Kayinvalidem hiç degismemis

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir anlama sikintili uye daha

Bir onceki mesajimda sunu sordum: hani beni sucladiniz ya ordaki konularinizdan burda alinti yapmisim diye, ben de hani nerde diyorum. Burun estetigi konulariniz da o kadar fazlaydi ki, o donem online olan tum uyeler yaka silkmisti ordan hatirliyorum.

İstediginiz yerde konu acin o beni ilgilendirmez ama bu kadar bis beles muhabbet bana fazla, gozardi
Bakın, yine algıya başladınız. Kim yaka silkmis? Sizden başka kimse ama kimse konularıma girip, alakasız yerlerden vurmaya çalışmadı, buna adım kadar eminim. Kime ne, ne kadar konu açtığımdan ya da neden bahsettiğimden, sınırı siz mi belirliyorsunuz? Size zorla yorum mu yapın dedim?

Mune Mune ye sormak isterim, üyelerin açtığımiz konularain fazlalığı hakkında söz soyleme hakkı var mı ya da yalan algı olusturma hakkı?

Kayınvalidenizin huyunu biliyorsunuz huyunu bile bile yanına gidiyorsunuz. Ne zannediyorsunuz hastalıklar insanların karakterini mi değiştirecek?Kötü kötüdür mesele ölümse ölüm her an insanlar bunu bile bile yine de kötülük yapmaya devam ediyor.
Kendinize dert mi arıyorsunuz memnunsanız gülün geçin.
Dedigim gibi, eşim ve çocuklarım gitmek istedi aylar sonra, hayır diyemedim. Kendi derdiyle uğraşmaktan, etrafına bakamaz diye düşünmüştüm. Bundan sonra, buna göre davranacagim.

Ya tamam ben de olmam ama ben dimdik olmam der cikarim. Burda konu acip ben cok yardimci olmak istiyorum ama yardimi kabul etmiyorlar, cimriliklerinden devlete gidiyorlar diye de konu acmam
Düşününce, annesi öldü diye benim de annem ölsün istiyor diyen art niyetli görümceyi Spotify'dan bile engellerim mesela, değil yüz yüze bakacağım. Dondum ya onu okuyunca. Öyle bir şey ki acısı var bile diyemezsin buna. Bu art niyet. Bu insanlar kötü muameleye o kadar alışmış ki azcık iyi niyet görünce şaşırıyorlar. O yüzden burun ameliyatı oldukça yerinde bir hareket. 😬

Ya geçin bunları takmayın ben de oldum 3 hafta önce, teyzemler anneannem saçma sapan konuşuyor, yok işte şişik aşırı büyük eskisi daha güzeldi. Yok herkes gibisin işte zayıfla biraz burnuna uyumlu olsun. Bi kulağımdan giriyor bi kulağımdan çıkıyor. Yıllardır olan hayalimi gerçekleştirdim. Ve kimseyi takmıyorum iyi ki de oldum

Olamıyorum. Ayağına pedikürden başlasın yukarı doğru saç peelingi ile süreci tamamlasın. 🤣🤣
Ayıptan bahsediliyor da ayıp edilenin umrunda değil o, "Ovvvlumuzun paralarını nasıl da eziyor oturduğu yerden uyuz gelin, sanki kendi kazandı." diye çıldırıyorlar ailecek, ya şu tripleri nerde görsem tanırım. İmkan olduğu halde kanser tedavisi için dahi para harcamaktan çekinen için burun ameliyatı epey lükstür.

Ay konudan bağımsız söyliyim, burnunuzu çok beğendim. Ben de burun ameliyatı oldum, kaza geçirdiğim için olmuştum. :Olmadan önce sizin burnunuzu görsem doktora böyle yap derdim :D Güle güle kullanın burnunuzu :D

Tam tersi böyle deseydim buyurdu olay. Ben her zaman ki gibi susmayı ve içimi burada dökmeyi tercih ettim. Böyle deseydim, yapacağı şova da zemin hazırlamış olurdum ki geçmişte hiçbir şey yokken bayılma numarası yapıp, oğlunu üzerime saldirtmisligi var ne yazık ki.
Kadınla geçmişten aranız iyi olsa, sizde emeği olsa kanser sürecinde de yanında olurdunuz ama zaten bir bağınız yokmuş. Karaciğer kanserini bilmiyorum ama akciğer gibiyse çok fazla yaşamaz. Eşiniz, çocuklarınız görüşsün ama siz uzak durun.
Benim eski kayınpederim akciğer kanserinden vefat etmişti. Benimde o zamanlar yaşım küçüktü. Adamcağız çok zayıflamıştı. Bende korkuyordum. 1 kere ziyaretine gitmiştim. Ailesi resmen tiyatro oynadı adama. Sanki ölümcül bir hastalığı yokmuş gibi. Daha sonrasında eski eşim başıma kakmıştı. “Sen babamın yanına gelmedin” filan diye. Bu dönemler hassas dönemler. Sizde aile birliğiniz için temkinli olun.

Yazık hastalık bile terbiye etmemiş kalplerini.
Onlar kaybedenler olmuş bile. Boşver sen hiç onlara uyma. Canları kaos ortamı istemiş😬 Bir burun estetiği kolay kolay kötü olmaz ki zaten. Kıskanmışlar belli ki.

Back
X