Kayınvalidem kıyafetim hakkında öyle bir yorum yaptı ki!!!

Benim kaynana bu püsküllü belanın yanında eccük saf kaldı galiba
Benimki hem oğlundan hem benden çekinir açık giyinmişsin diyemez de
İkide bi yaz günü 35 derecede üşümüyormusun, aaa üşüdün sen dur hırka veriiim falan der durur
En sonunda bigün üşürsem kocama sokulurum ısıtır dedim hihoyyyt
Daha gık yok

esin bir sey demedikten sonra hic takma bence. cocugunuda gunahkar yapacaksinda ne demek ona tepki vermeliydin hic uzulmene gerek yok yeterince saygili davrandin ama o kadinin oyle konusmasida iyi olmamis hani

bence kaale alma hiç..eşin bişi dememiş...sen kısa olmadığını biliyosun..eee kayın valideninde uykusu kaçıyosa o da onun sorunu..boşşşverrrrrr

bence çok saçma , ki sen dizlerinin üstünde bile olmadığını söylediğin halde, kayınvaliden nasıl bir varlıktırki seni günahkar diye irdeliyor..... şaşmış kayınvaliden...

bence de canım yaa..eşin karışmadıktan sonra başkasına hiç karıştıttırma.. boşver. tıka kulağını gitsin.. kayınvalide bu sözleri gelinine söylemez,senin kayın valide değil "kaynana"ymış.

Elbisenizin kısalığı uzunluğu hakkında fazla yorum yapamayacağım, her ailenin yapısı farklıdır k.validenize kısa ve açık gelen elbise başka bir aile için kapalı sayılabilecek bir elbise olabilir, belli ki eşinizin ailesi muhafazakar bir aile,eşiniz de o an giymenize müsade etmiş demek o da açık bulmuş, ama k.validenizin bu üslupla ifade etmesi çok yanlış nasihat verir gibi söylebilirdi, bir elbiseden sizin ve küçük kızınızın hakkında çıkarımlarda bulunmuş haliyle sizde üzülmüşsünüz, bence söyleyin kendisine bu şekilde aşağılayıcı olmasına gerek yok, elbise insanın namus derecesini belirlemez.. ki sizin tarif ettiğiniz elbise de o kadar tantana çıkaracak bir taraf göremedim ben ama k.valideniz böyle şeylere çok takıyor demek ki
Ha birde eşinizi ve sizi ilgilendiren bir durum kıyafet seçimi, hatta sadece sizi ilgilendirir ama eşiniz hayat arkadaşınız yoldaşınız olduğu için karışmaya hakkı var

Son düzenleme:
hani eğilseniz poponuz görünecekse gerçekten dediği gibiyse bence de giymeyin..zaten eşiniz d eben yokken giyme demiş...ben genel olarak dikkat cekmeyen şeyler giyerim dikkat etmek de fayda var zaten eşinizin yapısı ve ailesinin yapısı da buna uygun değil sanıyorum ..yaşlı başlı kadın yaptıgı yorumu garipsemedim...

bence cok sacma bir yorum yapmis kayinvaliden. Sonucta sen oraya esinle beraber gittin.
O saatten sonra kimseye laf söylemek düsmezdi. Ayrica kayinvalidende esinin sakin ben
yaninda yokken giyinme dedigini bilmiyor. Degilmi?
Hic kafana takacak bir sey yok canim, esimle anlastiysan ona laf söylemek düsmez, isterse elbise
gercektende poposunda olsa...

eşiniz dahi ben yokken giyme dediğine göre elbiseniz onlara göre kısamış demekki
kayınvaldenizin bukadar tepkili olmasıda çevreden gelen dedikodular olabilir
ben olsam takmazdım ve birdahada giymezdim öyle bir elbise
elbise yüzünden tadımı kaçırmazdım

Canım eşin izin verdiyse o neden bu kadar karışıyor. Bir de neden sabaha kadar uyuyamamış bence abartmış baya...

