• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem mi haksız?

Bence takılacak bir durum yok.
Birde eşinizin aldığı cevap belli sizde istediğinizde doğal olarak aynı cevap vermesi normal.
Almışsınız zaten neden alınganlık yapıp geri vereceksiniz ki demem o ki eşyası kıymetli gerçi kimin eşyası kıymetli değil ki ?
İşinizi görün sonrasında teşekkür edin.Yaşlımı birde bilmiyorum ama öyleyse oda etken bu tarz durumlara :)

Ayıp etmemiş bence ya siz fazla alınmışsınız. Bir de yaşlı insanların genelde malı daha kıymetli oluyor sizlik bir şey değildir.

Objektif yorumlara ihtiyacım var.Şimdi geçtiğimiz hafta arabamız arıza yaptı ve eşim telefonunu sattı masrafı karşılamak için çünkü araba taksidimiz vardı.Eşim evdeki yedek telefonu kullanıyor.Kayınvalidem ise yurtdışından kızı 200 tl lik akıllı telefon almıştı ekranı kırıldı ama çalışıyor.Eşim onu istemiş idarelik ama kayınvalidem "olur ama geri isterim "demiş.Eşimde bozulmuş ve almaktan vazgeçmiş.Bana bugün anlattı.
Gel gelelim bugünde benim telefonumun ekran kartı yanmış ve garantisi bittiği için 700 tl lik masraf çıkardı.Almasına alırız ama ancak önümüzdeki ay.Evdeki yedek telefonu eşim kullandığı için yedek telefonumuz yok.Kayınvalideme gittim akşam istedim dedim durum böyle.Geri isterim ama dedi.Yahu bende bi tasın bile kalmadı ki neden diyip duruyosun?kaldıki eşim ona çok şey yaptı sonuçta oğlu yapacak.ben dünya kadar eşya verdim lafını etmedim.ayıp değilmi sizce lafını etmesi.şimdi çok zoruma gidiyor.sizce yarın gidip vermelimiyim?eşimde rahatsız oldu bende
Vermek istemeyebilir insanlar yaslandikca cocuklasiyir ve mallari cok kuymetli oluyor..
Ben olsam verirdim, 15 yil once tel mi vardi idare ederim bir ay telefonsuz...
Oyle kapris falan da yapmazdim ben hallettim buldum tel deyip yalan soyleyip verirdim telefonu..
Sizin ona iyilik yapmaniz onun da size iyilik yapmak istemesi anlamına gelmiyor tatlim,,bunlar icten olan şeylerdir...

Vermek istemeyebilir insanlar yaslandikca cocuklasiyir ve mallari cok kuymetli oluyor..
Ben olsam verirdim, 15 yil once tel mi vardi idare ederim bir ay telefonsuz...
Oyle kapris falan da yapmazdim ben hallettim buldum tel deyip yalan soyleyip verirdim telefonu..
Sizin ona iyilik yapmaniz onun da size iyilik yapmak istemesi anlamına gelmiyor tatlim,,bunlar icten olan şeylerdir...
15 yıl önce telefonsuz hayata göre yürütülen bir yaşam vardı.şimdi telefonsuz yaşam çok zor.çalışıyorum gün içinde iş arkadaşlarımla ailemle eşimle sürekli görüşmek durumunda kalıyorum.hamileyim zaten annem sürekli merak ediyor ulaşamayınca.

15 yıl önce telefonsuz hayata göre yürütülen bir yaşam vardı.şimdi telefonsuz yaşam çok zor.çalışıyorum gün içinde iş arkadaşlarımla ailemle eşimle sürekli görüşmek durumunda kalıyorum.hamileyim zaten annem sürekli merak ediyor ulaşamayınca.
Hmmm hamile olduğunu fark etmemisim tatlim...
O zaman kulaginin ustune yatican cocugunun hatri icin yapilabilecek bir sey yok... tel tamir olunca da verirsin kv telini ama kapris falan yapma dedigim gibi insanlar yaslandikca mallari kiymetleniyir..

Hata sende. Eşin istemiş kadın cevabını vermiş. Kendi oğlu tenezzül etmiyor almaya böyle diyeceğini bile bile neden istiyorsunki ? Bir iyilik yapacaksan ya karşılıksız yap yada bundan sonra onlara iyilik yapma

Back
X