Kayınvalidem ihtiyacım oldugunda yanımda yok :((

zarifecikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
217
1
96
Balıkesir
Cok moralim bozuk. Belki de hamilelikten kaynaklı hassasiyet var. Söyle anlatayım. 6 aylık hamileyim esim 4-5 günlüğüne yurt dısına gidiyor. Annem sehir dısında olacak o sırada. Ben de yalnız kalmaya cok korkuyorum. Zaten korkak biriyim geceleri uyuyamam yalnız basıma nöbet tutar gibi sarhoş gibi evin icinde gezerim. Üstüne hamilelik de var. O yüzden eşimden annesinin gelmesini rica ettim o da gelebilir tabi ne zamandır da gelmiyor dedi. Aradı ama o bu ısımız var su ısımız var o gelsin dedi. Eşimde o nasıl gelsin teK basına dedi ben hepsini hoporlorden dinledim. Korkuyor tek basına dedi. Gelmek isterdim ama gelemem oglum dedi. Ama küçük kaynim karısı icin 2-3 kez çağırmıştı apar topar gittim demişti bana. Cok canım sıkıldı. Agladim hatta. Benim hiç kıymetim yokmuş. 3-4 un evde yapayalniz kafayı yemem insallah. İnsan ihtiyacı var hamile kadın der de gelmez mı? Anlamıyorum.

kız kardeşin, kuzenin, görümcen, eşinin kuzeni vs yok mu?

korkuyorsan yalnız kalma sakın. ben kafayı yiyorum ufak bi tıkırtıda :50:

Hey Allahım ne iş ya ihtiyacın olur gel dersin gelmezler,
gelmelerini istemezsin herkesten önce gelip başköşeye yerleşip, gitmek bilmezler.

Canım boşver gelmesin hiç birşey olmaz sen içini rahat tut olmazsa geceleri uyumazsın gündüzleri uyursun
kapını kitlersin , alırsın telini yanına birşey olursa ararsın polisi
inanırmısın bende keşke bir kaç gün evde tek kalsamda kafamı dinlesem ne güzel olurdu

Son düzenleme:
Ne işleri varmış birşey söylemediler mi?
Yanınızda olması iyi olurmuş.
Merak etme doğuma koşa koşa gelirler, istemesende.

yanında kalacak yakın arkadaşın, komşun güvendiğin birileri yok mu ?
kayınvaliden gelemiyorsa seni yanına çağırsaydı :31::31:

Hey Allahım ne iş ya ihtiyacın olur gel dersin gelmezler,
gelmelerini istemezsin herkesten önce gelip başköşeye yerleşip, gitmek bilmezler.

canım vallahi bende aynısı yazıcaktım ama vazgeçmiştim haklısın ya benimkide ben istemem ama kadın koşarak gelir
konu sahibi arkadaşın kayınvalidesi çok iyi sanırım çünkü benim kayınvalidem gibi bir kayınvalidesi olsaydı yeterki o gelmesin diye evde tek kaldığını bile söylemezdi

canım vallahi bende aynısı yazıcaktım ama vazgeçmiştim haklısın ya benimkide ben istemem ama kadın koşarak gelir
konu sahibi arkadaşın kayınvalidesi çok iyi sanırım çünkü benim kayınvalidem gibi bir kayınvalidesi olsaydı yeterki o gelmesin diye evde tek kaldığını bile söylemezdi

EEE şekerim tecrübenin sesi.
Bak nasıl anladık birbirimizi.)))):42::42::42:

Kız kardesim var yeni evli daha enişteden çekiniyorum bir de bir gün degilki 4-5 gün :( evli kuzenlerim var aslında da ne bilim daha önce hiç kalmadım onlarda galiba siz de kalabilir miyim demek tuhaf geliyor. Benim de her tikirtida odum kopuyor. Ne senaryolar yazıyorum hava aydınlana kadar. Allahım naparim bilmiyorum. Bı yandan da yalnız kalayım da içleri ciz etsin diyorum. Oyle vicdansiz insanlar değiller ama öncelikleri farklı demekki. Gercekten aynı şeyi dusundum olur olmadık zamanda sürpriz yaptık derler, asıl gerekli zamanda ara ki bulasın.

Kız kardesim var yeni evli daha enişteden çekiniyorum bir de bir gün degilki 4-5 gün :( evli kuzenlerim var aslında da ne bilim daha önce hiç kalmadım onlarda galiba siz de kalabilir miyim demek tuhaf geliyor. Benim de her tikirtida odum kopuyor. Ne senaryolar yazıyorum hava aydınlana kadar. Allahım naparim bilmiyorum. Bı yandan da yalnız kalayım da içleri ciz etsin diyorum. Oyle vicdansiz insanlar değiller ama öncelikleri farklı demekki. Gercekten aynı şeyi dusundum olur olmadık zamanda sürpriz yaptık derler, asıl gerekli zamanda ara ki bulasın.

canım kız kardeşin evli onların sana gelmesindense sen onlara gidip kalsan olmazmı

Kardeşiniz yeni evli olsada sizin hamilelik gibi özel bir durumunuz var.
Eminim anlayış gösterirler.
Siz kardeşinizle konuşun bence bu kadar huzursuz olmakta iyi değil .
Bir kaç gün anlayış gösterirler diye düşünüyorum.
Bu durumda kardeşiniz sizi yalnız bırakmıyacaktır.

