• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kırılmışmıdır?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Selamlar hanımlar,

Bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Kayınvalidem aradı,bize gelin mangal yapalım dedi. Bende kibarca,anne teşekkür ederim bu güzel davetin için ama biz arkadaşlarla sözleştik dedim. Nereye gitceksiniz? diye sordu. Bende pikniğe, dedim. Sonra başladı;ayyy ne zamandır bende pikniğe gitmek istiyorum gelsemmi felan. Bende dedim,bilemicem anne yani biz arkadaşlarla planladık. Sonra bu tutturdu neyse bende geliyim değişiklik olur. Ben şok. Gelme desem içim el vermiyor rahat edemicem piknikte o hisle biliyorum,gel desem kadının ne işi var gençlerin arasında. Sadece 'sen bilirsin' diyebildim. Sonra dedi geliyorum diye. Üstelik görümcemide peşinden getireceğini söyleyerek. Bende mecbur söyledim arkadaşlara kayinvalideminde gelmek istediğini. Tabi aldığım cevap,siz ailece gidin biz başka zaman gideriz oldu. Tabi benim moral 0. Eşim anladı ve sordu,bende anlattım durumu. Hatta bir arkadaşın oğluyla benim oğlum çok seviyorlar birbirlerini. 3 yaşındaki oğluma birden onların gelemeyeceğini söyleyince oda ağlamaya başladı. Sonrasında eşim annesini aradi. Anne sizle başka zaman gitsek olmazmı? Şimdi nisazümra planını yaptı. Siz gelseniz arkadaşları gelmiyor,oğlumuzda bu sefer arkadaşıyla oynayamayacağı için ağlıyor dedi. Kayinvalidemde tabi oğlum ben engel olmak istemem olur tamam planınızı bozmayın dedi kapattılar. Şimdi sizce kırılmışmıdır? inanın asla üzmek istemezdim ama bende plan yapmışım,sözleşmişim. Onunda kendini davet etmesine bozuldum moralimi bozdu. Yoksa asla ona karşı bir sorunum yok. Severim saygı duyarım ama yaptığıda hoş değildi.

Selamlar hanımlar,

Bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Kayınvalidem aradı,bize gelin mangal yapalım dedi. Bende kibarca,anne teşekkür ederim bu güzel davetin için ama biz arkadaşlarla sözleştik dedim. Nereye gitceksiniz? diye sordu. Bende pikniğe, dedim. Sonra başladı;ayyy ne zamandır bende pikniğe gitmek istiyorum gelsemmi felan. Bende dedim,bilemicem anne yani biz arkadaşlarla planladık. Sonra bu tutturdu neyse bende geliyim değişiklik olur. Ben şok. Gelme desem içim el vermiyor rahat edemicem piknikte o hisle biliyorum,gel desem kadının ne işi var gençlerin arasında. Sadece 'sen bilirsin' diyebildim. Sonra dedi geliyorum diye. Üstelik görümcemide peşinden getireceğini söyleyerek. Bende mecbur söyledim arkadaşlara kayinvalideminde gelmek istediğini. Tabi aldığım cevap,siz ailece gidin biz başka zaman gideriz oldu. Tabi benim moral 0. Eşim anladı ve sordu,bende anlattım durumu. Hatta bir arkadaşın oğluyla benim oğlum çok seviyorlar birbirlerini. 3 yaşındaki oğluma birden onların gelemeyeceğini söyleyince oda ağlamaya başladı. Sonrasında eşim annesini aradi. Anne sizle başka zaman gitsek olmazmı? Şimdi nisazümra planını yaptı. Siz gelseniz arkadaşları gelmiyor,oğlumuzda bu sefer arkadaşıyla oynayamayacağı için ağlıyor dedi. Kayinvalidemde tabi oğlum ben engel olmak istemem olur tamam planınızı bozmayın dedi kapattılar. Şimdi sizce kırılmışmıdır? inanın asla üzmek istemezdim ama bende plan yapmışım,sözleşmişim. Onunda kendini davet etmesine bozuldum moralimi bozdu. Yoksa asla ona karşı bir sorunum yok. Severim saygı duyarım ama yaptığıda hoş değildi.

Bence kırılmış mıdır diye değil, kırılmış olsun da aklı başına gelsin diye düşünün...
neden bu kadar yamanmak için zorlamış anlamadım.
Normalde kayınvalide konularına iyimser yaklaşırım, gençlerin alttan almasını daha doğru bulurum ama bu başka bir şey olmuş...

Kontrol etmek lazım tek parça halindeyse kırılmamıştır:KK45:
Kendinize dert çıkarmayın, haklısınız ve istediğiniz gibi de sonuçlanmış. Kırıldıysa da yapacak bişey yok. Konuyu açarsa ükırıldım derse kibarca açıklarsınız. Bu kadar.

İlla gelinin peşine takılacaklar. Ne alaka gençlerle pikniğe gitmek? Kocasıyla kızıyla gitsin madem. Kırıldıysa da haksız , öğrenmiştir kuyruk gibi takılmamayı

İyi niyetli insanın halı baska :)
Konu sahibesi bence bunu düşünme kirilsada kendi dusuncesizliginden kırılır ne işi var yahu sizle... Arkadaşlarınıza ayıp olur en başta hiç arayıp kayınvalidem gelmek istiyor demeyin bidaha direk kayinvalideye arkadaşların planı biz sizlere sonra pikniğe gideriz dersiniz

saçma sapan şeyleri dert ediyorlar ya, gençlerle sen aynı yaşta mısın be teyzeciğim :D

Heveslenmiş ve düşünememiş demek ki kötü niyetle yaptığını sanmam öyle olsaydı şu an durum çok farklı olurdu.
Hangimiz bu gibi sebeplerle arada kalmadık ki?
Mutlaka telafi etmenizi öneririm..
Zaten pikniğe giderken yazdım kendisine whats appten. Anne kusura bakma böyle olsun istemezdim. Arkadaşlarım iptal edince ve oğlum çocuk arkadaslarini israrla isteyince x dayanamadi seni aradi başka gün gideriz dedi. Bizde ailece güzel bir piknik yaparz en kısa zamanda insallah.

Selamlar hanımlar,

kocan adamın dibiymis aferin helal olsun kaynananıda bosver cadının biri belllii

İyi ders olmuş bence. Nefret ederim milletin planına kendini katanlardan. Hayır belki özel konuşacağım arkadaşlarımla güzel güzel vakit geçireceğim. İlla kendilerini her şeye katacaklar. !

Back
X