Kayinvalidem kayinpederimle aramı bozmaya çalışıyor

E siz kp e bir saygısızlık yapmadığınız halde sizinle arasını bozarsa onun da dibine kadar yolu var. Ne yani? Karısının ağzına bakan koca bir çocuk için de mi endişeleneceğiz? Herkesin keyfi bilir.
Size aldığını falan kv den gizli veriyormuş. Koca koca insanlara yakışıyor mu ya? Ben böyle bir insana saygı duyamazdım açıkçası. Siz korkuyorsunuz sizle arası bozulur diye. Adam etkisiz eleman zaten, bozulsa neee bozulmasa ne!

Haklı olabilirsiniz ben sevdiğim için bozulsun istemiyorum

Kp ile aran iyi olunca kv ye karşı seni savunacağını falan mı düşünüyorsun😂 En iyisi bile bu tür sorun da sırtına pıçak saplar boşşveeeerrr..

🙂öle olmaz mı ya
Kp benimle sorunu yok seninle var diyomus ona da

Yapsaydı şimdiye kadar yapmaz mıydı ? Emin bile değilsin. Ama doğru kolun ağrısa sebebi kaynana…

Ay bende kv ile kp eşimle aramı bozmaya çalışıyor diye okudum genelde öyle olur ya hani. 🤭😄

Benimki de yapıyordu. 😂 Senin ölmeni istiyor, bana şöyle dedi, arkandan bunu dedi diye. Allahtan kp çok merhametli ve zeki idi yemedi ama bi ara başarır gibi oldu

Benimki de yapıyordu. 😂 Senin ölmeni istiyor, bana şöyle dedi, arkandan bunu dedi diye. Allahtan kp çok merhametli ve zeki idi yemedi ama bi ara başarır gibi oldu
Bizede olmaz inşallah 🙂

Bizede olmaz inşallah 🙂
Valla kulağın çok açık olsun tatlı tatlı kp nin yanında işin aslını söyle. Benimki patalojikti adamı sinirlendirir hastanelik eder eşime de çilek yüzünden sinirlendi ama aranız bozulmasın diye sana söylemiyor derdi. Kocasına da çocuklara anlatma üzülürler derdi çok sonra yakaladım tabii

Valla kulağın çok açık olsun tatlı tatlı kp nin yanında işin aslını söyle. Benimki patalojikti adamı sinirlendirir hastanelik eder eşime de çilek yüzünden sinirlendi ama aranız bozulmasın diye sana söylemiyor derdi. Kocasına da çocuklara anlatma üzülürler derdi çok sonra yakaladım tabii
Benimki bize söylemez arkamızda. Yapar yapacağını bende yakaladım konuştum hatta ama değişen bişey de olmadı kayinpederimle sorun ikinizin arasında diyor topa girmiyo kv kp öle diybce snrleniyi

Merhaba arkadaşlar
Kayınvalidem kendi aklınca arkadaşıyla beraber kayinpederimle aramı açmaya çalışıyor ben onunla kötüyüm diye kocasıyla da kötü olayım istiyor napim çok canım sıkılıyor
Benim kayinvalide dış kapının dış mandallariyla bile arami bozmaya çalişiyor.
Hiç de umrumda degil beni tanidiklari halde kulaktan dolma üc beş lafla benle kotü olanin yolu açik olsun.
Umrumda olmaz...
Tavsiye ederim...

Back
X