Kayinvalidem herkesle samimi olmak istiyor

Kayinvalidenizin kendi akrabalarıyla ilişkisi de bu şekilde mi...yoksa onları bıktırdı yeni arayışlar içinde mi....kendisi davet etmez demişsiniz aklıma bu geldi. Gidecek kendini agirlatacak insanlar peşinde sanki.
Can sıkıcı bir durum gerçekten. Hele şu dönemde yeni dostlar edinmeye çalışması da ayrıca problem. Hamili kart yakinimdir gibi sizi vesile etmesine izin vermeyin.

Merhaba kızlar. Kayinvalidem herkesle yani akrabalarim ile içli dişli olmak gelip gitmek istiyor. Kendi akrabalariyla da oyle ama insan karsi tarafin akrabasiyla da bu kadar yuz goz olmaz ki.

Ilk kez gördüğü akrabamdan bile telefon numarasını almış kadın da şaşırmış diyor numaramı istedi kayinvaliden bende verdim. Geçen de teyzemi aramis ne tarafta oturuyordun gelecegim cay iceriz çayı çok severim demis seviyorsan evinde iç yada davet edilirsen gel öyle içersin , obur teyzem sehir disinda yoksa onun pesini de birakmazdi çok seviyormuş (1 kere gördü) . Çagirmadan gelmek ister.

Arkadaşım bir operasyon geçirdi kızı birkaç kere gördü numarasını aldı onu da aramış geleceğiz burcuyla demiş ki benle konuşmadan... Bana da dedi arkadaşına gidelim . Yok ben gitmicektim zaten arkadaşıma.

Yani hayatımda kim varsa müdahil olmak istiyor çağrılmadan gelmek. Geçen annemlerle yazlığa gittik eşim beni almaya gelecekti haftasonu , annem kayinvalidemi de bir ara çağırmıştı geçen sene yani, eşim arayıp annemle geleceğiz dedi ama kayinvalidem annemi yada beni arayıp bende geleceğim diye haber bile vermiyor . Ve daha daha uzar gider...

Sizce normal mi bana çok abartı geliyor bir şey desem de alınır. Yada ne denir ?
Benimki de aynı böyle. Kendisi memleketimizde yaşıyor, ben başka bir şehirdeyim. İstanbul’daki teyzemle, çocuğumun bakıcısıyla, eşim bekarken daha sık gelip kaldığı için komşularımla... herkesle bi telefonlaşma bi hediyeleşme...ne gerek var anlamış değilim.

Kayinvalidenizin kendi akrabalarıyla ilişkisi de bu şekilde mi...yoksa onları bıktırdı yeni arayışlar içinde mi....kendisi davet etmez demişsiniz aklıma bu geldi. Gidecek kendini agirlatacak insanlar peşinde sanki.
Can sıkıcı bir durum gerçekten. Hele şu dönemde yeni dostlar edinmeye çalışması da ayrıca problem. Hamili kart yakinimdir gibi sizi vesile etmesine izin vermeyin.
Kendisi davet etmiyor muymuş yok daha neler yaaa tam isabet yapmışım🤣 benim kaynanada aynı bir kapı olsunda gitsin ama evine misafir gelmez çağırmaz çağırması hep buyrun gelin eee ne zaman gelelim kızıda aynı hahahhahaha 🤭

Kendisi davet etmiyor muymuş yok daha neler yaaa tam isabet yapmışım🤣 benim kaynanada aynı bir kapı olsunda gitsin ama evine misafir gelmez çağırmaz çağırması hep buyrun gelin eee ne zaman gelelim kızıda aynı hahahhahaha 🤭
Senin mesajını kendim yazdıktan sonra gördüm hah benim gibi düşünen var dedim. Kapı çoğaltıyor bizim kayinanne :halay: :halay:
Konu sahibi gelin, bütün sülaleyi toplayacak kaynanamda gün yapmaya gideceğiz diyecek aslında...bir de anneciğim benim sülale seni çok sevmiş gelmek istiyorlar diyecek...:rolleyes:
Ondan sonra sorun kökten çözülür. Biz var ya biz az değiliz :KK70:

