Bu sizin hayat felsefeniz buda benim ki Ayrıca ayıp diye bir şey söylemedim... Herkese teyze ve amca diye sesleniyoruz zaten eşimin annesi benimde annemdir... Formalite olsun diye bişeyleri yapmıyor insanlar içinden gelerek...
demekki evlendikten sonra kvden sana el uzatmış bu tarafınıda düşün bence ben formalite olarak anne babaya karşıyım tabi bu benim kendi fikrim AMA şuda var eşimin annesi benimde annem, benim annem eşiminde annesi ben içten gelerek ve samimiyetimle sölerim eşimde aynı o şekildedir :) birdeee hiç işin su tarafını düşünmüyoruz hep kv lerden dert yanıyoruz paralanıyoruz bende 1 yıllık evliyim kiiii bende daha yolun başındayım ..... benim annemde birgün kv olacak erkek kardeşim var bizimde yarın gelinimiz olacak annemdende dert yanacak belki biz onlarıda duyacagız hee ozaman sunu diyoruz ama annem kv yada annem büyük yada annem haklı diyoruz.... düşünmüyoruz hiç ozaman gelini oda haklıdır demiyoruz .... bence tek taraflı düşünme....sen eşinden ötürü eşine olan saygından ve sevginden ötürü tabiki anne baba diyeceksin hemde bence içten gelerek nekadar kötü olsada ne kadar sevmesende anne diyeceksin bence çünkü sevmesende saygın olmak zorunda :) bizdede yeni evlilerin evine hemen gidilmez 1 ay beklenir ama yinede sana kalmış birşey 5 gündede cagırabilirsin 20 gündede .... evine çağırdığındada saygını eksik etme güler yüzünü eksik etme her zaman iyi gecinmeye calısan sen ol .....