• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem mi haksız?

Yaptıramazsanız daha uzun süre kullanmanızdan çekinmiş olabilir. Akıllı telefon artık herkes için zaruri bir ihtiyaç oldu. Densizlik etmiş belki ama kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Yani ne haklı ne haksız.

Kaynanamin teli bozuldu diye biz ona telefon alip goturduk. Biz avrupaya geri dondugumuzde kaynim actirmis ben bunu kullanim demis kaynanamda kiyamamis. Kayinbabam anlatti bunlari laf arasinda. Bizde sıkışıktık annesi damadinin yedegine muhtac olmasin aliriz nolcak dedik bide taksidini oduyoruz. Kaynimda akilli saniyor gizliden is ceviriyor aklincam halbuki gitmeden once esim teklif etti abi isteyin varmi telefon almayi dusunuyormusun filan. Hani telefonun bozulur eskir durumun sıkışır anlarimda bizim yanimizda marka aksesuarlardan konusan adamin bunu gizlemesi..bilemedim herkes akilli geciniyor. Belki kaynananiz icinde telefonu kiymetlidir önden yanlis anlama ortadan kalksin diye oyle demistir.

Bence eşine geri isterim dedikten sonra senin kendin için istememen gerekiyordu. oğluna bunu diyen sana tabiki diyecek. Huyunu suyunu biliyorsun, boşuna üzdün kendinii

almayın arkadaşım madem öyle.yarın mı bugün mü artık ne zaman en müsait zamansa, gidip geri verin.

eşin telfonu isteyince ama geri alırım demiş. bunun üzerine sen isteyince farklı bi cevap duymayı mı bekliyosun? ayrıca bunu demesine rağmen almışsın. şimdi geri vermen çokanlamsız olur. kadının malı kuymetli demek ki.

Benim kayinvalidem de öyledir. Onu öyle kabul ettim ben. Mesela büyük plastik fırçaya ihtiyacım olmuştu banyoyu yıkamak için onda iki tane var diye istemiştim kullanıp geri verince sende yok bende iki tane var sende kalsin demedi. Bizde küçük bi televizyonu vardı geri istedi. Esyalari yeni veya eski bile olsa çöpe atmayi cok sever ama baskalarina verme fikrini hic sevmez.Bu arada kendisi tek başına yaşayan birisi. Evinde de 3 tane televizyonu var. Bazı insanların malı kıymetli oluyor. Kin güttmedim bu yüzden. Onun da huyu bu

Kadın veremem dememiş ki geri isterim demiş,sorun yok bence siz abartmışsınız.geçen annemde benden istemişti yedek telefonumu geri ver dedim ama evde başka yedek yok dedim,tamam getiririm dedi,şimdi kardeşim kullanıyor.Eşimin telefonu bozuldu yedek telefonumuz olmadığı için sinir olduk,kardeşimden geri de isteyemedik.

Benim de malım önemlidir

Birinde kalmasını sevmem

Üç kuruşluk kalemim de kırık tabağım da kalmasın kimsede

Geri ver demiş kötü bir şey dememiş ki

Objektif yorumlara ihtiyacım var.Şimdi geçtiğimiz hafta arabamız arıza yaptı ve eşim telefonunu sattı masrafı karşılamak için çünkü araba taksidimiz vardı.Eşim evdeki yedek telefonu kullanıyor.Kayınvalidem ise yurtdışından kızı 200 tl lik akıllı telefon almıştı ekranı kırıldı ama çalışıyor.Eşim onu istemiş idarelik ama kayınvalidem "olur ama geri isterim "demiş.Eşimde bozulmuş ve almaktan vazgeçmiş.Bana bugün anlattı.
Gel gelelim bugünde benim telefonumun ekran kartı yanmış ve garantisi bittiği için 700 tl lik masraf çıkardı.Almasına alırız ama ancak önümüzdeki ay.Evdeki yedek telefonu eşim kullandığı için yedek telefonumuz yok.Kayınvalideme gittim akşam istedim dedim durum böyle.Geri isterim ama dedi.Yahu bende bi tasın bile kalmadı ki neden diyip duruyosun?kaldıki eşim ona çok şey yaptı sonuçta oğlu yapacak.ben dünya kadar eşya verdim lafını etmedim.ayıp değilmi sizce lafını etmesi.şimdi çok zoruma gidiyor.sizce yarın gidip vermelimiyim?eşimde rahatsız oldu bende
madem biliyosun ne mal oldugnu ben olsam su bile istemem yani

ben olsam almazdım hatta öyle mi bende aynı şekil davrancam bundan böyle görürsünüz derdim :kahve:

Telefonlariniz bozuk. Yaptirinda bir iki gun icinde getirin anlaminda soylemistir. Bunda bir sey yok. Kadinin da telefonu yok sonucta.

Malı kıymetli demekki yapacak birşey yok ya almayacaksın ya da herbirşwy aldığında bu lafı dinlicen, çok abaratacak birşey yok, neticede onun evindede tek yedek tlf var olurya bişey olur diye söylerler böyle .

Objektif yorumlara ihtiyacım var.Şimdi geçtiğimiz hafta arabamız arıza yaptı ve eşim telefonunu sattı masrafı karşılamak için çünkü araba taksidimiz vardı.Eşim evdeki yedek telefonu kullanıyor.Kayınvalidem ise yurtdışından kızı 200 tl lik akıllı telefon almıştı ekranı kırıldı ama çalışıyor.Eşim onu istemiş idarelik ama kayınvalidem "olur ama geri isterim "demiş.Eşimde bozulmuş ve almaktan vazgeçmiş.Bana bugün anlattı.
Gel gelelim bugünde benim telefonumun ekran kartı yanmış ve garantisi bittiği için 700 tl lik masraf çıkardı.Almasına alırız ama ancak önümüzdeki ay.Evdeki yedek telefonu eşim kullandığı için yedek telefonumuz yok.Kayınvalideme gittim akşam istedim dedim durum böyle.Geri isterim ama dedi.Yahu bende bi tasın bile kalmadı ki neden diyip duruyosun?kaldıki eşim ona çok şey yaptı sonuçta oğlu yapacak.ben dünya kadar eşya verdim lafını etmedim.ayıp değilmi sizce lafını etmesi.şimdi çok zoruma gidiyor.sizce yarın gidip vermelimiyim?eşimde rahatsız oldu bende

"Ben dünya kadar eşya verdim, lafını etmedim" < Artık etmiş bulundun.
Ne telefon meraklısısınız arkadaş, ölürsünüz telefonsuz.

hiç almasaydınız bence daha ıyıydı.

Back
X