• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem kayinpederimle aramı bozmaya çalışıyor

Berfu123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
39
12
1
Merhaba arkadaşlar
Kayınvalidem kendi aklınca arkadaşıyla beraber kayinpederimle aramı açmaya çalışıyor ben onunla kötüyüm diye kocasıyla da kötü olayım istiyor napim çok canım sıkılıyor

Merhaba arkadaşlar
Kayınvalidem kendi aklınca arkadaşıyla beraber kayinpederimle aramı açmaya çalışıyor ben onunla kötüyüm diye kocasıyla da kötü olayım istiyor napim çok canım sıkılıyor
Niye ama kayinvalidenizin bu şekilde davranma sebebi nedir?

Merhaba arkadaşlar
Ayy bu sayfada ne çok kayınvalide şikayeti oluyor toptan bi çözüm bulmak lazım bunlara demek ki :D

Açıkçası kayinvalidemle hiç anlaşamıyoruz ben doğrucu bininsanim yani arkamdan konuşulmasını iki yüzlülük felan hiç sevmem kayinvalide sorunum varsa yüz yüze konusmusumdur lakin o pek sevmez böle işleri arkadan iş çevirir biz kayinpederimle aramız çok iyi o bu durumu kıskanıyor heralde yada onunla kötü olduğum için tepki koymasını istiyo oda benimle bu sorunu yok diyo

Benimki de muhtemelen bunu yapıyor adamı dolduruyor bana karşı diye düşünüyorum. Kendisiyle asla konuşmuyorum görüşmüyorum çünkü. Valla kp le de bozulursa bozulsun yani yapcak bir şey yok

Seni mi kötülüyor kayınpedere?
Muhtemelen yani en küçük bi şeyi anlatiyo zamanına kayınvalidem birine kusunce kocasinida kustururmus şimdi de onu istiyo ben konusmuyisan senden konusma diyo veya bize bişey mi aldı onu gizli gizli veriyo haberi olmuyo

Merhaba arkadaşlar
Hiçbir şey yapmayın. Sizin söyleyeceğiniz her şey ve yapacağınız her hareket "bak gördün mü bana böyle diyor/böyle davranıyor!!" şeklinde kayınpederinize anlatılacaktır kayınvalideniz tarafından. O yüzden tepkisiz kalın zaten kayınpederiniz sizi seviyormuş, bu vakte kadar dolduruşa gelmemişse bundan sonra da gelmez heralde.

Durustluk derken hoslanmadiginiz tavirlarini yuzune mi soyluyorsunuz? Bunun adi durustluk degil de tolere edememek. Kimse hoslanmaz bu tur insanlardan. Kibar olup mesafe koyup cok sikintili bir durum olmadikca alttan almakta fayda var. Kayinvalideyle arayi duzeltin, olmuyorsa da bir daha hic evinize gelmesin. Evinize giriyor ama size kus. Bence esas problem bu.

Aile apartmani bnimki eşimin teyzesi dayısı var tek çocuk zaten yani kendi kendine küser yada tartışmak için bı yol bulur bı bna karşı değil kendi öz kardesinede ile bi dünya laf söyler akşama gelir hıc birşey olmamış gibi davranır

Burası samimiyetlik yarışması da benim mi haberim yok😄

Back
X