Selamlar hanımlar,
Bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Kayınvalidem aradı,bize gelin mangal yapalım dedi. Bende kibarca,anne teşekkür ederim bu güzel davetin için ama biz arkadaşlarla sözleştik dedim. Nereye gitceksiniz? diye sordu. Bende pikniğe, dedim. Sonra başladı;ayyy ne zamandır bende pikniğe gitmek istiyorum gelsemmi felan. Bende dedim,bilemicem anne yani biz arkadaşlarla planladık. Sonra bu tutturdu neyse bende geliyim değişiklik olur. Ben şok. Gelme desem içim el vermiyor rahat edemicem piknikte o hisle biliyorum,gel desem kadının ne işi var gençlerin arasında. Sadece 'sen bilirsin' diyebildim. Sonra dedi geliyorum diye. Üstelik görümcemide peşinden getireceğini söyleyerek. Bende mecbur söyledim arkadaşlara kayinvalideminde gelmek istediğini. Tabi aldığım cevap,siz ailece gidin biz başka zaman gideriz oldu. Tabi benim moral 0. Eşim anladı ve sordu,bende anlattım durumu. Hatta bir arkadaşın oğluyla benim oğlum çok seviyorlar birbirlerini. 3 yaşındaki oğluma birden onların gelemeyeceğini söyleyince oda ağlamaya başladı. Sonrasında eşim annesini aradi. Anne sizle başka zaman gitsek olmazmı? Şimdi nisazümra planını yaptı. Siz gelseniz arkadaşları gelmiyor,oğlumuzda bu sefer arkadaşıyla oynayamayacağı için ağlıyor dedi. Kayinvalidemde tabi oğlum ben engel olmak istemem olur tamam planınızı bozmayın dedi kapattılar. Şimdi sizce kırılmışmıdır? inanın asla üzmek istemezdim ama bende plan yapmışım,sözleşmişim. Onunda kendini davet etmesine bozuldum moralimi bozdu. Yoksa asla ona karşı bir sorunum yok. Severim saygı duyarım ama yaptığıda hoş değildi.