bu gelınlerıncılesı bıtmıycekmı acaba dort aylık evlı ınsana 4 kez gelınırmı..evlılıkten bezdırmeye calısıyolar sanırım..Merhabalar
4 aylık evliyim. Uzak yerlerden gelin geldim. esimin ailesine 1.5 saat uzakliktayiz. Bize 4 kez gelip her defasında 3 gün kaldilar. Ne yemeğe yardim ediyor ne bulasıga. kayınvalidem ne de bir bardak suyu kaldırıyor. Halbuki yaşı genç.çok yoruluyorum kahvaltısı,yemegi, çayı, kahvesi, tatlısı derken.Ama ben onun evine 1 kez gittim gidecek olduğumda sen bilirsin ama deyip bahane sunuyor. Gittiğimde de oğlum bunu sever deyip dışardan yemek söyledi. Gidesim gelmiyor. Kendisi yeni gelin gibi geziyor ben ise hizmetçi oldum ilgi alakaları zaten sıfır bana. Eşimle tartısıp duruyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ver yiyeyim ört yatayım modunda geziyor hep.
Üç gün aynı evin içinde bardak bile kaldırmamak bir gün gelir gider tamamda bende dayanamazdim4 ayda bu kadar gelmesi gereksiz de evinize misafir gelmiş yapmayabilir. Ben kim olursa olsun misafirime hiç bir şekilde iş yaptırmam. Tabi içinden gelip kv yardım etse sizin açınızdan iyi olabilir ama yapmaması bence asıl sorun değil. Asıl sorun bu kadar sık gelmesi
Bana 3 gün çok uzun gelmedi bilmiyorum benim fikrim misafir sonuçta farklı bi ilden yoldan geliyor sonuçta.Üç gün aynı evin içinde bardak bile kaldırmamak bir gün gelir gider tamamda bende dayanamazdim
Haklısınız çok değil ama insan bir sofrayı kurmaya bardağı toplamaya yardım etmezmi..kızda çamaşırını yikasin ütümu yapsın demiyordur..ay ben hayatta duramam o yemek yapıyorsa ben salata yaparım sofrayı kurarım çayı koyarım karşı tarafa eziyet etmek gibi birşey bu ..Bana 3 gün çok uzun gelmedi bilmiyorum benim fikrim misafir sonuçta farklı bi ilden yoldan geliyor sonuçta.
esler bırbırını yenı tanımaya baslamıs..yatılı zorunlu değilse kalınmamalı bence yenı evlıler cunku..ama dusuncelı değiller ıste4 ayda bu kadar gelmesi gereksiz de evinize misafir gelmiş yapmayabilir. Ben kim olursa olsun misafirime hiç bir şekilde iş yaptırmam. Tabi içinden gelip kv yardım etse sizin açınızdan iyi olabilir ama yapmaması bence asıl sorun değil. Asıl sorun bu kadar sık gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?