alınmış öyle dediğine....kayınvalidem söyledi bunu da....bende dedim ozaman iyi oldu:)))siz de durmadan nerdesin deyip duruyorsunuz insanlar yanlış anlıyor diye...birdaha katiyen aramadılar.....şimdi arasalar da ne diyeceklerse onu söyleyip kapatıyorlar...
offfffffffffffffffff hepsi aynı....geline rahat vermeme rahatsızlığına yakalanıyorlar düğünden veya nişandan sonra....

............
10 yıldır kesintisiz her defasında böyle yapıyor. Ama neden yaptığına anlam veremiyorum. ..........

Özür dilerim ama 10 yıldır anlam veremediğin birşeyi, şimdi anlaman çok güç.

10 senede, cevabını vermene ragmen, bu tip sorulara maruz kalmaya devam ediyorsan; ya güzelce bir açıklama yapamamışsın, ya verdiğin cevap karşındakini tatmin etmemiş, yada karşındaki kişi verdiğin cevapları önemsemeyip artık bunu alışkanlığa getirdiği için (en yüksek sebep budur) iyiniyet-kötüniyet, haklılık-haksızlık aranmadan çözüm için geç kaldığını belirtmek isterim.

Son düzenleme:
eğer oğlu ona gerekli şeyleri düzgün ve yerinde bişekilde 1 defa söylerse bir daha asla böyle birşey diyemez.. iş eşinde bitiyoo ben denedim tecrübeyle sabittir

Bir daha hayırdır derse şöyle söylersin. "Hayır anne hayır. Oğlun annemi özlemişte onu getireyim dedim"

Asla değişmez huyu hatta yaşlandıkça artacak bile. Benim babaannem öyle, sağlıklı masallahı var (allah uzun ömür versin) ama kendini çok hasta sanıyor kimseye inanmiyor ilgi görmezse de suçluyor etrafındakileri. Sürekli doktora gitmezse ilaç almazsa ilgi görmezse kendini hasta ediyor

10 yıldır buna alışmış olmanız lazım
Ancak eşiniz bile gereken cevabı söylemiş size zaten, uygularsınız olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…