Kayinvalidem herkesle samimi olmak istiyor

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Merhaba kızlar. Kayinvalidem herkesle yani akrabalarim ile içli dişli olmak gelip gitmek istiyor. Kendi akrabalariyla da oyle ama insan karsi tarafin akrabasiyla da bu kadar yuz goz olmaz ki.

Ilk kez gördüğü akrabamdan bile telefon numarasını almış kadın da şaşırmış diyor numaramı istedi kayinvaliden bende verdim. Geçen de teyzemi aramis ne tarafta oturuyordun gelecegim cay iceriz çayı çok severim demis seviyorsan evinde iç yada davet edilirsen gel öyle içersin , obur teyzem sehir disinda yoksa onun pesini de birakmazdi çok seviyormuş (1 kere gördü) . Çagirmadan gelmek ister.

Arkadaşım bir operasyon geçirdi kızı birkaç kere gördü numarasını aldı onu da aramış geleceğiz burcuyla demiş ki benle konuşmadan... Bana da dedi arkadaşına gidelim . Yok ben gitmicektim zaten arkadaşıma.

Yani hayatımda kim varsa müdahil olmak istiyor çağrılmadan gelmek. Geçen annemlerle yazlığa gittik eşim beni almaya gelecekti haftasonu , annem kayinvalidemi de bir ara çağırmıştı geçen sene yani, eşim arayıp annemle geleceğiz dedi ama kayinvalidem annemi yada beni arayıp bende geleceğim diye haber bile vermiyor . Ve daha daha uzar gider...

Sizce normal mi bana çok abartı geliyor bir şey desem de alınır. Yada ne denir ?

Bi art niyeti ya da zararı dokunuyor mu? Ne bileyim hani ordan alır lafı buraya getirir senden öbürüne götürür ortalık karıştırır falan. Yok kendi kendine takılıyo dersen bence sıkıntı etmeye gerek yok. Kimi insan sıcak kanlıdır samimiyet sever. Karşıdaki rahatsız olmuyosa müdahil olma bence. Ama senin akrabaların rahatsızsa kibarca söyleyebilirsin.

Kimi insan yalnızlığı sevemez ve hep bi arkadaş arama çabası içinde olurlar Kvdende onlardan sanırm
Çok karışmayın bence görüşmek istemeyen kendi görğşmez
Yada görüşse nolur ki?

Hayır laf taşıma etmez ama şöyle bir durum var kayinvalidem daha çok gitmek ister kendisi pek çağırmıyor.

valla akrabamın kv si olduğu halde akrabamdan çok sevdiğim ve görüştüğüm insanlar var. bana tuhaf gelmedi hiç kadının görüşmek istemesi. akrabalarınız rahatsızlarsa da kolaylıkla corona yı bahane edebilirler.
bir de teyzenizin "seviyorsan evinde iç" demesi hiç hoş olmamış. ne kadar kızsam da teyzemin kv me bu şekilde davranması üzerine asıl teyzeme tavır koyarım.

Kimi insan yalnızlığı sevemez ve hep bi arkadaş arama çabası içinde olurlar Kvdende onlardan sanırm
Çok karışmayın bence görüşmek istemeyen kendi görğşmez
Yada görüşse nolur ki?
Ya açıkçası kızdığım nokta da şu kayinvalidem genel de misafir olarak gitmek ister çağırmayı çok sevmiyor . Ornegin evlilik zamanlarimda tanışmaya gelmişlerdi bize bizde davet bekledik ama davet edilmedik zorla kendimizi davet ettirmiştik . Burdan anlayin.

Teyzem o sekilde demedi ben o sekilde diyorum kendi kendime. Açıkçasi pek de tanimadigim birine demem ki kahveyi cayi cok severim sende icelim .

Seni bağlayan birşey yok. Herkes senin gibi de düşünmüyordur.belki.. bırakın rahatsz olan kendisi söylesin size ne ?

Teyzem o sekilde demedi ben o sekilde diyorum kendi kendime. Açıkçasi pek de tanimadigim birine demem ki kahveyi cayi cok severim sende icelim .

bazı insanlar yeni kişilerle tanışıp arkadaşlık etmeyi sever. bence çok da büyütülecek yada art niyetli bir durum değil. görüşmek istemeyenler de mesafelerini kendileri koymalı bence.

Bazi insanlar öyle maalesef,ben de rastlamiştım böylesine. Oglumun sünnetine az kisi cagirmıştık.Uzaktan bi komsuydu kendileri.Herkesten önce geldiler salona.Düğün yemekliydi.Kişi sayisi cok sınırlı ve en yakinlardi.Ilk onlar gelmisti ,şok olmuştuk.Kocasini,kizini almis; siz unuttunuz bize davetiye vermeyi ama olsun,biz alinmayiz dedi kadin:) yapacak bi sey yoktu yani.gülümsedik:) O komşu ,sizin kv niz gibi hic evine davet etmezdi ama kendisi ilk firsatta ,saatli,saatsiz çat kapi gelirdi .Sizin kv en azindan tel ediyormus,bunda o da yoktu.Karakterle alakali bir sey bence.Bazilari böyle gercekten.Ben olsaydim yerinizde,arada laf gecirirdim; gittigimiz kişileri iade_i ziyaret icin davet etmek lazim,bizim ailede böyledir vs diye bir söyleyin. en azindan toparlar belki kendini.Hoş degil hiç.Görüşmek istiyorsa gercekten akrabalarinizla,kendisi hazirlik yapip davet etmeli.Karsi tarafi arayıp, ben geliyorum çay koy diye insan en yakin dostuna derken cekinir yahu !

Kayınvaliden bana nedense canayakın ve şirin geldi o yüzden olumsuz yorum yapamayacağım

Kötü bir niyeti yoksa sosyalleşsin kadın boşverin bence.
Sizin adınıza program yaparsa haberiniz olmadan"anne keşke bana da sorsaydın,benim başka programım var"dersiniz bir kaç kez. Anlar zaten bir daha sizi katmaması gerektiğini. Numarasını aldığı kişilerde kendi başlarının çaresine baksınlar Onlarda zamanla görüşmek istemediklerinde bahane uydururlar merak etmeyin.

Kayınvaliden herkesle samimi olmaktan değil gidecek kapı bulmaktan bu kadar uğraş içinde bir günde o davet etsin buyrub gelin yada müsait olduğunuz gün haber edin hazırlık yapayım desinAnnemin bir sözü var yiyek içek sizde gülek söyleyek bizde diye o misal olmuş Bence hepiniz toplanın birgün ona gidin sonra vazgeçer o hevesten o korkar

Aklıma üniversite zamanım geldi..mesela 1 kız vardı okuldaki herkesi tanırdı.herkes onun arkadaşıydı.benim ise arkadaşlarım 10 geçmezdi. .sanırım karakter meselesi..hani bazıları geniş aile sever ya kayınvalidenizde geniş bir arkadaş topluluğunu seviyor..bana abes gelmedi..zaten görüşmek isteyen görüşmeye devam eder,istemeyen bir bahane bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…