Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Bir şey dikkatimi çekti.
Arkadaşlar kaynanam istedigiyle sevissin, oynassin.swinger yapsın olmadı bana ne.

Ama ben hastayım diye evime kapak atmak,herseyini bana yaptırmak,sonra da seyinin derdine düşmek bana abes geliyor.

Olayları sonradan anlıyor insan.biz bir keresinde komşu ilçeye gezmeye gittik 5 ya da 6saatlugine.bu geziden bı gün önce kadın tutturdu tirnaklarimi, saçlarımı kes, koltuk altima ağda yap, beni banyo yaptır diye .banyoda da genital bölge temizliği yaptık kremle.tek eli o zamanlar daha az tutuyor diye ben síktim kremi o sürdü genital bölgeye.ayy kadın bana gelin hamamı yaptırmış haberim yok:-)
Zoruma giden bu,madem elinden bişey gelmiyor,bazı şeylerden geri dur.ben senin hasodabasin miyim.

Baya baya zor. Kac yaşında bu kadin?
Hamileyse 45 filandir...
Yani evlensin ama herşeyin bir adabı vardir yani...
Evet 45 yasinda.. Eşim yalvardı istediğin evlenmek ise düzgün bir adam buluyim ben evlendireyim seni dedi ama dinlemedi.. yapacak bişey yok artık :(

Bir şey dikkatimi çekti.
Arkadaşlar kaynanam istedigiyle sevissin, oynassin.swinger yapsın olmadı bana ne.

Ama ben hastayım diye evime kapak atmak,herseyini bana yaptırmak,sonra da seyinin derdine düşmek bana abes geliyor.

Olayları sonradan anlıyor insan.biz bir keresinde komşu ilçeye gezmeye gittik 5 ya da 6saatlugine.bu geziden bı gün önce kadın tutturdu tirnaklarimi, saçlarımı kes, koltuk altima ağda yap, beni banyo yaptır diye .banyoda da genital bölge temizliği yaptık kremle.tek eli o zamanlar daha az tutuyor diye ben síktim kremi o sürdü genital bölgeye.ayy kadın bana gelin hamamı yaptırmış haberim yok:-)
Zoruma giden bu,madem elinden bişey gelmiyor,bazı şeylerden geri dur.ben senin hasodabasin miyim.

Canim gerçekten anlıyorum seni. Ama evliliğini biterecek kadar icinde kin barindirma. Bu senin sağlığın ve evliliğin verilen bir tavsiye. Gerekirse bir psikologa git ve at icinden bu olaylari. Geçmişi kimse değiştiremez... kv nin şey derdine niye yuvani yikasin

Canim gerçekten anlıyorum seni. Ama evliliğini biterecek kadar icinde kin barindirma. Bu senin sağlığın ve evliliğin verilen bir tavsiye. Gerekirse bir psikologa git ve at icinden bu olaylari. Geçmişi kimse değiştiremez... kv nin şey derdine niye yuvani yikasin
Tesekkurler

Bir şey dikkatimi çekti.

Ölüp gidecek zaten o kadın için evliliğini bitirme, Allah tez vakitte kurtarsın sizi

İlk kez böyle birşey duydum çok şaşırdım tabi ki kınamıyorum fakat konu sahibinin suçu ne ??

Bu insanlar genç nerde kaldı onların evlilik hayatı, kendilerinden fedakarlık etmişler yazık ki koca kadın bunu görmediği yetmiyormuş gibi, çevirdiği işlere bakın.

Burda kimin kayınvalidesi böyle birşey yapıp, bakımı gelinine yaptırsa normal karşılar ?? Söyleyin Allah aşkına ..

Asla normal bi durum değil, şahsen ben soğudum cinsellikten :olamaz:

Birde adam evli, yazık günah değil mi karısına ? Sevimli diyenler olmuş yaşayınca sevimli olacağa benzemiyor.

Biraz empati çok az.

Evet ve evlatları adamı beğenmediği halde adama kaçtı nikahsız yaşıyorlar şimdi üstelik hamileymis adam da çalışmıyor tembel bı adam
Ooo fena.allahtan benimki olay olduğunda 70yasinda idi.yoksa ebeligini de bana yaptırıldı.bu potansiyele sahiptir yani .:-)

Back
X