Evet zaten daha doğmadan tutturdu annen tam altın getirsin taksın tatlı yapsın diye ki annem kira da kendisi ise 2 kira bi emekli maaşı bi kendini bi de görümcemi maaşı ile 5 gelir sahibi insan beni bi sen anladın galibaAilenden uzakta bir şehre eşinin yaşadığı geldiysen destek olmaları gerekirdi. Maddi manevi destek olunması ve büyük olmasa da bınun beklenmesi de normal bence. Hiç heveslenmiyorlar mı diye düşünüyor insan.
Bebeğe birşey alma, bakımında gibi şeyleri kız annesinden bekleyenler oluyor. İnsan içinde kendilerini çok şey yaptı olarak göstermeye çalışmışlar. Boşver ilerde de sevgi emek göstermezlerse torunları onları ne kadar hala babane görecek diye onlar düşünsün. Sen bir şekilde yetiyormuşsun zaten.
Eşin bende birşey yok esas eşim hasta. Bu aralar yemek gönderseniz olur mu? Ben iş çıkışında gelir alırım sizden. Çocukla anca başa çıkıyor falan desin. Hem görmemiş olursun hem de bir faydaları dokunur.Ah be defne cim keşke gelmedikleri gibi sorun da yaşatmasalar bi aydır hastayım çocuk da hasta evde tekiz geçen gün eşim de hafif öksürdü hemen telefonla beni arıyo oğlum ozelee gitsin serum takılsın diye yani biz çocukla bi aydır hastayız bizi bi kere aramadı hastaneye gittiniz mi iyi misiniz diye bence beni sevmiyoondan dolayı da torunu görmüyo başka açıklama bulamadım
Ah be defne cim keşke gelmedikleri gibi sorun da yaşatmasalar bi aydır hastayım çocuk da hasta evde tekiz geçen gün eşim de hafif öksürdü hemen telefonla beni arıyo oğlum ozelee gitsin serum takılsın diye yani biz çocukla bi aydır hastayız bizi bi kere aramadı hastaneye gittiniz mi iyi misiniz diye bence beni sevmiyoondan dolayı da torunu görmüyo başka açıklama bulamadım
Demez o oyle şeyleri düşünmez hiç o bana der genelde kek börek yap da götürelim yesinler diyeEşin bende birşey yok esas eşim hasta. Bu aralar yemek gönderseniz olur mu? Ben iş çıkışında gelir alırım sizden. Çocukla anca başa çıkıyor falan desin. Hem görmemiş olursun hem de bir faydaları dokunur.
Madem annen destek oluyor annen geldiğinde onu gezdirin. Kıyafeti eksikse alın. Kars’tan peynir bal alın hediye diyin. Yol parasını karşılayın. Gönlünü hoş edin kadının. Eşin ya da kv birşey diyemez zaten. Sen kendine bak boşver.Evet zaten daha doğmadan tutturdu annen tam altın getirsin taksın tatlı yapsın diye ki annem kira da kendisi ise 2 kira bi emekli maaşı bi kendini bi de görümcemi maaşı ile 5 gelir sahibi insan beni bi sen anladın galiba
Valla dediğin gibi deniyorum deniyorum ama başaramıyorum bi türlü devamlı yeni bi gündem maddesi çıkıyor hepsi üst üstte geliyo sinirler geriliyor haklısın bi şekilde bu düsüncelrri atmam lazımburada da sorun sizin beklentiniz. aramaması, size serum taktır dememesi niye sorun olsun ki?
o aramadı diye geç mi iyileştiniz? size düşünceli davranmadı diye ateşiniz mi yukseldi?
eşinizle yok yere tartışmayın.
sevmiyorsa da zorla kendinizi sevdiremezsiniz.
durumu kabullenip beklentilerinizi sıfırlayın
Bu arada bebeğin bakımını sen üstlen tabi ama eşin eve geldiğinde muhakkak altını alsın, mama yedirsin, üstünü değiştirsin, beraber yıkayın. Seni anlaması için çocuk bakımını bilmesi lazım. İlerde oyun oynamaya başladığında ne var çocuk bakmakta diye düşünecek.Demez o oyle şeyleri düşünmez hiç o bana der genelde kek börek yap da götürelim yesinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?