Kayinvalidem ima mı yaptı?

Kaynanan sanıyor ki sen hiçbir şey duymadın. Yıllanmış kini güdüyorsun sanıyor. Kaynanan herşeyi duyduğunu bilmeli. :)

E ama başlık kv dem ima mı yaptı diye🙈
Bence sende anlamamışsın🤪
hajshsajah hayir onceden kus olsalar da yaptigi seylerden gonderirken gorumceye de gonderiyormus, kv de hic arayip tesekkur etmiyomus. simdi iyy dedigini duyduktan sonra gorumceye gondermemis, kv de tesekkur etmis arayip gorumcenin yemedigini soylemis. konu sahibi de tepkisi anlasildi mi anlasilmadi mi onu soruyor. bence de kv ima yapmis bu arada. :KK53:

hajshsajah hayir onceden kus olsalar da yaptigi seylerden gonderirken gorumceye de gonderiyormus, kv de hic arayip tesekkur etmiyomus. simdi iyy dedigini duyduktan sonra gorumceye gondermemis, kv de tesekkur etmis arayip gorumcenin yemedigini soylemis. konu sahibi de tepkisi anlasildi mi anlasilmadi mi onu soruyor. bence de kv ima yapmis bu arada. :KK53:
Nooption Nooption ayyy naaağadar düşük zekalıyız la bise anlamamisiz 😂

He şimdi anladım. İlk defa arayıp teşekkür etmiş görümcenin de yemediğini belirtmiş özellikle..
Ben düz insanım yav anlamıyom ima mima🤣
Konu sahibesi cevap veriyorum kv ima yapmış sana evet👍

Meraba hanimlar..Sadece sormak istedim acaba bir kinaye var da ben mi anlamadim diye:) Kayinvalidemlere yaptigim tatlidan gönderdim porsiyonluk bir tatli yapmistim..Evde kayinvalidem kayinpederim ve konuşmadığım bir görümcem var.(Yeni gelinken daha benle calismiyorum diye kavga cikarmisti ondan sebep konusmuyoruz)
Kayinvalidem bir kac ay önce ameliyat olmustu püre ile beslenmesi gerekiyordu.Ona sebze meyve püreleri yapiyordum bir gun kizi gelecegi icin önden yapip gonderdim ögünü gecmesin diye..Altli ustluyuz diye bakiyordum.Kizi da ayri yasiyor yakin bize arabayla 20 dk mesafede..Bekar kendisi ev arkadasi var..Annesi ameliyat olmasina rağmen 4 gun sonra annesini ariyor erkek arkadasiyla ziyaretine geleceklerini söylüyor o zaman..Annesi de ben hastayim bise yapamam benden bise bekleme dedi..Cunku erkek arkadasiyla gelince liste yapiyor şunları yap şunları seviyor diye..Ben yine de kizi var baksin demedim baktim iyilesti o gun annesi oyle diyince tek gelmis..Bizim evler de dubleksi ayirip bize daire yaptiklari icin gecici olarak evimiz yapilana kadar,yalitim cok zayif hersey duyuluyor..Bu yemekler ne diyor annesi x yapti diyor benim icin..Iyyyy igrencc diyor benim yaptigimi duyunca..Ondan once evde ne yapsam o olunca onu yine de ayirt etmeden gonderirdim küs de olsam yemede içmede kimseyi ayirmam ama bu lafini duyunca bu defa sadece kayinvalidem ve kayinpederim için 2 tane tabaga koydum gonderdim eşimle..Kayinvalidem tlf açtı..X cok guzel olmus bir tanesini ben yedim bir tanesini de baban yedi dedi..Normalde bisey gonderince oyle arayip ozellikle teşekkür etmezdi çünkü cogu zaman evde yapimi zahmetli olan veya degisik birsey yapsam hemen gönderirim acaba bilerek mi dedi 2 tane görünce 😊
Şey diye düşündüm ben, kızının o söylediklerine sizin duyduğunuzu bilmiyor olsa bile mahçup olmuştur o yüzden teşekkür etme gereği duymuştur. Ya da siz onca zaman yemek gönderdiniz teşekkür etmek istemiştir iyi günündedir. Ben bir ima göremedim ama ima etmiş olsaydı bile hiç oralı olmayın. Iyy diyen birine yemek gönderecek değildiniz ya, zıkkım yesin.

Babanla ben yedik,görümcen yemedi merak etme demeye getirmiş lafı.İğnelemek için mi söyledi yoksa siz görümceniz yemiştir diye düşünmeyin diye mi dedi bunu,bilemem.

