• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem icecegime ilac atiyor

Bi bahaneyle hepsini topla eltinin söylediğini söyle. Bu me demek anne diye sor! Ben olsam varya o kayınvalidenin de ona izin eltinin de anlattığımda inanmayacağını düşündüğüm eşinde burnundan getirirdim!!

Ben gördüm gelininin yemeğine vs doğum kontrol hapı atan veya zorla içiren. Ama bu farklı bir durum bence de dikkatli olun.

laf arasında söylenecek bir şey değil ki bu. Çok saçma geldi.. Ayrıca çayın içine karıştırılıp böyle etki edecek ilaç var mıymış hiç duymadım

bence başka sıkıntılar yuzunden halsizleştin kv den sıkıldın bıktın bunaldın sevmıyorsun ondan depresyona gırmıs olabılırsın bu halsızlıgını eltın bılıyorsa yalan soylemıs olabılır elti eltiden nefret eder onun lafına ınanma.. he cok emın olursan gıt hastaneye test yaptır

Hesap pasif konuyu bilemem ama genel uyarı yapmak istedim. Öncelikle birinin rızası dışında ilaç içirmek ciddi cezası olan bir suç.
ikinci bir konuda bazı ilaçların kesinlikle hap formunda yutulması lazım ezilip toz haline getirilince ölümcül olabilen ilaçlar var hatta büyük diye ilacı yutarken ikiye kırmayın bile.

:KK53: Nasıl eşime söylerım mı ?

Duydugum an ortalığı bırbırıne katmıstım . Hatta şikayet etmeye karakola gitmiştim.

Allah Allah etraf dengesiz dolu , olay gerçekse eğer,bir yolunu bulup kameraya falan çekin derim,ispatlamasi kolay olur

Eltin soyledi bunu oylemi ...
Sen bence esine soyle bunu eltinin soyledigini soyle once sonra anlat ve hep annesinin sana cay getirdigini soyle

Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi. Şu cümlenizde kendinizle çelişmişsiniz resmen senaryo üzerine daha çok çalışmanız gerekiyor. Bu cümleyi okuyan her aklı başında insan sorar hep olumsuz hep soğuk ama size belli etmedi peki siz nasıl hissettiniz belli etmediyse? Ayrıca içeceğinize ilacı neden koyuyor amacı ne? Dişi Nuri Alço mu kayınvalideniz?

iyi veya kotu yorum yapan herkese oncelikle tesekkur ederim.hesabim konu sikayeti uzerinde kapatilmis olup tekrar aktif edildi.Sanirim kayinvalide severler dernegi is basindaydi.Arkadaslar olayin detayini girecek olursam olay kurgu,senaryo vs degildir.Eltim de zamaninda kvden cok cekmis yalan soyledigini dusunmuyorum.Bugun doktoruma gidip olayi onunla paylastim kullanilan bazi ilaclarin bu etkiyi yaratabilecegini soyledi ve detayli bir sonuc icin kan testine sevk etti.Iki erkek annesi olmak veya kiskaniyo olmasi benim canima kast etmesini gerektirmiyor.Konu dahilinde fazlasiyla psikolojim bozuldu ve hic bir anlamda kimseye guvenim kalmadi.Verdigim sonuclara gore kendi ailemlede bu durumu bahsedip eltim kocam kayinvalidem hepsini bir araya getirip bu konuyu su ustune cikaracagim.Yasadigim derdi sizinle paylasmis olmam beni bi nebze rahatlatti ve sizden gelen ozellikle iyi yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.

herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.
Ne! Yok artık! Allah kahretsin o zaman o kv yi!!!.. Eltiniz ne kadar güvenilir? Dogru söyledigine emin misiniz? Bunu ancak kameraya falan alirsaniz esiniz öyle inanir. Yoksa kimse böyle bir seye inanamaz yani. Akil alir sey degil

herkese merhabalar nasil baslasam bilemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.7 aylik evliyim kocamla birbirimizi severek evlendik.Ama kayinvalidem hep bir soguk hep bir olumsuz yaklasti ama bunu bana hic belli etmedi.Son zamanlarda hep kv gittigimizde bir halsizlik hasta hissetmeye basladim bu durum kocamla cinsel hayatimizida etkiledi cunku cinsel anlamdada hissizlestim buda ister istemez evliligimizi etkilemeye basladi.her gittigimde olunca bu durum suphelenmeye basladim ama yani bunu kimseye acmadim.Gecenlerde eltim bana geldi ve geldiginde bana laf arasinda kv ictigim caya ilac attigini soyledi.Kafamdan kaynar sular dokuldu resmen ama bunu kocama nasil anlatabilirim bunu aciklamanin dogru yolur nedir lutfen cok caresizim bana yardimci olun.
Bu durumu eltiniz esinize soyleyecek.

Back
X