Kayınvalidemin de benzer bir huyu var. Kendi akrabasına da benim tarafıma da hazır çıkmışken Cat kapı uğrar. Aynı mahallede oturuyor herkes. O da markete, pazara, doktora vs. giderken birisinin kapısındayken arayıp musaitsen geleyim der ve gider. Evlendigimizde bana da yapıyordu en son eşime çat kapıdan hoşlanmadığımı uyarmasını söyledim. Bana pek gelmiyor şimdi ama diğer kişiler için bir şey yapamam. Görüşmek istemeyen kendi söyler.

Senin mesajını kendim yazdıktan sonra gördüm hah benim gibi düşünen var dedim. Kapı çoğaltıyor bizim kayinanne :halay: :halay:
Konu sahibi gelin bütün sülaleyi toplayacak kaynanamda gün yapmaya gideceğiz diyecek aslında...bir de anneciğim benim sülale seni çok sevmiş gelmek istiyorlar diyecek...:rolleyes:
Ondan sonra sorun kökten çözülür. Biz var ya biz az değiliz :KK70:
Öylesine böylesi yapılır ancak 😂😂😂

Merhaba kızlar. Kayinvalidem herkesle yani akrabalarim ile içli dişli olmak gelip gitmek istiyor. Kendi akrabalariyla da oyle ama insan karsi tarafin akrabasiyla da bu kadar yuz goz olmaz ki.

Ilk kez gördüğü akrabamdan bile telefon numarasını almış kadın da şaşırmış diyor numaramı istedi kayinvaliden bende verdim. Geçen de teyzemi aramis ne tarafta oturuyordun gelecegim cay iceriz çayı çok severim demis seviyorsan evinde iç yada davet edilirsen gel öyle içersin , obur teyzem sehir disinda yoksa onun pesini de birakmazdi çok seviyormuş (1 kere gördü) . Çagirmadan gelmek ister.

Arkadaşım bir operasyon geçirdi kızı birkaç kere gördü numarasını aldı onu da aramış geleceğiz burcuyla demiş ki benle konuşmadan... Bana da dedi arkadaşına gidelim . Yok ben gitmicektim zaten arkadaşıma.

Yani hayatımda kim varsa müdahil olmak istiyor çağrılmadan gelmek. Geçen annemlerle yazlığa gittik eşim beni almaya gelecekti haftasonu , annem kayinvalidemi de bir ara çağırmıştı geçen sene yani, eşim arayıp annemle geleceğiz dedi ama kayinvalidem annemi yada beni arayıp bende geleceğim diye haber bile vermiyor . Ve daha daha uzar gider...

Sizce normal mi bana çok abartı geliyor bir şey desem de alınır. Yada ne denir ?
Bence siz sadece kendinizle ilgili olan kısma karisabilirsiniz. Yani mesela arkadaşına Birlikte gitmek istediğinde ona belki benim yalnız gitmem lazım başbaşa konusacaklarimiz var ya da farklı bir cümle bilmiyorum ama diğerlerine karisamazsiniz. Eğer onlar görüşmek istemiyosa uygun değiliz desinler

Ay ne itici.
Bır insanla kaynasmak istiyorsan oncelıkle ya evıne ya da dısarıda bıyere 'sen' davet edersin.
Cayı cok severım, sende ıcelım demezsin gorgu kurallarına aykırı.
Kayınvalıdenle ılgılı uyar akrabalarını arkadaslarını, Cıddıye almasınlar.

Ne güzel yaşam enerjisi var ama öyle herkese gidiyorsa kendide çağırıp ağırlayacak hep ben gideyim olmaz inşallah öyledir

Back
X