Eşim edebiyat öğretmeni günlük yaşantısında da seçerek konuşur diksiyonu güzeldirEşinizin cümlelerini ediz hun seslendirmesiyle okudum. Sanki chatgptye bu mesaja iyi bir eş nasıl cevap vermeli diye sormuşsunuz da o yanıtlamış gibiyapmanız gereken bir şey yok. Eşiniz cevabını vermiş.
Eşiniz cevabını vermiş, okuduğunuzu belli etmeyin ama bundan sonra canınız istemedikçe aramayın.Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Ben anneme böyle bir mesaj yazsam yarısında ne diyor bu der okumaz bile. Yüzyüze diyalogda başka.Eşim edebiyat öğretmeni günlük yaşantısında da seçerek konuşur diksiyonu güzeldir
Sanırsam sizin paranoya probleminiz var. Olmayan bir konu için başlık açıp neden uzun uzun yazayım? Siz delirmişsinizKesin bu yazışma olmuş ve eşiniz öyle cevap vermiştir.
Bu forum bu tarz dalga geçen insanlarla dolu.Sanırsam sizin paranoya probleminiz var. Olmayan bir konu için başlık açıp neden uzun uzun yazayım? Siz delirmişsiniz
Evet bir kaç sefer okuyunca daha garip geliyorHakikaten klasik Türk erkeğinin cevabı aman anne abarttma olur
Değil mi ya
-Çekirdek ailemie sen dahil
harbi laflar
Bu potansiyelde birinin anası klasik Türk anası olmaz zaten
Haklısınız konu biraz tuaf ve çelişkili
Daha önce aynısı yaşandı çünkü hdhdhSanırsam sizin paranoya probleminiz var. Olmayan bir konu için başlık açıp neden uzun uzun yazayım? Siz delirmişsiniz
Eskiden jetonlu telefonlar vardıEvet bir kaç sefer okuyunca daha garip geliyor
Cümleyi Ali Rıza Bey kurmuş sanki o derece yapay.Kızlar dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Hemen konuya gireyim. Eşim uyuyordu telefonunu sessize almamış, oyundan bildirim geliyordu, sessize almak için telefonunu aldım. Oğlum yanımızda uyuyor benim telefonumda sabaha kadar piş piş açık oluyor. Eşimin telefonunda öyle instagramda biraz takılayım dedim şeytan dürttü whatsappa girdim. Annesinden mesaj… “Biz gelin mi aldık belli değil elalemin gelinlerine bakıyorum hergün kayınvalidesini arar sorar bizimki oğlanı değiştirdi, sen niye evi temizliyorsun? çocuk zaten süpürge sesini seviyor sen işteyken o süpürsün, ben 5 tane büyüttüm biriniz sırtımda biriniz kucağımdaydınız, evlendiniz gittiniz ama hala evlatlarımı düşünüyorum.”
Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.
Matmazelin ,o efsane uzun cümlesi gibi olmuş.Hayaller:
"Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun"
Hayatlar:
"yaw tamam ana yaww"
İşte anca dizilerde olur ha bi de hayallerde xjdjdjeMatmazelin ,o efsane uzun cümlesi gibi olmuş...Her bakımdan yetersiz gördüğüm birinin.....
ben eşinizi tebrik ve takdir ettim, maşallahKızlar dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Hemen konuya gireyim. Eşim uyuyordu telefonunu sessize almamış, oyundan bildirim geliyordu, sessize almak için telefonunu aldım. Oğlum yanımızda uyuyor benim telefonumda sabaha kadar piş piş açık oluyor. Eşimin telefonunda öyle instagramda biraz takılayım dedim şeytan dürttü whatsappa girdim. Annesinden mesaj… “Biz gelin mi aldık belli değil elalemin gelinlerine bakıyorum hergün kayınvalidesini arar sorar bizimki oğlanı değiştirdi, sen niye evi temizliyorsun? çocuk zaten süpürge sesini seviyor sen işteyken o süpürsün, ben 5 tane büyüttüm biriniz sırtımda biriniz kucağımdaydınız, evlendiniz gittiniz ama hala evlatlarımı düşünüyorum.”
Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?