Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliginde gecmeyen sorunlari olan bayanlarin yapabilecegi tek sey bosanma durumuna maddi ve manevi olarak kendilerini hazirlamaktir. Kimse bosanmayi istemez ama her evli bayan tek basina ayakta kalabilecek potansiyelde olmali benceYapacak bisi yok diyorsunuz yani. Yine de yazdiginiz icin tsk edrm. Allah razi olsun.
Kimse vazgeçilmez değil ve hiç bir yaş da bir adım atmak için geç değil..insanlar 60yaşında bile aşık oluyo yani aşk bulunmayacak bişey değil. Aşkı bulursunda en güzel yıllarını geri getiremezsin.duygularınla ve fevri hareket etmişsin bundan sonra biraz daha mantığınla karar ver. En önemlisi çocuk yapma gizli yada açıkça farketmez mutlaka korun. Bir gün pişman olduğunda kucağında bir çocuk olursa o zaman daha büyük bi çıkmaza girersin.Bende o duruma gelmekten korkuyorum sirf bunlara dayaniyorsam. Esime olan sevgimden . onu cok seviyorum. Birakamiyorum. Ama bi gun diycem gibi geliyor. " Geliyor musun ben gidiyorum? "
zor hayatım durumun.benim yasım daha fazla senden ama uzun süre durmak istemem beraber.yaslada alakası yok yani insan annesiyle yeri geldi tartısıyor ama annene cevabı verince annen alısık kızısın ama kayınvalde cevap versen alınır o birsey dese sen alınırsın.Ben kendim kasindim. Ailemin hic bir alakasi yok bu durumla.
Hepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.