bence de bu konuda anlaşman gereken tek kişi eşin..gerisi hiç ama hiç önemli değil...sen zaten evli ve bir annesin eminim abartmadığına bu kadar takacak bişey değil salla gitsin..

bu konu yuznden çok tartıstım kayıvalıdemle..
o hacı..
ben straplezle gezıoyorumm..
bana evlendıkten sora dedııki benım tum cevrem kapalı ve hacı artık bunları gıyme..
bende tamam saygı duyarım ama onlarda benm acıklığıma saygı suysunlar kul kımmış dedım
korkum rabbımden olsun..
sen dedım dınde baskı olmadgını benden daha iyi bıldgın halde yapmaya devam edersen bende dedım ailemi karstırp senın ayptgın gıbı bır cözm yolu bulcam...
üstelık ben namazda kılıyorum..
çgen bıkınıde gıyıyom kımseyeeeeeeeeee degıl benım sevebım gunahım rabbıme onu ne germiş
bekçıye ıhtıyacım yok dedım....[
anlamıyommmmmmmmmmmm onaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bı krede anneme sölerken yakaldım
annemde sız karsmayın lutfen namz ayrı o ayrı dedi..
o zaman oğluna deseydıkı acık gelın ıstemem kımseyı de strese sokmasaydı..offffffffffffffff
ne cektım bu konudan yaaaa sıdılık kapandı sukur yaz gelınce baslar yıne
haa bıde bana demştı anne olunca kapanırsınzemuszemus
B]

Benim kaynana sizinkilerin yanında saftirik kaldı valla
Benimki sadece oğlundan korkusuna üşümüyormusun
Üşüdün sen üşüdün hırka veriim diyor
Eşimde çaktırmadan gülüyor üşümez anne o çok sıcak kanlıdır
Üşürse ben ısıtırım diyo kaynana susuyor :lepi:
Allah sizlere de kolaylık versin ama yılmayın kızlar Direnmeye devam
GELİNLİK ONURU KAYNANAYI YENECEK zemuszemus

Kendini suclu hissetmene gerek yok...Kaynanan bu tür konularda tutucu bir bakis acisina sahip muhtemelen...giyim kusam konusunda anlasmaniz mümkün degil, o yüzden dediklerini pek fazla kafana takmaman daha iyi olur!:hulya:

Ayrica seni esin baglar....esin böyle giyinmende bana göre bir sakinca yok dedigi vakit kimseyi ilgilendirmez.....:delphin:

Benim kaynana sizinkilerin yanında saftirik kaldı valla
Benimki sadece oğlundan korkusuna üşümüyormusun
Üşüdün sen üşüdün hırka veriim diyor
Eşimde çaktırmadan gülüyor üşümez anne o çok sıcak kanlıdır
Üşürse ben ısıtırım diyo kaynana susuyor :lepi:
Allah sizlere de kolaylık versin ama yılmayın kızlar Direnmeye devam
GELİNLİK ONURU KAYNANAYI YENECEK zemuszemus

alkisalkisalkissüper gerçekten cukkk diye oturtmuş eşiniz lafınıkaydirigubbakcemile3

vah Türkiyem vah. işte bu görüşler yüzünden biz kadınları eve kapıyorlar. ..mehter marşı gibiyiz bir ileri 2 geri.
bu ara,, ileride pek gidemiyoruz ya.hep 2 geri, hep 3 geri.....
neyse..:delphin:
dizde etek giyen günahkar oluyor ha..
. tekrar vah Türkiyem vah...

bunun mehter marşıyla ne alakası var.onun yerine başka halay oyunlarından da örnek verebilirsiniz..
malesef öyle bir türkiyede yaşıyoruz ki çağdaşlık ilericilik adına başörtülere el uzatılıyor..
bir yerlere gelmeleri okumaları engelleniyor.çok haklısınız.bunun nesi çağdaşlıksaa...

booosver takma, yaslilarin en ufak seyi bile cok abarttiklarini biliyorsun
seni uzmek icin demis, sen de agzinin cevabini verseydin, oglun izin verdi sana ne oluyor gibisinden

Back
X