- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
Evlatları sildi attı işte anasını herkes anasının yaptığından utaniyor, zor bı durumAbooooooo...
Seninki baya ortalığı karıştırmış...
Vay be... ben gencecik kadin bukadar libidolu olamadim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlatları sildi attı işte anasını herkes anasının yaptığından utaniyor, zor bı durumAbooooooo...
Seninki baya ortalığı karıştırmış...
Vay be... ben gencecik kadin bukadar libidolu olamadim...
Evlatları sildi attı işte anasını herkes anasının yaptığından utaniyor, zor bı durum![]()
Evet 45 yasinda.. Eşim yalvardı istediğin evlenmek ise düzgün bir adam buluyim ben evlendireyim seni dedi ama dinlemedi.. yapacak bişey yok artıkBaya baya zor. Kac yaşında bu kadin?
Hamileyse 45 filandir...
Yani evlensin ama herşeyin bir adabı vardir yani...
İlk farketmem misafirlikle oldu.bence doğru tanım budur.Kulak misafiri olmak bu değil yalnız.
Bir şey dikkatimi çekti.
Arkadaşlar kaynanam istedigiyle sevissin, oynassin.swinger yapsın olmadı bana ne.
Ama ben hastayım diye evime kapak atmak,herseyini bana yaptırmak,sonra da seyinin derdine düşmek bana abes geliyor.
Olayları sonradan anlıyor insan.biz bir keresinde komşu ilçeye gezmeye gittik 5 ya da 6saatlugine.bu geziden bı gün önce kadın tutturdu tirnaklarimi, saçlarımı kes, koltuk altima ağda yap, beni banyo yaptır diye .banyoda da genital bölge temizliği yaptık kremle.tek eli o zamanlar daha az tutuyor diye ben síktim kremi o sürdü genital bölgeye.ayy kadın bana gelin hamamı yaptırmış haberim yok
Zoruma giden bu,madem elinden bişey gelmiyor,bazı şeylerden geri dur.ben senin hasodabasin miyim.
TesekkurlerCanim gerçekten anlıyorum seni. Ama evliliğini biterecek kadar icinde kin barindirma. Bu senin sağlığın ve evliliğin verilen bir tavsiye. Gerekirse bir psikologa git ve at icinden bu olaylari. Geçmişi kimse değiştiremez... kv nin şey derdine niye yuvani yikasin
Ölüp gidecek zaten o kadın için evliliğini bitirme, Allah tez vakitte kurtarsın siziBir şey dikkatimi çekti.
Arkadaşlar kaynanam istedigiyle sevissin, oynassin.swinger yapsın olmadı bana ne.
Ama ben hastayım diye evime kapak atmak,herseyini bana yaptırmak,sonra da seyinin derdine düşmek bana abes geliyor.
Olayları sonradan anlıyor insan.biz bir keresinde komşu ilçeye gezmeye gittik 5 ya da 6saatlugine.bu geziden bı gün önce kadın tutturdu tirnaklarimi, saçlarımı kes, koltuk altima ağda yap, beni banyo yaptır diye .banyoda da genital bölge temizliği yaptık kremle.tek eli o zamanlar daha az tutuyor diye ben síktim kremi o sürdü genital bölgeye.ayy kadın bana gelin hamamı yaptırmış haberim yok
Zoruma giden bu,madem elinden bişey gelmiyor,bazı şeylerden geri dur.ben senin hasodabasin miyim.
Senin kv demi böyle yoksaBu konuyu ben mi açtım diye şüphe ettim bir anbu kadar benzer
![]()
Evet çok benzer bı durum, bı kaç mesaj aşağı doğru okursan anlarsın.. Yaşayan bilir..Senin kv demi böyle yoksa![]()
Allah sanada kolaylık versin o zaman , neyse ben benim kv ye hafta sonu hediye falan alıp gideyimEvet çok benzer bı durum, bı kaç mesaj aşağı doğru okursan anlarsın.. Yaşayan bilir..
:-D empati yapabilen insanın halı başka oluyorAllah sanada kolaylık versin o zaman , neyse ben benim kv ye hafta sonu hediye falan alıp gideyim![]()
Al al elini öp canım annem de :)Allah sanada kolaylık versin o zaman , neyse ben benim kv ye hafta sonu hediye falan alıp gideyim![]()
Bu hafta 3 gün tatilmiş zaten kaçınılmaz :)Al al elini öp canım annem de :)
Ooo fena.allahtan benimki olay olduğunda 70yasinda idi.yoksa ebeligini de bana yaptırıldı.bu potansiyele sahiptir yani .Evet ve evlatları adamı beğenmediği halde adama kaçtı nikahsız yaşıyorlar şimdi üstelik hamileymis adam da çalışmıyor tembel bı adam
HahahahOoo fena.allahtan benimki olay olduğunda 70yasinda idi.yoksa ebeligini de bana yaptırıldı.bu potansiyele sahiptir yani .![]()
:)Bu hafta 3 gün tatilmiş zaten kaçınılmaz :)
Şimdi 75 yaşındaHahahahseninki de maşallah 70 yaşında ama ateşli kadın
:)
Allah tez zamanda alsın canını kurtarsın siziŞimdi 75 yaşındaolay olurken o yaşta idi.