Meraba hanimlar..Sadece sormak istedim acaba bir kinaye var da ben mi anlamadim diye:) Kayinvalidemlere yaptigim tatlidan gönderdim porsiyonluk bir tatli yapmistim..Evde kayinvalidem kayinpederim ve konuşmadığım bir görümcem var.(Yeni gelinken daha benle calismiyorum diye kavga cikarmisti ondan sebep konusmuyoruz)
Kayinvalidem bir kac ay önce ameliyat olmustu püre ile beslenmesi gerekiyordu.Ona sebze meyve püreleri yapiyordum bir gun kizi gelecegi icin önden yapip gonderdim ögünü gecmesin diye..Altli ustluyuz diye bakiyordum.Kizi da ayri yasiyor yakin bize arabayla 20 dk mesafede..Bekar kendisi ev arkadasi var..Annesi ameliyat olmasina rağmen 4 gun sonra annesini ariyor erkek arkadasiyla ziyaretine geleceklerini söylüyor o zaman..Annesi de ben hastayim bise yapamam benden bise bekleme dedi..Cunku erkek arkadasiyla gelince liste yapiyor şunları yap şunları seviyor diye..Ben yine de kizi var baksin demedim baktim iyilesti o gun annesi oyle diyince tek gelmis..Bizim evler de dubleksi ayirip bize daire yaptiklari icin gecici olarak evimiz yapilana kadar,yalitim cok zayif hersey duyuluyor..Bu yemekler ne diyor annesi x yapti diyor benim icin..Iyyyy igrencc diyor benim yaptigimi duyunca..Ondan once evde ne yapsam o olunca onu yine de ayirt etmeden gonderirdim küs de olsam yemede içmede kimseyi ayirmam ama bu lafini duyunca bu defa sadece kayinvalidem ve kayinpederim için 2 tane tabaga koydum gonderdim eşimle..Kayinvalidem tlf açtı..X cok guzel olmus bir tanesini ben yedim bir tanesini de baban yedi dedi..Normalde bisey gonderince oyle arayip ozellikle teşekkür etmezdi çünkü cogu zaman evde yapimi zahmetli olan veya degisik birsey yapsam hemen gönderirim acaba bilerek mi dedi 2 tane görünce 😊
Annenize yapsanız da anneniz aynını dese buralara bu konuyu dusurmezdiniz.
Kaynana yapınca hemen konu açılıyor tez kellesi vurula misali.

Siz böyle yazinca kendi görümcemi hatirladim :)))) Bi keresinde kv ye gitmiştik eşimle ,yemek yiyin diye cok ısrar etti ,tok oldugumuz halde kırılmasinlar diye ucundan yedik eşimle.Sonra evli görümcem geldi ,orda kaliyordu o sıra .Meger o yemegi o yapmis,bizi görünce bu yemek bitmissss diye öküz gibi böğürdü :)))))) Neden bu görümceler böyle oluyor ya ? Bence kv nize bakin siz ,kadincagiz ne güzel tesekkur etmis ,ima vs oldugunu asla sanmiyorum.Görümceniz anlattiginiz kadariyla hakikaten konusulacak biri degilmis.Sizin calismamaniza karismalar falan ,ona neeee???
Sizi çok iyi anlıyorum evlenmeden önce millet anlatırdı asıl olabılır böyle bırsey derdim bızzat kendım yasadım gördüm gerçekten ne insanlar var...Beni abisinin parasını yiyen biri olarak gördü sanırım..Ki ben harcaması olan biri de değildim..Bekarken kuaförden cıkmazdım maası dırekt kıyafete harcardım evlendım 1,5 sene oldu kendıme esımın parasıyla bır bluz almıs degılım esım de kayınvalıdem de her zaman benım ıcın cok ekonomık der esprı yaparlar...Kendi de afedersiniz köpek gibi calısır lüks resturantlarda bir tabaga astronomik rakamlar verir gelir resmini gösterir surda sunu yedım su kadar burda bunu yedim..Doğum günümde bana iş bulmus o gün için garson aranıyormus o da gelecekmıs o gun garsonluk yapalım dıye mesaj atmıs..Neler neler anlatsam ınanamazsınız..

Bir şey ima etse ne olur? İyyy iğrenç diyen birine daha bir şey mi gönderecektiniz?!
Ondan degıl canım ben ınsan olarak yıne kokusu gıder canı ceker dıye vıcdan yaparak hep fazlaca gonderırdım yıne de yerse yesin diye annem hep aman kızım o cahıldır sen yıne ıyı ol derdı annem ben de ayırmazdım gonderırdım konusmasam da ama bunu duyduktan sonra hıc ıcımden gelmedı o yuzden sayılı koydum

Back
X