Cok moralim bozuk. Belki de hamilelikten kaynaklı hassasiyet var. Söyle anlatayım. 6 aylık hamileyim esim 4-5 günlüğüne yurt dısına gidiyor. Annem sehir dısında olacak o sırada. Ben de yalnız kalmaya cok korkuyorum. Zaten korkak biriyim geceleri uyuyamam yalnız basıma nöbet tutar gibi sarhoş gibi evin icinde gezerim. Üstüne hamilelik de var. O yüzden eşimden annesinin gelmesini rica ettim o da gelebilir tabi ne zamandır da gelmiyor dedi. Aradı ama o bu ısımız var su ısımız var o gelsin dedi. Eşimde o nasıl gelsin teK basına dedi ben hepsini hoporlorden dinledim. Korkuyor tek basına dedi. Gelmek isterdim ama gelemem oglum dedi. Ama küçük kaynim karısı icin 2-3 kez çağırmıştı apar topar gittim demişti bana. Cok canım sıkıldı. Agladim hatta. Benim hiç kıymetim yokmuş. 3-4 un evde yapayalniz kafayı yemem insallah. İnsan ihtiyacı var hamile kadın der de gelmez mı? Anlamıyorum.

canım boşver kaynananı napcan yaa et duanı rabbime sığın kitle kpını bacanı yat uyu allahın izniyle hiç bişey olmaz eşim gececiyken ben çok çektim sabaha doğru geliyordu ben ayakta elimde sopa hırsız gelcek diye sonra kalkıp ben işe gidiyordum sonra dedim satayım anasını yat sağına et duanı bişicik olmaz olmuyorda korkma çünki bende tırsağın tekiyim o konularda artık yaa cesaret kimseyede minnet etme

Bence de arkadaşım korkma duanı et kapını kapa yat Allahın izni ile birşeycik olmaz.

Çok korkuyorsun gel bize kimse yok annemler köyde iki kız kalıyoruz birde sen olursun :) Allah ne verdiyse yeriz içeriz gündüz evinde gece bizde olursun :)

Zaten kız kardesim bana gelsin demiyorum gidersem ben giderim. Anlayış da gosterirler bı şüphem yok da yine 4-5 gün kalamam 1 gün ancak kalırım ayıp olmasın kardesim esine karsı mahcup olmasın ablaya bak geldi gitmiyor demesin enişte. Yaa yalnız kalamamak oldu bitti basıma dert. Esime de dert oldu doğal olarak. Bı yenebilsem bu korkuyu rahat edicem. Herkesten cok ben rahat edicem de nasıl? Yalnız kalmayı ogrenicem diye aklımdan olmayim.

Bence de arkadaşım korkma duanı et kapını kapa yat Allahın izni ile birşeycik olmaz.

Çok korkuyorsun gel bize kimse yok annemler köyde iki kız kalıyoruz birde sen olursun :) Allah ne verdiyse yeriz içeriz gündüz evinde gece bizde olursun :)

Ayy canım cok saol. Bu mesajı okumak bile yetti bana. Ah bide kayinvalidecim okusa...

bence cesaretini toplayıp yalnız kalmaya alışmalısın, hayatta ne olacağı belli olmaz. biz istanbulda yaşıyoruz evliyim ve haftaya atamalar olacak, büyük ihtimalle hakkari şırnak gibi sınır iller çıkacak ve yalnız kalacağım, sen de beni düşünerek yalnız kalabilirsin, en azından bildiğin çevre ve kendi alıştığın evin

Ayy canım cok saol. Bu mesajı okumak bile yetti bana. Ah bide kayinvalidecim okusa...

Ciddiyim ben canım kardeşimde korkuyordu yalnız kalmaktan beraber yendik gibi yani biraz korkusu hala var :)
Korkma eğer çok korkarsan cidden gel nete yaz bize bizle sohbet et :)

gelmek istersen beklerim cidden İstanbuldayım ben

Ciddiyim ben canım kardeşimde korkuyordu yalnız kalmaktan beraber yendik gibi yani biraz korkusu hala var :)
Korkma eğer çok korkarsan cidden gel nete yaz bize bizle sohbet et :)

gelmek istersen beklerim cidden İstanbuldayım ben

Cok teşekkür ederim cnm ins ben de kardesin gibi yenerim bu korkuyu. Ben senden baya uzak bı yerdeyim maalesef. Bir de her iste bir hayır vardır ya bak çağırdık ısımız var dendi bunu da öğrenmiş olduk.

Back
X