• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem ile nasil anlasabilirim. Yardim :(

Benım kafam beynım nöronlarım almıyor anlamıyor
Kayınvalıdeyle yasamak nedır
Nıye yasanır
Kızın aılesı boyle bıseye nasıl razı gelır
Kısıler bunu nasıl kabul eder
Bile bile gore gore duya duya nasıl lades der

Ben gerızekalıyım galıba

Bulundugum sehirde is yok. Esim de calismiyor. O yuzden ayri evde yok. Baska sehire gitmstik is bulmustuk ama ordan da aldi getirdi bizi. Elim kolum bagli anlicaniz.

Yapacak bisi yok diyorsunuz yani. Yine de yazdiginiz icin tsk edrm. Allah razi olsun.
Evliliginde gecmeyen sorunlari olan bayanlarin yapabilecegi tek sey bosanma durumuna maddi ve manevi olarak kendilerini hazirlamaktir. Kimse bosanmayi istemez ama her evli bayan tek basina ayakta kalabilecek potansiyelde olmali bence

Bu arada sorunuzu cevaplayayım bırının bırıyle anlasmasıgerekıyorsa kayınvalıdenız sızınle anlasmalı
Cunku ergensınız
Hayatı sorguladıgınız yasta kucucuk evlenınce ıdare edılmesı anlayıs goaterılmesı gereken sız oluyorsunuz
Bence daha fazla yormayın kendınızı dogal davranın zamanla oturacaktır yerıne

Kınamayım benimde oğlum var ne bu tek oğlan çilesi ya valla iyi dayanıyorsun, millette bir ego oğlana geline hükmetme derdi yahu bir rahat bırakın gençleri saydırın kendinizi Allah yardımcın olsun canım işin zor, yıllar sonra kendime yapmışım demezsin ins..

Bende o duruma gelmekten korkuyorum sirf bunlara dayaniyorsam. Esime olan sevgimden . onu cok seviyorum. Birakamiyorum. Ama bi gun diycem gibi geliyor. " Geliyor musun ben gidiyorum? "

Bende o duruma gelmekten korkuyorum sirf bunlara dayaniyorsam. Esime olan sevgimden . onu cok seviyorum. Birakamiyorum. Ama bi gun diycem gibi geliyor. " Geliyor musun ben gidiyorum? "
Kimse vazgeçilmez değil ve hiç bir yaş da bir adım atmak için geç değil..insanlar 60yaşında bile aşık oluyo yani aşk bulunmayacak bişey değil. Aşkı bulursunda en güzel yıllarını geri getiremezsin.duygularınla ve fevri hareket etmişsin bundan sonra biraz daha mantığınla karar ver. En önemlisi çocuk yapma gizli yada açıkça farketmez mutlaka korun. Bir gün pişman olduğunda kucağında bir çocuk olursa o zaman daha büyük bi çıkmaza girersin.
Umarım bi yolunu bulup ayrı eve çıkabilirsiniz.
Haa bu arada hiç yorma kendini
Kv ile anlaşamazsın allah hepsinin kalbine göre versin inşallah.

Bence anlaşması gereken kişi tek taraflı olmamalı Bu işler karşılık lı
Birde esiniz çalışmıyor müş ayrılsanız evinizi Nasıl geçindirecek siniz ki
Ben gidiyorum geliyormusun sorusuna muhtemelen cevabı hayır olur çünkü maddi acıdan bir güveni yok
Gelse nereye gideceksiniz

Uff blmyrm ben de gelir diye dusunuyorum gelmesse de kendi bilir ama allah da biliyor ya hic o soruyu sormak gelmiyor icimden. İnsaAllah boyle.bisiye gerk kalmadan duzliriz. :(

Allah Hakkı'nda hayırlısını versin
Dua et hem kendine hem ailene Mutlu olursun inşeAllah

Ben kendim kasindim. Ailemin hic bir alakasi yok bu durumla.
zor hayatım durumun.benim yasım daha fazla senden ama uzun süre durmak istemem beraber.yaslada alakası yok yani insan annesiyle yeri geldi tartısıyor ama annene cevabı verince annen alısık kızısın ama kayınvalde cevap versen alınır o birsey dese sen alınırsın.

uzun dönm birsey yapamayacagına göre görme duyma işini bitir odana cekil baska hobiler edin.

Ayni evin icinde iki kadin olmuyor. Bir yastan sonra cekilmiyor. Kayinvalideyi birak annen olsa ayni olurdu.
O yuzden kabul etmeyin ettiyseniz bir an once ayri eve cikin.

esinide zorlama araya alma birsey yapamaz erkkeler cok sıkılır budurumdan .ama kendinide ezdirme .şafını alttan alta ver

Kp ne iş yapıyor

Yani bu şehirde iş yok diyorsunuz da eşiniz de tüm gün kadınların eteği altında mı oturuyor

Acıyorum şurada 18-19 yaşında kızların kv ile yaşıyorumlu dertlerini okudukça. Hayatınızı ellerinizle nasıl bitiriyorsunuz hiç mi bişey görmediniz şu hayatta, hiç mi demiyorsunuz bende güzel yaşayayım? Millet güzel güzel yuvalar kurup eşiyle evinde başbaşa mutluyken hiç mi özenmiyorsunuz ki şu hataya kendinizi sokuyorsunuz ve ayrı ev düşünmek yerine nasıl anlaşacagını soruyorsun. Yazık.

Hepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.

sıkıntı olan tek oğlan değil, 17 yaşında evlenmek.. 10 yıl evvel tek başına tuvalete gidemiyorken "çok sevdim" bahanesinin arkasına saklanıp evlendin ya, artık bir ömür çekeceksin canım o kaynanayı ve evet mecbursun.. eğitimin var mı? maddi olarak ayaklarının üzerinde durabiliyor musun? herhangi bir konuda söz hakkın var mı? kim seni neden ciddiye alsın.. işte sen ve senin gibiler de burayı okuyan ergenlere ibret olsun..

Pisman olmk istemiyorum annem pisman olacaksn diyerektn verdi beni. Onun sozunu cikartmak istemiyorm. Psmanim demek istmyrm... Ama simdi ki aklim olsa asla evlenmem...

Offf ya çok üzülüyorum çocuk gelinlere. İnsan bir kere dünyaya geliyor. Yasayamadigin cocuklugun, genç kizligin var. İnsan evlendiği zaman ailesine de doyamadigini anlıyor. Ne denir ki çok erken çok erken. Sakın çocuk yapma; esin kendi ayakları üstünde durana ve ayrı eve çıkana kadar.Bitse de, devam da etse hakkında hayırlısı olsun.

Back
X